Poista TorrentLocker virus

TorrentLocker viruksen Poisto-ohje

Mikä on TorrentLocker virus?

Mikä on TorrentLocker virus?

TorrentLocker virus on vaarallinen verkkouhka joka kuuluu ’lunnasohjelma’ kategoriaan. Aivan kuten CryptoLocker sekä CryptoWall virukset, tällä uhalla on kyky salata määrätyt uhrin tiedostot (kuvat, videot, audio tiedostot) ja näyttää sitten viestiä joka pyytää ihmisiä maksamaan lunnaan niiden palauttamisesta. Se väittää myös, että jos et maksa tätä lunnasta niin tiedostosi voivat kadota lopullisesti. tämä on itseasiassa totta. Uusi asia tässä lunnaassa on, että se ohjaa uhriaan miten maksaa lunnaat. Se pyytää uhria menemään tietylle Australian Bitcoin sivustolle, ostamaan bitcoinit sieltä ja lähettämään maksun määrätylle Bitcoin osoitteelle. Tämä ja useat muut seikat ovat saaneet turvallisuusasiantuntijamme uskomaan, että tämä lunnasohjelma suunnattu Australialaisille PC käyttäjille. Kukaan ei kuitenkaan voi taata, että muiden maiden asukkaat voivat olla turvassa. Ole hyvä ja ole todella varovainen TorrentLocker sovelluksen kanssa ja ajattele aina tiedostojesi suojausta ennen kuin lunnasohjelmat lukitsevat ne.

Kuinka TorrentLocker virus voi saastuttaa tietokoneeni?

Viimeisten uutisten mukaan, TorrentLocker virus leviää useimmiten roskapostin mukana. Voidaksesi välttää tällaisia ilkeitä loisia, sinun pitää olla todella varovainen sähköpostien kanssa jotka vaikuttavat ilmoittavan tärkeistä maksuista ja toimituksista. Sinun kannattaa aina etsiä kirjoitus- tai kielioppivirheitä, tarkistaa lähettäjän sähköpostiosoite ja verrata sitä yrityksen sähköpostiin. Jos se näyttää epäilyttävältä niin sinun kannattaa aina ottaa yhteyttä yritykseen ja pyytää heidän sähköpostiosoitettaan. Muussa tapauksessa voit ladata saastuneen liitteen, joka voi saastuttaa PC:si TorrentLocker viruksella. Jos tämä lunnasohjelma pääsee tietokoneelle, se salaa uhrin tiedostot Rijndael algorytmin avulla ja alkaa sitten näyttämään varoitusviestiään. Jos tietokoneesi saastuu TorrentLocker viruksella, sinun kannattaa miettiä lunnaan maksamista kahdesti sillä se tukee hakkereita ja heidän tulevia rikoksiaan. Voidaksesi poistaa tämän lunnasohjelman järjestelmästä, sinun tulee seurata alla olevaa ohjetta:

Kuinka poistaa TorrentLocker virus?

On todella valitettavaa, että jos TorrentLocker virus saastuttaa tietokoneen niin on vain yksi tapa jolla tiedostojen salaus voidaan poistaa ja tämä tapa on lunnaiden maksu. Me emme tietenkää suosittele tämän tekemistä koska tällä tavalla tuet hakkereita ja heidän likaisia toimiaan. Voidaksesi poistaa TorrentLocker viruksen järjestelmästä, me suosittelemme käyttämään FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmaa. Jos et voi käyttää näitä ohjelmia, seuraa näitä ohjeita:

  1. Käynnistä saastunut PC:si ’Vikasietotilaan Komentorivillä’ ottaaksesi viruksen pois käytöstä (tämän pitäisi toimia tämän uhan kaikilla versioilla)
  2. Suorita Regedit
  3. Etsi WinLogon Merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe tiedostolla.
  4. Etsi muistiin kirjoittamasi tiedostot ja poista niihin osoittavat rekisteriavaimet.
  5. Käynnistä uudelleen ja suorita järjestelmän täysi tarkistus päivitetyllä haittaohjelma poistajalla.

Jos tämä toimii sinulle, se toimii vain tietokoneen lukituksen poistamiseksi. Me todella suosittelemme estämään tällaiset tartunnat. Voit käyttää siihen edellämainittuja ohjelmia. Älä unohda tiedostojesi immuniteettia tai niiden varmuuskopiointia. Voit käyttää ulkoisia USB kovalevyjä, CD:tä, DVD:tä tai online varmuuskopioita, kuten Google Drive, Dropbox, Flickr sekä muita ratkaisuja.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä