Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Snjsearch.com virus (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Selaimen Lisäosat

Selaimen kaappaajat ovat ohjelmia jotka yleensä laskeutuvat tietokoneen järjestelmään salassa ja ottavat uhrin nettiselaimet haltuunsa (kaikki jotka sinne on asennettu, mukaanlukien Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari sekä Internet Explorer) ilman lupaa. Me kuvailemme tässä artikkelissa Snjsearch.com selaimen kaappaajan. Tämä sovellus on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP), sitä ei kannata pitää tietokoneen järjestelmässä.

Snjsearch.com on korvannut kotisivusi? Ole varuillasil!

Varo Snjsearch.com sivua koska se on tyypillinen selaimen kaappaaja. Tässä miten se toimii:

 • Yleensä se ilmaantuu tietokoneen järjestelmään niputuksen avulla ja asettaa tiedostonsa järjestelmään täysin ilman lupaa.
 • Seuraavaksi, tämä kyseenalainen ohjelma asentaa laajennuksensa kaikille nettiselaimille ja vaihtaa alkuperäisen kotisivun Snjsearch.com sivuksi. Vaikka se vaikuttaa harmittomalta niin se on epäilyttävä sivusto joka näyttää muunneltuja (ja epäluotettavia!) Yahoo hakutuloksia.
 • Nämä hakutulokset yleensä sisältävät vaarallisia hyperlinkkejä jotka voivat johdattaa sinut kolmansien osapuolien verkkosivuille. Ole varuillasi ja älä klikkaa näitä korruptoituneita hakutuloksia!

Muista että epäluotettavat kolmansien osapuolien yritykset sponsoroivat Snjsearch.com kaappaajaa, joten vastapalveluksena se koettaa promotoida heidän verkkosivujaan ja parantaa liikennettä niille. Jotkut näistä sivuista voivat kuitenkin sisältää saastunutta materiaalia, joten sinun ei kannata viettää aikaa niillä. Meidän tutkimustiimimme on tutkinut joitain Snjsearch.com linkkejä ja saaneet selville, että jotkut niistä promotoivat epäilyttäviä ohjelmia, tämä voi aiheuttaa vakavia ongelmia tietokoneellasi.

Snjsearch.com hijack screenshot

Pidä aina mielessä, että verkkosivut voivat viekkaasti ohjata sinut lataamaan epäilyttäviä tiedostoja esittelemällä ne viattomasti. Yleensä kyseenalaiset ohjelmat esitellään ”erittäin hyödyllisinä ohjelmina sinulle”. Nämä ovat vaain epämääräisiä lupauksia joihin sinun ei kannata uskoa! Voidaksesi välttää vahingossa tapahtuneita tietokoneen saastumisisa ja taataksesi järjestelmän turvallisuuden, me suosittelemme poistamaan Snjsearch.com potentiaalisesti ei toivotun ohjelman järjestelmästäsi niin pian kuin mahdollista. Tämän jälkeen voit korvata selaimesi kotisivun haluamallasi sivulla. Poistaaksesi Snjsearch.com kaappaajan, me suosittelemme tehokasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego. Tarkista tietokoneesi sen kanssa ja poista kaikki vaaralliset sovellukset järjestelmästäsi vaivatta!

Kuinka Snjsearch.com kaappasi järjestelmäni?

Jotkut tietokoneen käyttäjät eivät edes tiedä, että jotkut epäilyttävät ohjelmat voivat päästä heidän tietokoneilleen ilman heidän tietämystään. Pääongelma on kuitenkin se, että useat tietokoneen käyttäjät jättävät jotkin tärkeät askeleet huomiotta kun he asentavat uusia ohjelmia tietokoneilleen.

Jos olet tietokoneen käyttäjä joka lataa ilmaisohjelmia Internetistä, sinun kannattaa olla todella tarkkana kun asennat uusia ohjelmia tietokoneellesi. Ongelmana on, että Snjsearch.com ja muut potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat leviävät yleensä niputuksen avulla. Niputus on viekas levitystapa, se antaa mahdollisuuden yhdistää useita sovelluksia yhteen pakettiin ja levittää niitä yhdessä. Tällaiset ohjelmistoniput valitettavasti näyttävät erilisiltä ohjelmilta. Ole hyvä ja tarkista nämä turvatiimimme neuvot jotta saat selville sisältääkö valitsemasi sovellus ylimääräisiä ohjelmia:

 • Ainoa tapa paljastaa epäilyttävien ohjelmien olemassaolo on lukea Käyttöehdot kun asennat ohjelmia tietokoneellesi. Etsi vihjeitä ’kolmansien osapuolien ohjelmista.’
 • Sinun pitää myös tarkistaa ohjelman asennusasetukset, valitse aina Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa.
 • Sitten huomaat miten asennusikkuna laajenee ja paljastaa kaikki ’valinnaiset lataukset’ jotka on lisätty haluamiisi ohjelmiin. Poista ruksi näiden ohjelmien kohdalta.

Jos case Snjsearch.com selaimen kaappaaja on jo tunkeutunut tietokoneellesi niin sinun kannattaa poistaa se. Ohjeet sen poistamiseen löydät sivulta 2.

Kuinka voin poistaa tämän PC tunkeilijan järjestelmästä?

Snjsearch.com virus voidaan poistaa kahdella tavalla.

 • Manuaalinen poistotapa;
 • Automaattinen poistotapa.

Me olemme valmistelleet manuaaliset poisto-ohjeet käyttäjille jotka haluavat poistaa Snjsearch.com kaappaajan itse. Voit vaihtoehtoisesti poistaa sen automaattisesti. Me suosittelemme tätä poistotapaa koska se ei vain poista tätä tietokone loista, se voi myös poistaa muut vaaralliset haittaohjelmat tietokoneeltasi.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Snjsearch.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Snjsearch.com Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Snjsearch.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Snjsearch.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Snjsearch.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Snjsearch.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Snjsearch.com virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Snjsearch.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Snjsearch.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Snjsearch.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Snjsearch.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Snjsearch.com Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Snjsearch.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Snjsearch.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Snjsearch.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Snjsearch.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Snjsearch.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Snjsearch.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä