Vakavuus luokka:  
  (66/100)

Poisto Win32:Malware-gen (Ilmaiset Ohjeet) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Antivirus hälytys tunnistetusta Win32:Malware-gen varoittaa Troijalaisesta hevosesta

Win32:Malware-gen kuva

Win32:Malware-gen on termi jota käytetään kuvaamaan määrättyjen vaarallisten ohjelmien ryhmää. Se on heuristinen tunnistus, joka tunnistaa troijalaiset hevoset, jotka voivat suorittaa erilaisia tehtäviä, kuten asentaa muita haittaohjelmia, kerätä arkaluontoisia tietoja tai näyttää kyseenalaisia mainoksia, kun selaat nettiä.

On useita tapoja, miten Win32:Malware-gen haittaohjelma voi tulla järjestelmään. Useimmin Troijalainen hevonen kuitenkin liikkuu piilotettuna sähköpostin liitteenä, kräkättynä ohjelmana tai tekaistuna päivityksenä. Siksi sen asennus yleensä vaatii käyttäjän osallistumista.

Win32:Malware-gen virusta voidaan käyttää useaan tarkoitukseen, kuten:

 • ladata, asentaa tai käynnistää haittaohjelmia kohdetietokoneella;
 • toimia keyloggerina ja kerätä arkaluontoisia tietoja, kuten käyttäjänimet, salasanat, luottokorttitiedot, jne.
 • sallia etäpääsyn saastuneelle tietokoneelle;
 • näyttää aggressiivisia pop-uppeja, julisteita, tekstiin sisältyviä ja muita mainoksia, jotka eivät ole vain ärsyttäviä, mutta myös vaarallisia.

Virukset, kuten RedBoot, WoolyWinSec, Revenge, BrowserAir, BonziBuddy, FileIce tunnistetaan turvaohjelmien puolesta nimellä Win32:Malware-gen. Siksi haittaohjelman ilmaantuminen voi johtaa salattuihin tiedostoihin, pankkitietojen tai rahan menetykseen, heikentyneeseen nettiselaamiseen, identiteettivarkauteen ja muihin vaarallisiin aktiviteetteihin. Siksi on tärkeää poistaa haittaohjelma heti.

Parhaat turvaohjelmat voivat tunnistaa ja poistaa Win32:Malware-gen turvallisesti. Jos siis epäilet haittaohjelma tartuntaa, sinun kannattaa suorittaa täysi järjestelmän tarkistus päivitetyllä ohjelmalla ja etsiä vaarallisia komponentteja järjestelmästä.

Win32:Malware-gen poistoon me suosittelemme ReimageIntego ohjelmaa, joka on ammattilaisten haittaohjelman poistaja. Voit myös luottaa nykyiseen antivirus ohjelmaasi. Ennen järjestelmän tarkistusta sinun pitää päivittää se.

Jos Win32:Malware-gen haittaohjelma estää pääsyn siihen, sen päivityksen tai käynnistyksen, niin sinun pitää seurata artikkelin lopussa olevia ohjeita. Ne auttavat sinua estämään viruksen toiminnan ja suorittamaan automaattisen poiston.

Win32:Malware-gen tunnistusWin32:Malware-gen haittaohjelma voi vahingoittaa tietokonetta ja vaarantaa käyttäjän yksityisyyden.

Haittaohjelman tunkeutumisstrategiat

Troijalaiset hevoset tai haittaohjelma voivat päästä tietokoneelle useilla tavoilla. Useimmiten käyttäjät kuitenkin huijataan asentamaan se itse. Nämä verkkouhat eivät yleensä itse hyökkää järjestelmän haavoittuvuuksia käyttäen.

Useimmiten haittaohjelma tunkeutuu järjestelmään, kun käyttäjä:

 • avaa saastuneen sähköpostin liitteet;
 • lataa laittomia tai epäilyttäviä ohjelmia;
 • asentaa tekaistuja päivityksiä;
 • klikkaa haittamainoksia tai lataa niiden sisältöä.

Win32:Malware-gen sisältää useita verkkouhkia, joten tunkeutumistapa voi vaihtua. Siksi sinun pitää olla varovainen ja kiinnittää huomiota online turvavihjeisiin hyökkäyksen välttämiseksi:

 • asenna ohjelmat tai sen päivitykset kehittäjän viralliselta sivulta;
 • älä käytä tuntemattomia tiedostonjako sivuja tai P2P verkkoja;
 • älä klikkaa aggressiivisia tai silmäänpistäviä pop-uppeja, jotka tarjoavat ohjelmien latausta, varoittavat saatavista päivityksistä tai näyttää muita hälytyksiä;
 • hanki antivirus ohjelma, joka takaa reaaliaikaisen suojan;
 • vältä potentiaalisesti vaarallisia sivuja, kuten peli-, uhkapeli- tai aikuisviihdesivut;
 • tarkista lähettäjän tiedot ennen kuin avaat sähköpostin mukana tulevia tuntemattomia liitteitä.

semvirus.pt turvallisuusasiantuntijat muistuttavat, ettet lataa laitonta materiaalia, kuten ohjelmat, elokuvat, musiikki, kirjat, jne. Nämä merkinnät yleensä sisältävät vaarallisia komponentteja, kuten Win32:Malware-gen.

Poista Win32:Malware-gen järjestelmästä

Ainoa oikea tapa poistaa Win32:Malware-gen laitteelta on suorittaa täysi järjestelmän tarkistus maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä vaarallisten ohjelmien ryhmä voi sisältää useita eri tiedostoja, ohjelmia tai komponentteja, jotka kaikki pitää poistaa.

Win32:Malware-gen poistoon me suosittelemme käyttämään ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai  Malwarebytes ohjelmaa. Voit kuitenkin käyttää mitä tahansa ammattilaisten ohjelmaa, muista kuitenkin päivittää se ennen tarkistusta! Tämän lisäksi, jotkut verkkouhat voivat estää pääsyn turvaohjelmaan, joten alla olevat ohjeet tulevat todella tarpeeseen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Win32:Malware-gen kuvankaappaus
Win32:Malware-gen kuvankaappaus

Manuaalinen Win32:Malware-gen Poisto-ohje:

Poista Win32:Malware-gen käyttäen Safe Mode with Networking

Jos et voi suorittaa tai asentaa turvaohjelmaa, sinun kannattaa käynnistää järjestelmä Vikasietotilaan Verkolla.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Win32:Malware-gen

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Win32:Malware-gen poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Win32:Malware-gen käyttäen System Restore

Järjestelmän Palautus voi myös ottaa Win32:Malware-gen haittaohjelman pois käytöstä.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Win32:Malware-gen pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Win32:Malware-gen on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Win32:Malware-gen tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi salattiin, sinun kannattaa yrittää palauttaa tiedostot kolmansien osapuolien työkalulla. Ne eivät ehkä anna parhaita tuloksia. Siksi varmuuskopiot ovat pääasiallinen poistotapa.

Jos tiedostosi ovat joutuneet Win32:Malware-gen salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro – ammattilaisten työkalu tiedostojen palauttamiseen

Tämä ohjelma voi auttaa palauttamaan saastuneita tai vahingossa poistettuja tiedostoja. Se voi auttaa myös lunnasohjelman hyökkäyksessä.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Win32:Malware-gen lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Käytä Windows Previous Versions ominaisuutta

Tämä tapa antaa kopioida tiedostojen aikaisemmin tallennettuja versiota. Sinun kannattaa kuitenkin ottaa Järjestelmä Palautus käyttöön ennen Win32:Malware-gen hyökkäystä.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Käytä ShadowExplorer ohjelmaa

Tämä ohjelma auttaa palauttamaan tiedostoja Shadow Volume Copies tiedostoista, jos haittaohjelma ei poistanut niitä.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Win32:Malware-gen ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-win32malware-gen.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Win32:Malware-gen