Vakavuus luokka:  
  (97/100)

Poista Crypt0L0cker virus (Poisto-ohjeet) - 2021 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Mikä on Crypt0L0cker virus?

Crypt0L0cker virus on vaarallinen lunnasohjelma, joka on asetettu salaamaan ihmisten tärkeitä tiedostoja, kute musiikki, dokumentit, kuva ja vastaavat. Usko meitä, tähän on hyvä syy. Kun tiedostot on salattu niin lunnasohjelma pyytää lunnaita jotta saat koodin joka tarvitaan tiedostojen salauksen poistamiseen. Et edes miettisi tämän maksun suorittamista jos sinulla olisi varmuuskoiot tiedostoistasi. Jos sinulla ei ole niitä niin se voi olla vakava ongelma koska salauksen poistokoodi on ainoa asia joka voi palauttaa tiedostosi. Kuinka paljon sinun pitää tästä koodista maksaa? Hakkerit ovat aikasemmin pyytäneet $50 – $100 tästä koodista mutta nyt ihmisiltä pyydetään jopa $300 – $500. Ei valitettavasti ole mitään takeita, että maksun suorittaminen antaa sinulle oikean koodin jolla voit poistaa salauksen. Tämän lisäksi, maksun suorittaminen antaa hakkereille mahdollisuuden kehittää muita lunnasohjelmia ja viruksia. Me emme siis suosittele lunnaan maksamista. Tämän artikkelin kirjoitus hetkellä sen tiedetään leviävän enimmäkseen Aasiassa, Australiassa ja Euroopassa. Ei kuitenkaan ole mitään epäilystä, että myös muualla asuvat voivat saada sen. Jos olet kiinnostunut tietokoneista ja niiden turvallisuudesta niin huomaat, että Crypt0L0cker on hyvin samanlainen kuin Cryptolocker jossa on nimessään O eikä 0(Nolla). Näissä viruksissa ei kuitenkaan ole paljon eroja. Jos olet juuri huomannut Crypt0L0ckerin varoituksen tietokoneesi työpöydällä niin sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla ja poistaa kaikki haitalliset tiedostot. Siihen voit käyttää ReimageIntego ohjelmaa. Tiedostojen palauttamiseen voit kokeilla R-Studio tai Photorec ohjelmaa. Meidän on pakko sanoa vielä kerran, me emme suosittele maksun suorittamista tämän lunnasohjelman kehittäjille..

Crypt0L0cker virusCrypt0L0cker virus

Kuinka Crypt0L0cker voi saastuttaa tietokoneeni?

Kuten meidän vieraat ja asiakkaat ovat raportoineet, tätä lunnasohjelmaa levitetään enimmäkseen harhaanjohtavilla sähköposti kampanjoilla jotka esittelevät itsensä valtion ilmoituksilta. Ne voivat olla varoituksia ylinopeuksista ja vastaavista, sinun kannattaa siis aina tarkistaa kaikki sähköpostit kahdesti. Jos viesti on täynnä kirjoitus- tai kielioppivirheitä niin on hyvin mahdollista, että se on tekaistu. Sinun kannattaa myös kiinnittää huomiota lähettäjään ja, jos sinulla on joitain epäilyksiä, kirjoita hänelle varmistaaksesi aitouden. On myös tunnettua, että virukset kuten lunnasohjelmat leviävät tekaistujen varoitusten avulla. Jos viesti on ilmaantunut tietokoneellesi tyhjästä ja on täynnä tietoa joka on liian hyvää ollakseen totta niin se kannattaa jättää huomiotta koska sen klikkaaminen voi helposti johta tämän kaltaiseen virus tartuntaan. On tietenkin helppo huomata jos tämä uhka on päässyt tietokoneellesi koska se salaa tiedostot sekunneissa. Sen jälkeen se näyttää tällaisia ja vastaavia varoituksia:

!!! WE HAVE ENCRYTPED YOUR FILES WITH Crypt0L0cker VIRUS !!!
What happened to my files? Your important files: photos, videos, document, etc. were encrypted with our Crypt0L0cker virus. This virus uses very strong encryption algorithm – RSA -2048. Breaking of RSA-2048 encryption algorithm is impossible without special decryption key. How can I get my files back? Your files are now unusable and unreadable, you can verify it by trying to open them. The only way to restore them to a normal condition is to use our special decryption software. You can buy this decryption software on our website.

WARNING we have encrypted your files with Crypt0L0cker virus. Your important files (including those on the network disks, USB, etc): photos, videos, documents, etc. were encrypted with our Crypt0L0cker virus. The only way to get your files back is to pay us. Otherwise, your files will be lost. Caution: Removing of Crypt0L0cker will not restore access to your encrypted files.

Jos et voi avata kuviasi, musiikkia tai dokumenttejasi niin on hyvin mahdollista, että Crypt0L0cker on salannut ne. Siinä tapauksessa, seuraa näitä ohjeita:

Kuinka voin poistaa Crypt0L0cker viruksen?

Jos haluat palauttaa tiedostosi niin sinun kannattaa käyttää varmuuskopioita tai koettaa yhtä näistä tiedoston palautusohjelmista, kuten R-Studio tai Photorec. Tämän lisäksi, Kaspersky Lab on myös esitellyt työkalun jolla voi poistaa salauksia, kannattaa siis koettaa Kaspersky Ransomware Decryptor ohjelmaa. Ole hyvä ja ÄLÄ maksa lunnaita koska se ei takaa, että saisit avaimen jolla voit poistaa salauksen. Poistaaksesi Crypt0L0cker viruksen järjestelmästä, käytä näitä ohjeita:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Crypt0L0cker virus kuvankaappaus
Crypt0L0cker virus kuvankaappausCrypt0L0cker virus kuvankaappaus
Crypt0L0cker virus kuvankaappaus

Manuaalinen Crypt0L0cker viruksen Poisto-ohje:

Poista Crypt0L0cker käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Crypt0L0cker

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Crypt0L0cker poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Crypt0L0cker käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Crypt0L0cker pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Crypt0L0cker on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Crypt0L0cker ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-crypt0l0cker-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Crypt0L0cker virus