Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Vanilla Reload virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mikä on Vanilla Reload virus?

Vanilla Reload virus on vaarallinen lunnasohjelma joka on kiinteästi yhteydessä lailliseen ja tunnettuun maksujärjestelmään joka tunnetaan nimellä Vanilla Reload. Tätä palvelua voidaan käyttää online ostosten tekemiseen ja maksamiseen ilman luottokorttia. Me uskomme tämän ominaisuuden olleen yksi syy miksi cyber rikolliset valitsivat tämän palvelun kerätäkseen laittomia lunnaitaan. Jos Vanilla Reload virus saastuttaa järjestelmän, se lukitsee sen ja alkaa näyttää valtavaa varoitusviestiä joka pyytää maksamaan lunnaat palveluilla kuten MoneyPak, Vanilla Reload sekä RELoadit. Aivan kuten FBI virus, Ukash virus, Moneypak virus, REloadit virus sekä muut lunnasohjelmat, tämä virus antaa syyn miksi se on lukinnut järjestelmän ja evännyt pääsyn PC:n työpöydälle sekä Käynnistä valikkoon. Useimmissa tapauksissa se ilmoittaa uhreille heidän laittomista online aktiviteeteista, kuten tekijänoikeuksien suojaaman materiaalin käyttö, haittaohjelmien levitys, laittomilla verkkosivuilla vierailu sekä vastaavat. Tästä huolimatta, joskus lunnasohjelmat vain saastuttavat tietokoneet, lukitsevat tärkeät tiedostot jotka tietokoneella ovat ja pyytää sitten lunnasmaksua lukituksen poistoon. Lopukse ne, selaimen kaappaajan avulla, voivat lukita verkkoselaimesi ja näyttää varoitusviestiä joka pyytää sakon maksua Vanilla Reload järjestelmän kautta, tämä tarkoittaa PC:si olevan vaarallisen viruksen saastuttama. Ole hyvä ja ÄLÄ maksa mitään sakkoja. Poista Vanilla Reload järjestelmästä sen sijaan. Tähän voit käyttää alla annettua ohjetta.

Kuinka Vanilla Reload virus voi saastuttaa tietokoneeni?

Vanilla Reload virus voi päästä tietokoneellesi useiden eri tapojen avulla. Se voi helposti tunkeutua PC järjestelmään kun olet ladannut saastuneen sähköpostin liitteen tai kun olet vieraillut saastuneella verkkosivulla. Tämän lisäksi, tätä virusta on levitetty myös tekaistujen hälytysten avulla jotka on asetettu ”kertomaan” ihmisille päivittämättömistä ohjelmista ja sitten ne tarjoavat niiden latausta. Sinun ei tietenkään tulisi koskaan klikata sellaista hälytystä sillä et voi koskaan tietää mitä ”päivityksiä” voidaan tämän jälkeen ladata tietokoneellesi. Jos epäilet joidenkin ohjelmien olevan päivittämättömiä, mene niiden virallisille verkkosivuille ja päivitä ne. Sinun tulee tietenkin myös varmistaa tietokoneesi olevan luotettavan ja päivitetyn haittaohjelman poistajan suojaama joka auttaa sinua estämään tämän viruksen pääsyn tietokoneelle. Jos Vanilla Reload lunnasohjelma saastuttaa järjestelmän, se voi joko blokata työpöytäsi tai piilottaa tiedostosi. Tämän lisäksi, tämä virus näyttää valtavaa varoitusviestiä joka pyytää ihmisiä maksamaan lunnaita Vanilla Reload järjestelmän avulla. Esimerkiksi:

All activities of this computer has been recorded. All your files are encrypted.
Don’t try to unlock your computer! This PC is blocked due to at Least one of the specified below.

Ole hyä ja ÄLÄ anna mitään PIN numeroita sillä se ei auta sinua poistamaan lukituksia tietokoneeltasi. Tähän tarkoitukseen sinun tulisi lukea alla annetut ohjeet ja poistaa Vanilla Reload virus järjestelmästäsi.

Kuinka poistaa Vanilla Reload virus?

Jos luulet PC:si olevan Vanilla Reload viruksen saastuttama niin sinun ei tulisi hukata aikaa vaan poistaa se sillä ei ole mitään muuta tapaa poistaa työpöytäsi ja tiedostojesi lukitustaa. Tätä varten sinun tulisi ensin saada pääsy tietokoneellesi ja poistaa sitten Vanilla Reload lunnasohjelma ja kaikki sille kuuluvat haitalliset tiedostot. Tässä ohjeet siihen:

* Flash metodi:

1. Ota toinen tietokone käyttöön ja lataa sen avulla Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai joku muu maineikas haittaohjelman poistaja.
2. Päivitä ohjelma ja laita se USB tikulle tai CD:lle.
3. Tällä välin, käynnistä saastunut tietokoneesi Vikasietotilaan Komentorivillä ja laita lai USB/CD paikkaansa.
4. Käynnistä tietokoneesi joka on saastunut viruksella vielä kerran ja suorita järjestelmän täysi tarkistus poistaaksesi loput Vanilla Reload

* Käyttäjät joilla on Vanilla Reload virus voivat kirjautuaa muille Windows tileilleen. Jos yhdellä näistä tileistä on Järjestelmänvalvojan oikeudet niin sinun tulisi pystyä suorittamaan järjestelmän täysi tarkistus.

* Koeta kieltää Flash jotta lunnasohjelma lopettaa aiotun toimintansa. Voidaksesi kieltää Flashin, mene Macromedia tukeen ja valitse ’Kiellä’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Kun olet tehnyt tämän niin tee järjestelmän täysi tarkistys haittaohjelman poistajalla.

* Manuaalinen Vanilla Reload viruksen poisto:

  1. Käynnistä saastunut PC:si ’Vikasietotilaan Komentorivillä’ ottaaksesi viruksen pois käytöstä (tämän pitäisi toimia tämän uhan kaikilla versioilla)
  2. Suorita Regedit
  3. Etsi WinLogon merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki tiedostot jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. korvaa ne explorer.exe:llä.
  4. Etsi nämä muistiin kirjoittamasi tiedostot rekisteristä ja poista niihin osoittavat rekisteri avaimet.
  5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja suorita täysi järjestelmän tarkistus päivitetyllä Reimage ohjelmalla poistaaksesi viruksen loput tiedostot.

Jos Vanilla Reload lunnasohjelma on blokannut nettiselaimesi, voit poistaa blokkauksen ja poistaa viruksen tämän ohjeen avulla:

1. Sulje kaapattu selain ja avaa Windows Tehtävienhallinta ja paina Ctrl Alt Delete samalla.
2. Lopeta prosessi kaapatuilta selaimilta, kuten explore.exe, firefox.exe, chrome.exe, Safari.exe, opera.exe, tai firefox.exe.
3. Avaa selain mutta ÄLÄ anna sen avata viimeksi katseltua sivua.
4. Lataa Reimage tai muu maineikas haittaohjelman poistaja ja suorita täysi järjestelmän tarkistus poistaaksesi haitalliset tiedostot.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.
Vanilla Reload virus kuvankaappaus
Vanilla Reload virus kuvankaappaus

Vanilla Reload virus käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random characters].exe

Pyyhi tiedostot:
[random characters].exe

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-vanilla-reload-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä