Poisto Super Driver Updater (Poisto-opas) - päivitetty syys 2018

Super Driver Updater Poisto-ohje

Mikä on Super Driver Updater?

Super Driver Updater – potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, jolla on piilotettuja tarkoituksia

Super Driver Updater PUP

Super Driver Updater on petollinen ohjelma Windows käyttöjärjestelmään, joka kuuluu kategoriaan potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat. Näitä ohjelmia yleensä asennetaan käyttäjien laitteille ilman heidän lupaansa – yleensä petollisella markkinoinnilla, kuten ohjelmien niputus tai harhaanjohtavat mainokset. Sovellus lupaa poistaa vanhat ajurit, päivittää ne ja saada laitteen toimimaan nopeammin ja parantaa yleistä suorituskykyä. On valitettavaa, että se ei ole Super Driver Updater päätarkoitus. Sovelluksen kehittäjät koettavat saada tuloja näyttämällä pop-up mainoksia, julisteita, kuponkeja, tarjouksia ja samanlaisia mainoksia Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox sekä muilla selaimilla. Tämän lisäksi, sovellus voi kerätä määrättyjä tietoja käyttäjistä, sekä näyttää tekaistuja tarkistustuloksia ja saada käyttäjät ostamaan lisensoidun version.

Yhteenveto
Nimi Super Driver Updater
Tyyppi Potentiaalisesti Ei Toivottu Ohjelma
Tunkeutumistapa Ohjelmien niputus tai online mainokset
Päävaarat Järjestelmän tiedostojen saastuminen väärien ajureiden asennuksesta johtuen
Oireet Tekaistut tarkistustulokset, tunkeilevat mainokset
Korjaus Käytä ReimageIntego ohjelmaa korjaamaan Windows Rekisteri

Ajurit ovat elintärkeä osa tietokonettasi ja ne pitää päivittää säännöllisesti, jotta laitteesi toimii kunnolla. Jotkut optimointityökalut, jotka lupaavat paljon, ovat täynnä vaihtoehtoisia motiiveja. Säännölliset pop-upit, tekaistut tarkistustulokset ja ylimääräinen tietojen kerääminen voi saada jotkut käyttäjät nimittämään sitä Super Driver Updater virukseksi. Vaikka se ei ole haittaohjelma, tekaistut optimointityökalut ovat asioita, joista pitää pysyä erossa. Tämän lisäksi, online tarkistustyökalut, kuten Virus total tunnistaa sovelluksen vaaralliseksi.

Kun asennettu, Super Driver Updater muokkaa Windows Rekisteriä. Tämä sallii ohjelman käynnistyksen Windows käynnistyksessä. Siksi säännölliset tarkistukset, jotka tapahtuvat ilman käyttäjää, voivat ilmaantua tyhjästä ja kertoa heille väitetyistä uhista. Tämä on tyypillistä pelotusohjelman käytöstä, ja useat petolliset ohjelmat käyttävät tätä tekniikkaa (esimerkiksi, Win Tonic, Smart PC Mechanic, sekä useat muut). Siksi, väitteiden uskomisen sijaan, että tietokoneesi vaatii korjausta, sinun kannattaa suorittaa Super Driver Updater poisto niin pian kuin mahdollista.

Yksi pahimmista Super Driver Updater kaltaisten sovellusten ominaisuuksista on, että niiden suunnittelijoina ei yleensä ole asiantuntijoina ja ne voivat usein vahingoittaa tietokonetta. Esimerkiksi, on tuntematonta mistä lähteestä sovellus saa väitetyt päivitykset. Siksi kyseenalaisten ajureiden asennus voi lopettaa Windows laitteen toiminnan kokonaan tai sekoittaa sen pahasti.

Jos suostut ostamaan lisensoidun version, niin sinun pitää antaa luottokorttitiedot ja muita henkilökohtaisia tietoja. Turvallisuusasiantuntijat varoittavat, että käyttäjien pitää miettiä kahdesti ennen sen tekemistä, sillä henkilökohtaiset tiedot ovat arvokkaita verkkorikollisille, jotta niitä voidaan varastaa, jos tietoja ei ole kunnolla suojattu. Älä siis osta Super Driver Updater sovellusta, sillä löytyy useita laillisia työkaluja, jotka pitävät ajurisi päivitettynä.

Tämän lisäksi, käyttäjät jotka käyttävät Super Driver Updater sovellusta ovat valvottuina, ja heidän selaustapansa kerätään, jotta heille voidaan näyttää kohdistettuja mainoksia. Tietoihin voi kuulua:

 • IP-osoite;
 • Selaushistoria;
 • Vieraillut sivut;
 • Kirjanmerkit;
 • Klikatut linkit;
 • Jne.

Yhteenvetona, me suosittelemme suorittamaan Super Driver Updater poiston, jos se on päässyt laitteellesi – voit löytää ohjeet alta. Koska sovellus on voinut sekoittaa Windows Rekisterin, me suosittelemme käyttämään ReimageIntego ohjelmaa vahinkojen korjaamiseksi.

Super Driver Updater mainosohjelmaSuper Driver Updater on petollinen sovellus, joka näyttää petollisia tarkistustuloksia ja voi mahdollisesti vahingoittaa konettasi asentamalla vääriä ajureita

Potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat hiipivät sisään käyttäjän huomaamatta

Tämä sovellus voidaan ladata viralliselta verkkosivulta. On kuitenkin erittäin epätodennäköistä, että käyttäjät yrittäisivät ladata näin epäluotettavaa sovellusta itse., Tämän lisäksi, tietokoneista tietämättömät henkilöt eivät ehkä tiedä mitä ajurit ovat ja mikä niiden tarkoitus on. Joten, kun Driver Updater ohjelma on asennettu, niin on paljon helpompaa vakuuttaa sinisilmäiset käyttäjät, että täyden version ostaminen on tarpeen.

Tämän saavuttamiseksi, petollisten ohjelmien kehittäjät käyttävät ohjelmien niputusta levittämään sovellusta, niin moneen tietokoneeseen kuin mahdollista. Tunkeutuminen tapahtuu, kun käyttäjät lataavat ilmaisia ohjelmia netistä ja asentavat ne kiinnittämättä huomiota prosessiin. Vaikka se on laillista, niin ohjelmien niputus on todella petollista ja yrittää piilottaa täydet käyttöehdot käyttäjältä.

Siksi on tärkeää lukea täydet asennusohjeet ja ei koskaan klikata ”Next (Seuraava)” painiketta useaan kertaan. Kaikkein tärkeimpänä, käyttäjien pitää aina mennä Edistyneeseen tai Kustomoituun asennustapaan, koska sinne potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat on piilotettu. Ei ole yllättävää, että Suositeltu vaihtoehto on esivalittu, koska se saa käyttäjät luulemaan, että se on paras asennustapa. Älä siis tule huijatuksi ja varo ylimääräisiä komponentteja asennusohjelman sisällä.

Poista Super Driver Updater ja käytä luotettavaa ohjelma sen sijaan

Super Driver Updater poiston ei pitäisi olla liian monimutkaista usealle käyttäjälle. Käyttäjillä voi kuitenkin olla ongelmia muiden ohjelmien kanssa, jotka voivat päästä sisään huomaamatta. Nämä petolliset sovellukset eivät ehkä sisällä poistotiedostoa ja niiden poistaminen voi olla vaikeaa. Siksi on aina suositeltavaa suorittaa täysi järjestelmän tarkistus maineikkaalla ohjelmalla. Sitten voit käyttää ReimageIntego ohjelmaa korjaamaan vahingot, joita Super Driver Updater virus on tehnyt.

Voit vaihtoehtoisesti luottaa manuaaliseen Super Driver Updater poistoon. Alta löydät täydet ohjeet, kuinka poistaa uhka ja puhdista selaimet. Ole hyvä ja seuraa ohjeita tarkasti, sillä väärät toimenpiteet eivät poista ei toivottuja ohjelmia.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Super Driver Updater Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Super Driver Updater Windows laitteelta, käytä seuraavia ohjeita:

Poistaaksesi Super Driver Updater Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Super Driver Updater (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Kun PUP on poistettu, niin muista nollata Internet Explorer:

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Super Driver Updater ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Super Driver Updater ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Super Driver Updater poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Super Driver Updater ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Super Driver Updater rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä