Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poisto TeslaCrypt 4.2 (Viruksen Poisto-opas)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

TeslaCrypt 4.2 virus: Päivitetty ja agressiivisempi.

Jos et ole kuullut TeslaCryptin uusimmasta versiosta – TeslaCrypt 4.2 virus – sitten me haluamme kertoa sinulle tästä uudesta lunnasohjelmasta. Tämä uhka on ohjelmoitu inhottavaa tarkoitusta varten, salaamaan henkilökohtaiset tiedot ja pyytämään lunnaita niistä. Tämä virusperhe on jo tarpeeksi kokenut tietokoneiden kaappauksesta, koska hakkerit luovat uusia versioita jatkuvasti. Ei ole odotettavaa, että tämä virus olisi vähemmän vaarallinen tai tuhoisa. Verkkorikolliset ovat esitelleet muutamia pieniä muutoksia. Yksi niistä on lunnasviestin uusi suunnittelu. Jos päädyt uhrien listaan niin on tärkeää poistaa TeslaCrypt 4.2 virus niin pian kuin mahdollista.

Jos me katsomme tämän haittaohjelman historiaan niin virus aloitti kohtalaisen pienenä lunnasohjelmana joka saastutti pelaajien tietokoneita. Salauksen poistoavain löytyi järjestelmästä. Siksi se ei aiheuttanut suuria ongelmia. Sen jälkeen verkkorikolliset ovat kehittyneet huomattavasti. Edellinen TeslaCrypt 4.0 versio käyttää monimutkaista salausalgorytmiä. Se ei myöskään liittänyt mitään salattuihin tiedostoihin. Siksi viruksen tunnistamisesti tuli ongelma. Kun puhutaan nykyisestä versiosta niin TeslaCrypt 4.2 lunnasohjelma jättää nämä tiedostot:

%UserProfile%\Desktop\!RecoveR!-[5_characters]++.HTML
%UserProfile%\Desktop\!RecoveR!-[5_characters]++.PNG
%UserProfile%\Desktop\!RecoveR!-[5_characters]++.TXT

The note of TeslaCrypt 4.2 virus

Tämän lisäksi, tiedostojen palautusohjeiden tiedostokoko on muutettu koosta 256B kokoon 272B. Virus jättää myös C:\Windows\System32\vssadmin.exe tiedoston. Muihin versioihin verrattuna, nykyinen haittaohjelma poistaa myös lukittujen tiedostojen kopiot.

TeslaCrypt 4.2 haittaohjelman levitystavat.

Virus leviää samalla tavalla kuin sen aikasemmat versiot. Se voi saastuttaa tietokoneet roskapostin liitteiden avulla. Verkkorikolliset ovat todella ovelia tässä. He uskottelevat uhrit avaamaan saastuneen sähköposti huijaamalla heitä tekaistuille lasku ilmoituksilla, hälytyksillä jotka vaikuttavat tulevan valtion laitoksilta. Joten kun käyttäjä avaa sen niin virus purkaa itsensä.

Tämän lisäksi vaikuttaa myös siltä, että hakkerit eivät koeta vaikuttaa dramaattiselaa lunnasviestillä. Tiedosto joka on nimetty !recover!-!file!-.txt näyttää tavalliselta Notepad teksitiedostolta, joka kertoo lukituista tiedostoista ja antaa ohjeet kuinka salatut tiedostot voidaan palauttaa. Hakkerit antavat linkin Tor selaimeen maksun tekemiseksi. Jos tietokoneesi on joutunut uhriksi niin älä odota saavasi tiedostojasi takaisin. Siitä asti kun ensimmäinen versio julkaistiin niin verkkorikolliset ovat onnistuneet keräämään valtavia summia rahaa. Maaliskuussa 2016, TeslaCrypt viruksen luojat sulkivat projektin ja julkaisivat salauksen poistoavaimen jotta voit saada tiedostosi ilmaiseksi. Mene sivulle 2 jotta saat selville miten palauttaa tiedostosi.

Sinun tulee myös tietää, että TeslaCrypt 4.2 voi hyökätä PC:lle myös exploit kitin avulla. Ne voivat tulla eri muodoissa, kuten troijalainen, mato, java scripti. Erityisesti troijalaisilla on kyky luikerrella järjestelmään anti-viruksen ohi. Siksi on tärkeää asentaa tehokas haittaohjelman poistaja. Nyt voimme siirtyä TeslaCrypt 4.2 poistoon. Voit käyttää Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmaa sen tekemiseen.

TeslaCrypt 4.2 poisto-ohjeet.

Ensimmäiseksi, keskity poistamaan TeslaCrypt 4.2 virus lopullisesti. Paras vaihtoehto on asentaa haittaohjelman poistaja joka on suunniteltu erityisesti poistamaan haitta- ja lunnasohjelmia. Se voi havaita myös troijalaisia. Kun poistat TeslaCrypt 4.2 viruksen, käytä tätä TeslaCrypt salauksen poistajaa tiedostojesi palauttamiseksi. Sinun kannattaa miettiä vaihtoehtoja tiedostojesi palauttamiseen, koska ainoa syy miksi voit poistaa TeslaCrypt salauksen on heidän salauksen poistoavain. Tämä tarkoittaa, että muut lunnasohjelmat ovat yhä todella vaarallisia ja jos yksi niistä pääsisi tietokoneesi järjestelmään niin tiedostosi voivat kadota lopullisesti. DVD, USB, verkkotallennin tai vastaava ovat hyvä varmuuskopiointi vaihtoehtoja. Pidä kuitenkin mielessäsi, että lunnasohjelmat saastuttavat tiedostot myös ulkoisilla laitteilla jotka on kiinnitetty koneeseen tartunnan aikana. Siksi sinun kannattaa päivittää turvallisuusohjelmaasi jatkuvasti.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen TeslaCrypt 4.2 Poisto-ohje:

Poista TeslaCrypt 4.2 käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto TeslaCrypt 4.2

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita TeslaCrypt 4.2 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista TeslaCrypt 4.2 käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen TeslaCrypt 4.2 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että TeslaCrypt 4.2 on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi TeslaCrypt 4.2 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-teslacrypt-4-2.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta TeslaCrypt 4.2