Vakavuus luokka:  
  (99/100)

TorrentLocker virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mikä on TorrentLocker virus?

TorrentLocker virus on vaarallinen verkkouhka joka kuuluu ’lunnasohjelma’ kategoriaan. Aivan kuten CryptoLocker sekä CryptoWall virukset, tällä uhalla on kyky salata määrätyt uhrin tiedostot (kuvat, videot, audio tiedostot) ja näyttää sitten viestiä joka pyytää ihmisiä maksamaan lunnaan niiden palauttamisesta. Se väittää myös, että jos et maksa tätä lunnasta niin tiedostosi voivat kadota lopullisesti. tämä on itseasiassa totta. Uusi asia tässä lunnaassa on, että se ohjaa uhriaan miten maksaa lunnaat. Se pyytää uhria menemään tietylle Australian Bitcoin sivustolle, ostamaan bitcoinit sieltä ja lähettämään maksun määrätylle Bitcoin osoitteelle. Tämä ja useat muut seikat ovat saaneet turvallisuusasiantuntijamme uskomaan, että tämä lunnasohjelma suunnattu Australialaisille PC käyttäjille. Kukaan ei kuitenkaan voi taata, että muiden maiden asukkaat voivat olla turvassa. Ole hyvä ja ole todella varovainen TorrentLocker sovelluksen kanssa ja ajattele aina tiedostojesi suojausta ennen kuin lunnasohjelmat lukitsevat ne.

Kuinka TorrentLocker virus voi saastuttaa tietokoneeni?

Viimeisten uutisten mukaan, TorrentLocker virus leviää useimmiten roskapostin mukana. Voidaksesi välttää tällaisia ilkeitä loisia, sinun pitää olla todella varovainen sähköpostien kanssa jotka vaikuttavat ilmoittavan tärkeistä maksuista ja toimituksista. Sinun kannattaa aina etsiä kirjoitus- tai kielioppivirheitä, tarkistaa lähettäjän sähköpostiosoite ja verrata sitä yrityksen sähköpostiin. Jos se näyttää epäilyttävältä niin sinun kannattaa aina ottaa yhteyttä yritykseen ja pyytää heidän sähköpostiosoitettaan. Muussa tapauksessa voit ladata saastuneen liitteen, joka voi saastuttaa PC:si TorrentLocker viruksella. Jos tämä lunnasohjelma pääsee tietokoneelle, se salaa uhrin tiedostot Rijndael algorytmin avulla ja alkaa sitten näyttämään varoitusviestiään. Jos tietokoneesi saastuu TorrentLocker viruksella, sinun kannattaa miettiä lunnaan maksamista kahdesti sillä se tukee hakkereita ja heidän tulevia rikoksiaan. Voidaksesi poistaa tämän lunnasohjelman järjestelmästä, sinun tulee seurata alla olevaa ohjetta:

Kuinka poistaa TorrentLocker virus?

On todella valitettavaa, että jos TorrentLocker virus saastuttaa tietokoneen niin on vain yksi tapa jolla tiedostojen salaus voidaan poistaa ja tämä tapa on lunnaiden maksu. Me emme tietenkää suosittele tämän tekemistä koska tällä tavalla tuet hakkereita ja heidän likaisia toimiaan. Voidaksesi poistaa TorrentLocker viruksen järjestelmästä, me suosittelemme käyttämään Reimage tai Malwarebytes Malwarebytes ohjelmaa. Jos et voi käyttää näitä ohjelmia, seuraa näitä ohjeita:

  1. Käynnistä saastunut PC:si ’Vikasietotilaan Komentorivillä’ ottaaksesi viruksen pois käytöstä (tämän pitäisi toimia tämän uhan kaikilla versioilla)
  2. Suorita Regedit
  3. Etsi WinLogon Merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe tiedostolla.
  4. Etsi muistiin kirjoittamasi tiedostot ja poista niihin osoittavat rekisteriavaimet.
  5. Käynnistä uudelleen ja suorita järjestelmän täysi tarkistus päivitetyllä haittaohjelma poistajalla.

Jos tämä toimii sinulle, se toimii vain tietokoneen lukituksen poistamiseksi. Me todella suosittelemme estämään tällaiset tartunnat. Voit käyttää siihen edellämainittuja ohjelmia. Älä unohda tiedostojesi immuniteettia tai niiden varmuuskopiointia. Voit käyttää ulkoisia USB kovalevyjä, CD:tä, DVD:tä tai online varmuuskopioita, kuten Google Drive, Dropbox, Flickr sekä muita ratkaisuja.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan TorrentLocker virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma TorrentLocker virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden TorrentLocker virus poistamisessa (2015-07-20)
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden TorrentLocker virus poistamisessa (2015-07-20)
TorrentLocker virus kuvankaappaus
TorrentLocker virus kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-torrentlocker-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä