Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Universalsearches.com virus (Viruksen Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen Lisäosat

Universalsearches.com vaikuttaa ensivilkaisulla tavalliselta hakukoneelta. Tämän hakukoneen tausta on kuitenkin hämärä ja sinun ei kannata luottaa tähän sivustoon. me olemme saaneet selville, että tämä sivusto on yhteydessä Universalsearches.com selaimen kaappaajaan joka on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP). Se ei valitettavasti ole hyvä ohjelma, jos Universal Searches sivusto on korvannut selaimesi kotisivun ilman lupaa niin sinun kannattaa lukea tämä artikkeli jotta saat tietoa siitä.

Miksi Universalsearches.com on vaarallinen?

Universalsearches.com leviää muokattujen asennustiedostojen avulla tai toisin sanoen, se leviää niputtamalla. Kun se pääsee uhrin tietokoneelle niin se lisää epäilyttävän selaimen lisäosan kaikkein suosituimmille nettiselaimille, kuten Mozilla Firefox, IE tai Google Chrome. Se voi tietenkin vaikuttaa niihin nettiselaimiin jotka uhrin PC:llä on asennettuna. Kun lisäosa on aktiivinen niin se vaihtaa kotisivuksesi Universalsearches.com. Tämä lisäosa voi seurata myös nettiselaamistasi kun käytät edellämainittua nettisivua ja kun selaat muilla sivuilla. Se seuraa tietoja, kuten useimmiten vieraillut sivut ja mitä etsit (se seuraa mitä tietoja annat verkkosivuille ja tallentaa myös hakusanasi). Nämä tiedot tarvitaan saamaan selville kiinnostuksesi kohteet ja valitsemaan kohdistettuja mainoksia.

Universalsearches.com PUP

Hakukone jota Universalsearches.com selaimen kaapaaja tarjoaa on saastunut ja sinun ei kannata edes miettiä sen käyttämistä. Sen tarkoitus on näyttää petollisia hakutuloksia ja saada sinut klikkaamaan niitä. Kun kirjoitat hakusanoja Universalsearches.com hakukenttään ja painat ‘Etsi (Search)’ niin saat tavallisen näköisiä hakutuloksia joiden joukossa on joitain sponsoroituja tuloksia. Kaikki näyttää turvalliselta kunnes päätät klikata jotain hakutulosta. Tässä kohtaa huomaat Universalsearches.com uudelleenohjaukset.

Sinun kannattaa tietää, että Universalsearches.com kaappaaja tarjoaa muunneltuja hakutuloksia jotka ovat täynnä hyperlinkkejä jotka taas voivat aiheuttaa uudelleenohjauksia Universalsearches.com yhteistyökumppanien sivustoille. Näitä sivustoja pidetään epäluotettavina! Vaikka jotkut sivuista ovat turvallisia niin loput voivat olla vaarallisia. Me emme suosittele selaamaan sivustoja joille päädyt vahingossa, ne voivat olla täynnä vaarallista materiaalia ja yksikin saastuneen linkin klikkaaminen voi aloittaa vaarallisen tiedoston lataamisen. Riskien välttämiseksi sinun kannattaa suojata tietokoneesi haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego.

Onko se minun syytäni, että Universalsearches.com asentui?

Oikein! Tämä voi yllättää sinut, mutta kyllä, tietokoneen käyttäjät yleensä ANTAVAT luvan selaimen kaappaajien ja muiden potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien asennukseen. He eivät kuitenkaan tajua, että he SUOSTUVAT asentamaan PUPit kun he valitsevat Perus tai Pika asennustavan kun he asentavat JONKUN ilmaisohjelman tietokoneelleen.

Sinun pitää ottaa huomioon, että potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia levitetään niputus tekniikalla, se antaa mahdollisuuden liittää ilmaisohjelmia muihin sovelluksiin. Joten aina kun lataat ilmaisohjelmia niin sinun pitää tarkistaa tuleeko sen mukana valinnaisia sovelluksia vai ei. Helpoin tapa tämän tekemiseksi on valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa. Jos valitsemasi ohjelma sisältää kolmansien osapuolien sovelluksia niin sinun pitäisi saada lista niistä. Niiden asennuksen estämiseksi sinun pitää poistaa ruksi niiden kohdalta.

Saadaksesi selville kuinka POISTAA tämä epäilyttävä sovellus, lue Universalsearches.com manuaaliset poisto-ohjeet sivulla 2.

Kuinka tämän ohjelman poistaminen onnistuu?

Ei ole mitään epäilystä siitä, että kyseessä oleva selaimen lisäosa tekee nettiselaamisesta epämielyttävää. Se ei vain aiheuta ärsyttäviä aktiviteetteja saastuneella PC:llä mutta se myös hidastaa sitä. Me olemme varmoja ettet tarvitse tällaista häiriötä elämääsi. Sinun ei kannata kuitenkaan olla huolissasi koska Universalsearches.com viruksen poisto on kohtalaisen helppoa. Me mainitsimme jo yhden poistotavan sivulla 1, voit poistaa Universalsearches.com uudelleenohjaus viruksen automaattisesti, käytä suosittelemaamme haittaohjelman poistajaa. Me haluamme tarjota sinulle vaihtoehtoisen tavan, siksi me olemme valmistelleet manuaaliset poisto-ohjeet, voit siis poistaa kaappaajan itse. Poisto-ohje on alla:

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Universalsearches.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Universalsearches.com Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Universalsearches.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Universalsearches.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Universalsearches.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Universalsearches.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Universalsearches.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Universalsearches.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Universalsearches.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Universalsearches.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Universalsearches.com virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Universalsearches.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Universalsearches.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Universalsearches.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Universalsearches.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Universalsearches.com Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Universalsearches.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Universalsearches.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Universalsearches.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Universalsearches.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Universalsearches.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Universalsearches.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-universalsearches-com-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Universalsearches.com virus