Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poisto TeslaCrypt 3.0 (Ilmainen Opas)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

TeslaCrypt 3.0 on uusin versio TeslaCrypt lunnasohjelmasta. Tämä virus toimii aivan kuten mikä tahansa lunnasohjelma, se salaa uhrien tiedostot ja pyytää lunnaan maksamista salauksen poistoavaimesta. Tässä artikkelissa me tulemme kertomaan kuinka tämä virus toimii, kuinka se pääsee tietokoneellesi ja kuin voit poistaa TeslaCrypt 3.0 viruksen.

Kuinka TeslaCrypt 3.0 toimii?

Kun TeslaCrypt 3.0 virus Pääsee tietokoneen järjestelmään, se suorittaa joitain toimintoja valmistellakseen salausprosessin. Ensimmäiseksi se asentaa .exe tiedoston tietokoneen järjestelmään ja sitten se lisää autorun avaimen arvon (raporttien mukaan, nimeltä merryHmas.inf), joka takaa sen, että tämä haitallinen prosessi käynnistää itsensä kun tietokone seuraavan kerran käynnistetään. Kun tietokone käynnistään niin tämä haittaohjelma valitettavasti aloittaa tuhoisan salausprosessin, se tarkistaa tietokoneesi, löytää henkilökohtaiset tiedostot ja salaa, et enää voi käyttää niitä. Tämä virus myös muuttaa salattujen tiedostojen nimen lisäämällä yhden seuraavista tiedostopäätteistä .XXX, .TTT, .CCC, .VVV, .MP3 tai .MICRO.
Kun salausprosessi on suoritettu loppuun niin tämä lunnasohjelma jättää lunnasviestin jokaiseen saastuneeseen kansioon jossa salattuja tiedostoja on. Tämä ilmoitus sanoo, että henkilökohtaiset tiedostosi on ’suojattu’ tehokkaalla salausavaimella. Se sanoo sinun voivan joko odottaa ihmettä ja saada lunnaan tuplaantumaan TAI palauttaa tiedostot helpolla tavalla. Se sanoo sinun saavan tiedostosi helposti takaisin maksamalla lunnaan Bitcoin maksutavalla. Me emme kuitenkaan suosittele uskomaan mitä nämä verkkorikolliset sanovat, on hyvin epätodennäköistä, että he vaivaituisivat palauttamaan tiedostosi.

TeslaCrypt 3.0 malware

Kuinka TeslaCrypt 3.0 kaappasi tietokoneeni?

Jos sinulla ei ole mitään tietoa kuinka tämä Troijalainen luikerteli tietokoneesi järjestelmään, lue alla annetut tiedot:

 1. TeslaCrypt 3.0 virus leviää useimmiten haitallisten sähköpostien avulla, muista siis pysyä erossa sähköposteista jotka tulevat tuntemattomilta lähettäjiltä. Pysy erityisesti erossa liitteistä joita nämä sähköpostit voivat sisältää. Muista aina, että haitalliset tiedostot ovat usein naamioituja ja ne voivat vaikuttaa ensivilkaisulta turvallisilta tiedostoilta.
 2. Jos saat saastuneen haittaohjelma niin sinun PITÄÄ varmistaa, että poistat viruksen KOKONAAN sekä kaikki sen komponentit. Muussa tapauksessa jotkin haitalliset sovellukset, esim. Troijalaiset, voivat kerätä tietoja tietokoneestasi ja myöhemmin ladata uhkia, kuten TeslaCrypt 3.0 sille. Yksi Troijalaisista joka voi asentaa TeslaCryptin on raporttien mukaan nimeltään Miuref.B Trojan.
 3. Pysy erossa ohjelmien päivitystarjouksista, jos ne tulevat pop-up mainoksina tai uuden välilehden sivuina. Pidä mielessäsi, että haittaohjelmat voivat olla niputettuja tällaisilla vaarallisilla päivityksillä, ole siis varovainen ja älä lankea tällaisiin huijareiden temppuihin.

Poistaaksesi TeslaCrypt 3.0 viruksen, etsi ja poista kaikki sen tiedostot. Jos et tiedä miten niin lue TeslaCrypt 3.0 poisto-ohjeet, ne löydät sivulta 2.

TeslaCrypt 3.0 poisto-ohjeet.

Kun puhutaan lunnasohjelmista, me todella suosittelemme valitsemaan automaattisen poistotavan koska olet tekemisissä viekkaan ja vakavan viruksen kanssa, joka voi aiheuttaa paljon tuhoa PC:llä. Me suosittelemme asentamaan ohjelman, kuten ReimageIntego tai Webroot SecureAnywhere AntiVirus ja tarkistamaan tietokoneesi saastuneiden tiedostojen varalta. Tällaiset haittaohjelman poistajat voivat havaita ja poistaa kaikki tiedostot jotka kuuluvat TeslaCrypt 3.0 virukselle. Jos kuitenkin yhä haluat poistaa sen manuaalisesti niin mene sivun alareunaan ja löydät manuaaliset lunnasohjelman poisto-ohjeet.

Kuinka poistaa tiedostojeni salaus?

TeslaCrypt 3.0 virus on valitettavati päivitetty ja raporttien mukaan on melkein mahdotonta poistaa tiedostojen salaus. Voit kuitenkin palauttaa henkilökohtaiset tiedostosi jos sinulla on niistä varmuuskopio ulkoisella kovalevyllä. Jos sinulla on niin poista lunnasohjelma tietokoneeltasi ennen kuin liität ulkoisen kovalevyn ja sen jälkeen voit palauttaa tiedostot tietokoneellesi. Jos sinulla ei ole varmuuskopioita niin voi valitettavasti olla melkein mahdotonta palauttaa tiedostosi. Me kuitenkin suosittelemme kokeilemaan yhtä näistä salauksen poistoavaimista: Photorec, Kaspersky virus-fighting utilities tai R-Studio.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen TeslaCrypt 3.0 Poisto-ohje:

Poista TeslaCrypt 3.0 käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto TeslaCrypt 3.0

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita TeslaCrypt 3.0 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista TeslaCrypt 3.0 käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen TeslaCrypt 3.0 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että TeslaCrypt 3.0 on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi TeslaCrypt 3.0 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-teslacrypt-3-0.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta TeslaCrypt 3.0