Poista Vanilla Reload virus (Poisto-opas) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - -   Vanilla Reload ransomware | Tyyppi: Haittaohjelma

Vanilla Reload viruksen Poisto-ohje

Mikä on Vanilla Reload virus?

Mikä on Vanilla Reload virus?

Vanilla Reload virus

Vanilla Reload virus on vaarallinen lunnasohjelma joka on kiinteästi yhteydessä lailliseen ja tunnettuun maksujärjestelmään joka tunnetaan nimellä Vanilla Reload. Tätä palvelua voidaan käyttää online ostosten tekemiseen ja maksamiseen ilman luottokorttia.

Me uskomme tämän ominaisuuden olleen yksi syy miksi cyber rikolliset valitsivat tämän palvelun kerätäkseen laittomia lunnaitaan. Jos Vanilla Reload virus saastuttaa järjestelmän, se lukitsee sen ja alkaa näyttää valtavaa varoitusviestiä joka pyytää maksamaan lunnaat palveluilla kuten MoneyPak, Vanilla Reload sekä RELoadit.

Aivan kuten FBI virus, Ukash virus, Moneypak virus, REloadit virus sekä muut lunnasohjelmat, tämä virus antaa syyn miksi se on lukinnut järjestelmän ja evännyt pääsyn PC:n työpöydälle sekä Käynnistä valikkoon. Useimmissa tapauksissa se ilmoittaa uhreille heidän laittomista online aktiviteeteista, kuten tekijänoikeuksien suojaaman materiaalin käyttö, haittaohjelmien levitys, laittomilla verkkosivuilla vierailu sekä vastaavat.

Tästä huolimatta, joskus lunnasohjelmat vain saastuttavat tietokoneet, lukitsevat tärkeät tiedostot jotka tietokoneella ovat ja pyytää sitten lunnasmaksua lukituksen poistoon.

Lopukse ne, selaimen kaappaajan avulla, voivat lukita verkkoselaimesi ja näyttää varoitusviestiä joka pyytää sakon maksua Vanilla Reload järjestelmän kautta, tämä tarkoittaa PC:si olevan vaarallisen viruksen saastuttama. Ole hyvä ja ÄLÄ maksa mitään sakkoja. Poista Vanilla Reload järjestelmästä sen sijaan. Tähän voit käyttää alla annettua ohjetta.

Vanilla Reload virus

Kuinka Vanilla Reload virus voi saastuttaa tietokoneeni?

Vanilla Reload virus voi päästä tietokoneellesi useiden eri tapojen avulla. Se voi helposti tunkeutua PC järjestelmään kun olet ladannut saastuneen sähköpostin liitteen tai kun olet vieraillut saastuneella verkkosivulla. Tämän lisäksi, tätä virusta on levitetty myös tekaistujen hälytysten avulla jotka on asetettu ”kertomaan” ihmisille päivittämättömistä ohjelmista ja sitten ne tarjoavat niiden latausta.

Sinun ei tietenkään tulisi koskaan klikata sellaista hälytystä sillä et voi koskaan tietää mitä ”päivityksiä” voidaan tämän jälkeen ladata tietokoneellesi. Jos epäilet joidenkin ohjelmien olevan päivittämättömiä, mene niiden virallisille verkkosivuille ja päivitä ne.

Sinun tulee tietenkin myös varmistaa tietokoneesi olevan luotettavan ja päivitetyn haittaohjelman poistajan suojaama joka auttaa sinua estämään tämän viruksen pääsyn tietokoneelle. Jos Vanilla Reload lunnasohjelma saastuttaa järjestelmän, se voi joko blokata työpöytäsi tai piilottaa tiedostosi.

Tämän lisäksi, tämä virus näyttää valtavaa varoitusviestiä joka pyytää ihmisiä maksamaan lunnaita Vanilla Reload järjestelmän avulla. Esimerkiksi:

All activities of this computer has been recorded. All your files are encrypted.
Don’t try to unlock your computer! This PC is blocked due to at Least one of the specified below.

Ole hyä ja ÄLÄ anna mitään PIN numeroita sillä se ei auta sinua poistamaan lukituksia tietokoneeltasi. Tähän tarkoitukseen sinun tulisi lukea alla annetut ohjeet ja poistaa Vanilla Reload virus järjestelmästäsi.

Kuinka poistaa Vanilla Reload virus?

Jos luulet PC:si olevan Vanilla Reload viruksen saastuttama niin sinun ei tulisi hukata aikaa vaan poistaa se sillä ei ole mitään muuta tapaa poistaa työpöytäsi ja tiedostojesi lukitustaa. Tätä varten sinun tulisi ensin saada pääsy tietokoneellesi ja poistaa sitten Vanilla Reload lunnasohjelma ja kaikki sille kuuluvat haitalliset tiedostot. Tässä ohjeet siihen:

* Flash metodi:

 1. Ota toinen tietokone käyttöön ja lataa sen avulla ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai joku muu maineikas haittaohjelman poistaja.
 2. Päivitä ohjelma ja laita se USB tikulle tai CD:lle.
 3. Tällä välin, käynnistä saastunut tietokoneesi Vikasietotilaan Komentorivillä ja laita lai USB/CD paikkaansa.
 4. Käynnistä tietokoneesi joka on saastunut viruksella vielä kerran ja suorita järjestelmän täysi tarkistus poistaaksesi loput Vanilla Reload

Vanilla Reload virus

* Käyttäjät joilla on Vanilla Reload virus voivat kirjautuaa muille Windows tileilleen. Jos yhdellä näistä tileistä on Järjestelmänvalvojan oikeudet niin sinun tulisi pystyä suorittamaan järjestelmän täysi tarkistus.

* Koeta kieltää Flash jotta lunnasohjelma lopettaa aiotun toimintansa. Voidaksesi kieltää Flashin, mene Macromedia tukeen ja valitse 'Kiellä': http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Kun olet tehnyt tämän niin tee järjestelmän täysi tarkistys haittaohjelman poistajalla.

* Manuaalinen Vanilla Reload viruksen poisto:

 1. Käynnistä saastunut PC:si 'Vikasietotilaan Komentorivillä' ottaaksesi viruksen pois käytöstä (tämän pitäisi toimia tämän uhan kaikilla versioilla)
 2. Suorita Regedit
 3. Etsi WinLogon merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki tiedostot jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. korvaa ne explorer.exe:llä.
 4. Etsi nämä muistiin kirjoittamasi tiedostot rekisteristä ja poista niihin osoittavat rekisteri avaimet.
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja suorita täysi järjestelmän tarkistus päivitetyllä ReimageIntego ohjelmalla poistaaksesi viruksen loput tiedostot.

Jos Vanilla Reload lunnasohjelma on blokannut nettiselaimesi, voit poistaa blokkauksen ja poistaa viruksen tämän ohjeen avulla:

 1. Sulje kaapattu selain ja avaa Windows Tehtävienhallinta ja paina Ctrl Alt Delete samalla.
 2. Lopeta prosessi kaapatuilta selaimilta, kuten explore.exe, firefox.exe, chrome.exe, Safari.exe, opera.exe, tai firefox.exe.
 3. Avaa selain mutta ÄLÄ anna sen avata viimeksi katseltua sivua.
 4. Lataa ReimageIntego tai muu maineikas haittaohjelman poistaja ja suorita täysi järjestelmän tarkistus poistaaksesi haitalliset tiedostot.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Vanilla Reload viruksen Poisto-ohje

Poista Vanilla Reload käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Vanilla Reload

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Vanilla Reload poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Vanilla Reload käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Vanilla Reload pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Vanilla Reload on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Vanilla Reload ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä