Poista Supportfriend@india.com virus (Parannellut Ohjeet) - syys 2017 päivitys

Supportfriend@india.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on Supportfriend@india.com lunnasohjelma virus?

@india.com perheessä on uusi jäsen: supportfriend@india.com lunnasohjelma

Supportfriend@india.com virus kuuluu @india.com lunnasohjelma perheeseen. Muutama kuukausi sitten verkkomaailmaa ravistelivat Ecovector@india.com, green_ray@india.com, sekä redshitline@india.com uhat. Uusin lunnasohjelma jakaa samanlaiset ominaisuudet ja, sen ilmaantumisesta lähtien Elokuun lopulla, se on yhä vaarallinen uhka. Jotkut tutkija väittävät, että virus voi olla sukua Crysis lunnasohjelmalle. Tämä vaarallinen verkkouhka voidaan lähettää suoraan sähköpostiisi roskapostina, saastuneena WordPress liitteenä tai Kaukohallinta yhteytenä. Kun se on sisällä, niin lunnasohjelma alkaa tiedostojen salausprosessin tehokkaalla AES ja RSA algoritmeillä. Supportfriend@india.com lunnasohjelma pystyy salamaan ylsi 150 erilaista tiedostoa, mukaan lukien Microsoft Office tuotteet, erilaiset kuvat, video tai ääni tiedostot ja muut suositut dokumentit. Kaikkiin salattuihin tiedostoihin, virus vaihtaa tiedostonimeksi satunnaisen ID rivin ja lisää .xtbl päätteen. Sitten kaikki tietokoneen tiedostot ovat hyödyttömiä. On helppoa joutua paniikkiin kun et pääse käsiksi tärkeisiin tiedostoihin. Me kuitenkin suosittelemme rauhoittumaan ja keskittymään Supportfriend@india.com poistoon. Viruksen poisto on ensimmäinen asia joka tietokoneen käyttäjän tulee tehdä kun he joutuvat lunnasohjelma hyökkäyksen kohteeksi.

Useimmat tietokoneen käyttäjät, jotka kohtaavat lunnasohjelman, haluavat pääasiassa poistaa tiedostojen salauksen. Tästä syystä he miettivät lunnaiden maksua, koska se vaikuttaa ainoalta mahdollisuudelta. Ei todellakaan ole ilmaista salauksen poistajaa, joka voi auttaa Supportfriend@india.com haittaohjelman uhreja. Jos mietit lunnaiden maksua, niin pidä aina mielessäsi, että hakkerit eivät ole luotettavia. Jos törmäät tähän virukseen, niin sinun pitää poistaa Supportfriend@india.com ensin tehokkaalla ja maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Meidän mielestämme FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelma olisi paras vaihtoehto viruksen poistoon. Voit tietenkin käyttää myös muuta ammattilaisten antivirusta. Kun virus on poistettu, niin voit koettaa palauttaa tiedostosi varmuuskopioista. Jos sinulla ei ole varmuuskopioita, niin artikkelin lopussa, tulet löytämään vaihtoehtoisia tapoja, jotka voivat auttaa palauttamaan Supportfriend@india.com viruksen salaamat tiedot.

Lunnasohjelman tunkeutumistavat

Tutkijat ovat saaneet selville upportfriend@india.com viruksen tarkat levitystavat. Muiden saman ryhmän viruksia matkien, se voi käyttää tilaisuuden luikerrella laitteellesi kun olet katsonut roskaposteja. Vaikka tämä tapa on suosittu hakkereiden keskuudessa, niin käyttäjät eivät vieläkään ole tarpeeksi varovaisia ja avaavat roskaposteja huolettomasti ilman, että he tajuavat minkä vihulaisen he päästivät valloilleen. Tämän lisäksi, rikolliset ovat tulleet mestareiksi tekemällä tekaistuja FBI hälytyksiä ja poliisi raportteja. Siksi ei ole yllättävää, että käyttäjät jotka ovat kohdanneet tällaisen paineen eivät ajattele kahdesti tällaisten sähköpostien luotettavuutta. On paljon järkevämpää tarkistaa lähettäjä kahdesti ennen sisällön lukemista kyseenalaisesta sähköpostista. Tämän lisäksi, lunnasohjelma voidaan levittää saastuneena WordPress liitteenä etäverkon yhteydellä ja saastuneille verkkopaneeleilla.

Supportfriend@india.com viruksen poisto

Poista lunnasohjelma vakoiluohjelman poistajalla. Voit käyttää FortectIntego tai Malwarebytes ohjelmaa. Nämä työkalut auttavat sinua poistamaan supportfriend@india.com viruksen. Muista varmistaa, että työkalu on päivitetty uusimmalla virus tietokannalla. Muussa tapauksessa se ei ehkä voi poistaa uhkaa kokonaan. Jos sinulla on ongelmia supportfriend@india.com poistossa antiviruksen pettäessä tai järjestelmän muuten pettäessä, niin sinun pitää saada hallinta takaisin. Sinun ei tarvitse huolehtia sillä kun saat hallinnen takaisin, niin suorita alla olevat askeleet. Me haluamme tarjoa myös vaihtoehtoja tiedostojen palauttamiseen. Jos sinulla on varmuuskopiot, niin tiedostojen palauttaminen käy helposti.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Supportfriend@india.com viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Supportfriend@india.com käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Supportfriend@india.com pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Supportfriend@india.com on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Supportfriend@india.com tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Hakkerit koettavat aina pelotella ja vakuuttaa käyttäjille, että lunnaiden maksaminen on ainoa tapa palauttaa kadonneet tiedostot. Me uskomme, että se on vain rahojen haaskausta ja motivaatio rikollisille kehittää uusia verkkorikoksia. Tutkijat eivät, valitettavasti, ole vielä luoneet ilmaista salauksen poistajaa, joka voisi palauttaa supportfriend@india.com viruksen salaamat tiedostot. Voit kuitenkin koettaa palauttaa ainakin joitain tiedostoja alla annetuilla vaihtoehtoisilla tavoilla. 

Jos tiedostosi ovat joutuneet Supportfriend@india.com salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro ja sen vaikutus

Tämä sovellus voi auttaa sinua palauttamaan joitain tiedostojasi. Se auttaa myös paikallistamaan ja korjaamaan saastuneita tiedostoja.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Supportfriend@india.com lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Windows Previous Versions ominaisuus: mitä se tekee ja toimiiko se?

Ottamalla Järjestelmän Palautuksen käyttöön ja Edellisen version valinnalla voit ehkä voittaa aikaa kopioida tiedostosi ennen kuin lunnasohjelma lukitsee ne kaikki. Tämä ominaisuus auttaa sinua pääsemään käsiksi aikaisemmin tallennettuun versioon tiedostoista.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Kuinka Shadow Explorer toimii?]

Tämä työkalu on todella kätevä jos lunnasohjelma ei poista varjokopioita. Ne ovat kopioita kaikista tiedostoistasi. Jos olet varmuuskopioinut tiedostosi, niin käyttöjärjestelmä tallentaa nämä kopiot turvalliseen paikkaan. Siksi vain muutama lunnasohjelma pääsee niihin käsiksi ja poistaa ne. Sinulla voi siis olla vaihtoehtoinen tapa tiedostojen palauttamiseksi.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Supportfriend@india.com ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä