Vakavuus luokka:  
  (95/100)

Poisto Trojan.Cryptolocker

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Troijalaiset

Mikä on Trojan.Cryptolocker?

Trojan.Cryptolocker on vaarallinen Troijalainen hevonen, jota on käytetty aktiivisesti levittämään lunnasohjelman tyylisiä viruksia Internetissä. On saatu selville, että tämä uhka on sukua uhille, kuten Cryptolocker, CTB Locker, Locker sekä useille muille lunnasohjelmille jota voivat salata kaikki uhrin tiedostot kun ne pääsevät kohde PC:lle. Kun tämä on tehty niin ne alkavat pyytämään lunnaan maksamista salausavainta vastaan jota yleensä tarvitaa kun yritetään poistaa tiedostojen salausta. Jos olet juuri saanut tartunnan nin ei ole mitään epäilystä että sinun kannattaa pysyä erossa Trojan.Cryptolockerista ja siihen liittyvistää lunnasohjelmista. Voit muuten menettää rakkaat tiedostosi sekä rahasi.

Kun Trojan.Cryptolocker on asennettu järjestelmään niin se lataa vaaditun viruksen ja piiloutuu sen sisälle. MIksi se tekee tämän? Useimmissa tapauksissa tällaiset Troijalaiset odottavat lisäkomentoja omistajiltaan. Hakkerit voivat helposti käyttää niitä lataamaan muita haitallisia ohjelmia saastuneeseen PC järjestelmään, blokkaamaan määrättyjä sivustoja, keräämään henkilökohtaisia tietojauhreista jne . Tällaiset uhat voivat myös hidastaa järjestelmää tehdä uudelleenohjauksia ja aiheuttamaan vastaavia ongelmia joita ei koskaan tule jättää huomiotta. Tässä tapauksessa sinun pitää tarkistaa tietokoneesi välittömästi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja pistaa haitalliset tiedostot. Me suosittelemme käyttämään ReimageIntego ohjelmaa tai muuta maineikasta turvallisuusohjelmaa.

Kuinka Trojan.Cryptolocker voi saastutaa tietokoneeni?

Ole varuillasi sillä Trojan.Cryptolocker voi koettaa tunkeutua tietokoneellesi ”tärkeänä” sähköpostin liitteenä joka väittää olevansa varoitus poliisilta, verohallinnolta, suositulta myyjältä tai muulta luotettavalta taholta. Yleensä se piileskelee sähköpostin liitteessä joka latauksen jälkeen auttaa Trojan.Cryptolocker virusta lataamaan muita tiedostoja sille. Joskus tämä troijalainen saapu kohde tietokoneelle kun uhri on huijattu klikkaamaan harhaanjohtavaa linkkiä joka on voitu liittää sähköpostin runkoon. Joten pysy myös erossa epäilyttävistä linkeistä!

Kuinka poistaa Trojan.Cryptolocker virus?

Jos epäilet että tietokoneesi on tämän Troijalaisen tai muun vaarallisen ohjelman saastuttama niin ensimmäinen asia joka sinun pitää tehdä on järjestelmän täysi tarkistus päivitetyllä haittaohjelman poistajalla. Meidän suosituksiamme ovat ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner,Malwarebytes. Jos tämä uhka on jo saastuttanut Mac OS X, niin sinun kannataa käyttää Webroot SecureAnywhere AntiVirus sovellusta joka toimii Windows sekä Mac OS X.

Meidän on lopuksi mainittava että sinun tulee harkita tiedostojesi koioimista sillä, kuten me olemme varoittaneet, Trojan.Cryptolocker virusta on käytetty aktiivisesti levittämään crypto-lunnasohjelmia. Voidaksesi parantaa tiedostojesi turvallisuutta, sinun kannattaa käyttää ulkoisia USB kovalevyja, CD:tä, DVD:tä tai luottaa varmuuskopioihin, kuten Google Drive, Dropbox, Flickr sekä muut sovellukset. Lisätietoja varmuuskopioista voitlöytää tästä julkaisusta: Why do I need backup and what options do I have for that?

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Trojan.Cryptolocker Poisto-ohje:

Poista Trojan.Cryptolocker käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Trojan.Cryptolocker

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Trojan.Cryptolocker poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Trojan.Cryptolocker käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Trojan.Cryptolocker pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Trojan.Cryptolocker on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Trojan.Cryptolocker ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-trojan-cryptolocker.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Trojan.Cryptolocker