Poista WinSAPSvc virus (Ilmainen Opas) - Opas

WinSAPSvc viruksen Poisto-ohje

Mikä on WinSAPSvc virus?

Mitä tiedetään WinSAPSvc viruksesta?

Vaikka käyttäjät kutsuvat sitä nimellä WinSAPSvc virus, turvallisuusasiantuntijat kertovat sen olevan vain potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP). Tämä tarkoittaa sitä, että tämä ohjelma ei voi vahingoittaa tietokonettasi tai salata tiedostojasi. PUP ohjelmat voivat kuitenkin heikentää tietokoneesi turvallisuutta tai johtaa yksityisyyden ongelmiin. Sen pitäminen tietokoneella ei ole siis suositeltavaa. Kun huomaat tämän epäilyttävän sovelluksen, niin sinun kannattaa suorittaa täysi järjestelmän tarkistus maineikkaalla ja ammattilaisten haittaohjelman poistajalla. Me suosittelemme suorittamaan WinSAPSvc poiston FortectIntego ohjelmalla. Voit kuitenkin käyttää myös muuta maineikasta työkalua. Kun puhutaan tämän verkkotartunnan tarkoituksesta, niin me emme voi sanoa paljoakaan. Se on yhä mysteeri virustutkijoille. Me voimme kuitenkin paljastaa joitain sen ominaisuuksista. Yleensä se leviää mainosohjelmien mukana, ja tartunnan jälkeen, WinSAPSvc Windows palvelu PUP siirtää joitain tietoja mainosohjelman levitysverkkoon. Näihin tietoihin kuuluvat tietokoneen tila, ensisijainen kieli, kovalevyn tunniste ja muut tiedot.

Kerättyjä tietoja voidaan käyttää useaan tarkoitukseen. WinSAPSvc suhde mainosohjelmiin kuitenkin ehdottaa, että näitä tietoja voidaan käyttää markkinointi tarkoituksiin. Mainosohjelmat tunnetaan petollisina online markkinointi työkaluina, jotka hukuttavat saastuneet selaimet pop-upeilla, tekstiin sisällytetyillä mainoksilla, julisteilla ja muilla online mainoksilla. Tämä tarkoittaa, että mainokset luodaan ja toimitetaan perustuen sinun vierailemiin sivuihin, hakusanoihin, klikattuihin mainoksiin ja vastaaviin tietoihin selaamisestasi. Mikä on syy, että WinSAPSvc PUP auttaa mainosohjelmia keräämään näitä tietoja? Joskus mainosohjelmien kehittäjät myyvät kerätyt tiedot kolmansien osapuolien yrityksille. Ei kuulosta kovinkaan kivalta? Poista siis WinSAPSvc tietokoneelta heti.

WinSAPSvc viruksen kuva

Kuinka tämä PUP pääsi PC:lle?

Niin kutsuttu WinSAPSvc virus virus leviää aivan, kuten mikä tahansa potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, liitettynä freeware ja shareware ohjelmiin. Jos siis asennat joitain ohjelmia Internetistä, niin sinun pitää olla varovainen. Valitse aina luotettava online lähde ja vältä ohjelmien lataamista tuntemattomista tiedoston jakoverkoista tai Torrenteista. Ohjelman asentaminen viralliselta ja lailliselta sivulta ei kuitenkaan riitä. Välttääksesi WinSAPSvc kaappauksen, sinun pitää valita oikea ja turvallinen asennustapa. Pidä mielessäsi, että me emme puhu ”Pika”, ”Perus” tai ”Ensisijaisesta” tavasta. Ne eivät kerro valinnaisista sovelluksista, jotka voivat olla paketin mukana. Voit luottaa vain Edistyneeseen tai Kustomoituun asennustapaan ja seurata kaikkia askeleita. Asennuksen aikana, voit kohdata ennalta valittuja sovelluksia. Poista siis ruksi näistä sovelluksista ja jatka asennusta. Me haluamme muistuttaa, että ennen ohjelmien asennusta, sinun pitää lukea Loppukäyttäjän Lisenssisopimus tai muu virallinen kehittäjän dokumentti. Ne voivat paljastaa joitain tärkeitä tietoja, kuten ohjelman asentamalla suostut asentamaan myös valinnaisia sovelluksia. On sanomattakin selvää, että sinun ei kannata suostua näihin väittämiin ja olla asentamatta ohjelma.

Auttakaa minua poistamaan WinSAPSvc virus!

Ensimmäiseksi me haluamme muistuttaa, että olet tekemisissä potentiaalisesti ei toivotun ohjelman kanssa, et viruksen. PUP poisto on kohtalaisen yksinkertainen ja se voidaan suorittaa manuaalisesti. Me kuitenkin suosittelemme valitsemaan automaattisen poistotavan, koska se on yksinkertainen ja aikaa säästävä vaihtoehto. Sinun pitää vain asentaa haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa täysi järjestelmän tarkistus. Muutamassa minuutissa valitsemasi työkalu poistaa WinSAPSvc PUPin laitteelta. Tämän lisäksi, voit koettaa poistaa tämän loisen manuaalisesti. Sinun pitää kuitenkin kuluttaa aikaa tietokoneen tutkimiseen ja etsimään missä PUP piileskelee. Meidän tiimimme auttaa sinua! Me olemme valmistelleet WinSAPSvc poisto-ohjeet alla. Olet tervetullut käyttämään niitä!

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen WinSAPSvc viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Seuraa ohjeita ja poista niin sanottu WinSAPSvc virus tietokoneelta.

Poistaaksesi WinSAPSvc virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät WinSAPSvc virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista WinSAPSvc Mac OS X järjestelmästä

Mac OS X järjestelmä ei usein saa tällaisia tartuntoja, jos se on kuitenkin tapahtunut, niin seuraa alla olevia askeleita.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi WinSAPSvc tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Seuraa ohjeita korjataksesi selaimesi.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Laajennusten lista on voinut kasvaa tuntemattomilla lisäosilla, laajennuksilla tai muilla merkinnöillä. Poista ne kaikki, sillä ne voivat liittyä WinSAPSvc virukseen.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy WinSAPSvc virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos WinSAPSvc virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa WinSAPSvc virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Tarkista laajennusten lista ja poista kaikki epäilyttävät merkinnät, jotka on voitu asentaa Google Chrome selaimelle.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Seuraa näitä ohjeita ja korjaa Safari WinSAPSvc kaappauksen jälkeen.

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy WinSAPSvc virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan WinSAPSvc rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä