Vakavuus luokka:  
  (13/100)

Poisto Super Driver Updater (Poisto-opas) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Julie Splinters - -   Super Driver Updater virus | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

Super Driver Updater – potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, jolla on piilotettuja tarkoituksia

Super Driver Updater PUP

Super Driver Updater on petollinen ohjelma Windows käyttöjärjestelmään, joka kuuluu kategoriaan potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat. Näitä ohjelmia yleensä asennetaan käyttäjien laitteille ilman heidän lupaansa – yleensä petollisella markkinoinnilla, kuten ohjelmien niputus tai harhaanjohtavat mainokset. Sovellus lupaa poistaa vanhat ajurit, päivittää ne ja saada laitteen toimimaan nopeammin ja parantaa yleistä suorituskykyä. On valitettavaa, että se ei ole Super Driver Updater päätarkoitus. Sovelluksen kehittäjät koettavat saada tuloja näyttämällä pop-up mainoksia, julisteita, kuponkeja, tarjouksia ja samanlaisia mainoksia Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox sekä muilla selaimilla. Tämän lisäksi, sovellus voi kerätä määrättyjä tietoja käyttäjistä, sekä näyttää tekaistuja tarkistustuloksia ja saada käyttäjät ostamaan lisensoidun version.

Yhteenveto
Nimi Super Driver Updater
Tyyppi Potentiaalisesti Ei Toivottu Ohjelma
Tunkeutumistapa Ohjelmien niputus tai online mainokset
Päävaarat Järjestelmän tiedostojen saastuminen väärien ajureiden asennuksesta johtuen
Oireet Tekaistut tarkistustulokset, tunkeilevat mainokset
Korjaus Käytä ReimageIntego ohjelmaa korjaamaan Windows Rekisteri

Ajurit ovat elintärkeä osa tietokonettasi ja ne pitää päivittää säännöllisesti, jotta laitteesi toimii kunnolla. Jotkut optimointityökalut, jotka lupaavat paljon, ovat täynnä vaihtoehtoisia motiiveja. Säännölliset pop-upit, tekaistut tarkistustulokset ja ylimääräinen tietojen kerääminen voi saada jotkut käyttäjät nimittämään sitä Super Driver Updater virukseksi. Vaikka se ei ole haittaohjelma, tekaistut optimointityökalut ovat asioita, joista pitää pysyä erossa. Tämän lisäksi, online tarkistustyökalut, kuten Virus total tunnistaa sovelluksen vaaralliseksi.

Kun asennettu, Super Driver Updater muokkaa Windows Rekisteriä. Tämä sallii ohjelman käynnistyksen Windows käynnistyksessä. Siksi säännölliset tarkistukset, jotka tapahtuvat ilman käyttäjää, voivat ilmaantua tyhjästä ja kertoa heille väitetyistä uhista. Tämä on tyypillistä pelotusohjelman käytöstä, ja useat petolliset ohjelmat käyttävät tätä tekniikkaa (esimerkiksi, Win TonicSmart PC Mechanic, sekä useat muut). Siksi, väitteiden uskomisen sijaan, että tietokoneesi vaatii korjausta, sinun kannattaa suorittaa Super Driver Updater poisto niin pian kuin mahdollista.

Yksi pahimmista Super Driver Updater kaltaisten sovellusten ominaisuuksista on, että niiden suunnittelijoina ei yleensä ole asiantuntijoina ja ne voivat usein vahingoittaa tietokonetta. Esimerkiksi, on tuntematonta mistä lähteestä sovellus saa väitetyt päivitykset. Siksi kyseenalaisten ajureiden asennus voi lopettaa Windows laitteen toiminnan kokonaan tai sekoittaa sen pahasti. 

Jos suostut ostamaan lisensoidun version, niin sinun pitää antaa luottokorttitiedot ja muita henkilökohtaisia tietoja. Turvallisuusasiantuntijat varoittavat, että käyttäjien pitää miettiä kahdesti ennen sen tekemistä, sillä henkilökohtaiset tiedot ovat arvokkaita verkkorikollisille, jotta niitä voidaan varastaa, jos tietoja ei ole kunnolla suojattu. Älä siis osta Super Driver Updater sovellusta, sillä löytyy useita laillisia työkaluja, jotka pitävät ajurisi päivitettynä.

Tämän lisäksi, käyttäjät jotka käyttävät Super Driver Updater sovellusta ovat valvottuina, ja heidän selaustapansa kerätään, jotta heille voidaan näyttää kohdistettuja mainoksia. Tietoihin voi kuulua:

 • IP-osoite;
 • Selaushistoria;
 • Vieraillut sivut;
 • Kirjanmerkit;
 • Klikatut linkit;
 • Jne.

Yhteenvetona, me suosittelemme suorittamaan Super Driver Updater poiston, jos se on päässyt laitteellesi – voit löytää ohjeet alta. Koska sovellus on voinut sekoittaa Windows Rekisterin, me suosittelemme käyttämään ReimageIntego ohjelmaa vahinkojen korjaamiseksi.

Super Driver Updater mainosohjelmaSuper Driver Updater on petollinen sovellus, joka näyttää petollisia tarkistustuloksia ja voi mahdollisesti vahingoittaa konettasi asentamalla vääriä ajureita

Potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat hiipivät sisään käyttäjän huomaamatta

Tämä sovellus voidaan ladata viralliselta verkkosivulta. On kuitenkin erittäin epätodennäköistä, että käyttäjät yrittäisivät ladata näin epäluotettavaa sovellusta itse., Tämän lisäksi, tietokoneista tietämättömät henkilöt eivät ehkä tiedä mitä ajurit ovat ja mikä niiden tarkoitus on. Joten, kun Driver Updater ohjelma on asennettu, niin on paljon helpompaa vakuuttaa sinisilmäiset käyttäjät, että täyden version ostaminen on tarpeen.

Tämän saavuttamiseksi, petollisten ohjelmien kehittäjät käyttävät ohjelmien niputusta levittämään sovellusta, niin moneen tietokoneeseen kuin mahdollista. Tunkeutuminen tapahtuu, kun käyttäjät lataavat ilmaisia ohjelmia netistä ja asentavat ne kiinnittämättä huomiota prosessiin. Vaikka se on laillista, niin ohjelmien niputus on todella petollista ja yrittää piilottaa täydet käyttöehdot käyttäjältä.

Siksi on tärkeää lukea täydet asennusohjeet ja ei koskaan klikata ”Next (Seuraava)” painiketta useaan kertaan. Kaikkein tärkeimpänä, käyttäjien pitää aina mennä Edistyneeseen tai Kustomoituun asennustapaan, koska sinne potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat on piilotettu. Ei ole yllättävää, että Suositeltu vaihtoehto on esivalittu, koska se saa käyttäjät luulemaan, että se on paras asennustapa. Älä siis tule huijatuksi ja varo ylimääräisiä komponentteja asennusohjelman sisällä.

Poista Super Driver Updater ja käytä luotettavaa ohjelma sen sijaan

Super Driver Updater poiston ei pitäisi olla liian monimutkaista usealle käyttäjälle. Käyttäjillä voi kuitenkin olla ongelmia muiden ohjelmien kanssa, jotka voivat päästä sisään huomaamatta. Nämä petolliset sovellukset eivät ehkä sisällä poistotiedostoa ja niiden poistaminen voi olla vaikeaa. Siksi on aina suositeltavaa suorittaa täysi järjestelmän tarkistus maineikkaalla ohjelmalla. Sitten voit käyttää ReimageIntego ohjelmaa korjaamaan vahingot, joita Super Driver Updater virus on tehnyt.

Voit vaihtoehtoisesti luottaa manuaaliseen Super Driver Updater poistoon. Alta löydät täydet ohjeet, kuinka poistaa uhka ja puhdista selaimet. Ole hyvä ja seuraa ohjeita tarkasti, sillä väärät toimenpiteet eivät poista ei toivottuja ohjelmia.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Super Driver Updater Poisto-ohje:

Poista Super Driver Updater Windows järjestelmistä

Poistaaksesi Super Driver Updater Windows laitteelta, käytä seuraavia ohjeita:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Super Driver Updater sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Super Driver Updater tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Super Driver Updater Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Super Driver Updater sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Super Driver Updater poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Super Driver Updater Microsoft Edge selaimelta

Kun PUP on poistettu, niin muista nollata Internet Explorer:

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Super Driver Updater pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Super Driver Updater Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Super Driver Updater sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Super Driver Updater poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Super Driver Updater Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Super Driver Updater sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Super Driver Updater poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Super Driver Updater Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Super Driver Updater tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Super Driver Updater poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-super-driver-updater.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Super Driver Updater