Vakavuus luokka:  
  (62/100)

Poista ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam virus (Tukihuijaus Virus) - Poisto-opas

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Haittaohjelma

”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Teknisen Tuen Huijaus virus

Saitko epäilyttävän pop-upin, joka sanoo “YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED”? Mietitkö onko joku itseasiassa päättänyt lukita iPhone Safarin “turvallisuussyistä”? Jos luulet, niin sinun ei kannata kiirehtiä soittamaan näytöllä annettuun numeroon Mac, iPad tai iPhone laitteella, koska olet tekemisissä teknisen tuen huijareiden kanssa, jotka koettavat käyttää kokemattomia tietokoneen käyttäjiä hyväkseen, jotka haluavat pitää haittaohjelmat pois laitteeltaan ja sinun ei kannata langeta siihen. Nämä petolliset viestit voivat vaarantaa iPhonen ja iPad tai Mac tietokoneen, nämä laitteet eivät vielä osaa puolustautua tällaisilta viruksilta. Huijaus perustuu kymmeniin verkkourkinta sivuihin, jotka laukaisevat viralliselta näyttäviä hälytyksiä jotka väittävät, että käyttäjän “Apple computer has been blocked.” Huijarit käyttävät yleensä Google Chrome tai Safari selainta näyttämään näitä viestejä, mutta myös muut selaimet voivat olla saastuneita. Huijarit koettavat manipuloida uhrien tunteita ja pelottaa heidät tarpeeksi saadakseen heidät soittamaan annettuun “Apple Care” tai “Apple Support” numeroon täysin ajattelematta. Annettuun numeroon soittaminen kuitenkin yhdistää käyttäjät rikollisten maanalaiseen toimistoon, jotka teeskentelevät olevansa Applen työntekijöitä, vaikka he eivät ole.
"YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED" virusMeidän asiantuntijamme näyttävät kuinka "YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED" virus koettaa huijata uhrit soittamaan teknisen tuen huijareille. Nämä viestit voivat valitettavasti näyttää todella realistisilta.

Tämän lisäksi on huomattu, että suurin osa näistä toimistoista on Intiassa, joten jos sinulla on edes pieni epäilys, että olet tekemisissä teknisen tuen huijauksen kanssa ja niin kutsuttu “valtuutettu Apple teknikko” puhuu paksulla Intian aksentilla ja pyytää sinun henkilökohtaisia tietojasi tai lataamaan ja asentamaan joitain etähallinta ohjelmia, niin on parasta lopettaa puhelu. Ensimmäiseksi, oikea Apple tai Microsoft teknikko ei koskaan pyytäisi sinulta arkaluontoisia tietojasi puhelimessa. Huijarit voivat koettaa käyttää luottokorttitietojasi tai henkilökohtaisia tietojasi vaarallisiin tarkoituksiin, ole siis varuillasi heidän temppujensa varalta. Esimerkki, he voivat koetta myydä sinulle jonkin “turvallisuus” ohjelman järkyttävällä rahasummalla ($100-$300 tai enemmän), pyytää kirjautumaan jollekin epäilyttävälle sivulle, joka näyttää oikealta Apple sivulta (verkkourkinta sivut) Apple ID:llä, jne. Pidä mielessäsi, että tällaisille sivuille kirjautuminen lähettää vain tietosi suoraan rikollisten palvelimille. Jos epäilet, että Mac tietokoneesi on saastunut ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” viruksella, suorita järjestelmän tarkistus Malwarebytes ohjelmalla ja poista tartunta. Jos et voi poistaa sitä tämän ohjelman avulla, me ehdotamme seuraamaan artikkelin alla olevia ohjeita.

Miten sain tällaisen haittaohjelma tartunnan?

”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” kaappaus tapahtuu, kun käyttäjä vierailee saastuneella sivulla, lataa tai asentaa kyseenalaisia tiedostoja ja muissa tapauksissa. Jos olet huomannut, että Mac/muu iOS laite aloitti käyttäytymään epäilyttävästi, sinun ei kannata jättää sitä huomiotta ja tarttua toimeen ongelman ratkaisemiseksi. Pääneuvo meiltä on katsoa millaista materiaalia selaat verkossa. Pidä mielessäsi, että aikuisviihde sivut, uhkapelisivut ja erityisesti sivut joissa on taustakuvia ovat kärjessä, kun puhutaan netin vaarallisimmista paikoista ja niillä vierailu voi asettaa järjestelmäsi vaaraan. Me neuvomme olemaan varovainen, kun selaat niillä ja välttämään julisteiden klikkaamista niillä, sinun ei kannata koskaan tutkia tarjouksia, jotka ilmaantuvat pop-up ja pop-under mainoksissa.

Kuinka korjata tietokone ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” hyökkäyksen jälkeen?

Jos haluat poistaa ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” virus nopeasti, suorita järjestelmän tarkistus Malwarebytes ohjelmalla. Se on yhteensopiva Mac järjestelmän kanssa ja se auttaa sinua puhdistamaan järjestelmän epäilyttävistä komponenteista. Voit koettaa tartunnan poistamista myös manuaalisesti. Käytä ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” poisto-ohjeita, jotka tukitiimimme on tehnyt, löydät ne alta.

Kuinka poistaa ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Teknisen Tuen Huijaus virus iPhone/iPad laitteelta:

1. Paina alas Sleep/Wake painike laitteeltasi ja myös Home painike (samaan aikaan)! Pidä painikkeita alhaalla kunnes laite sammuu.

2. Odota hetki ja käynnistä laite uudelleen.

3. Poista selaustiedot laitteeltasi: Mene Settings > Safari > Clear History > Clear Cookies ja Data/Clear History sekä Website Data.

Oppiaksesi kuinka poistaa virus Mac laitteelta, katso ohjeet alta.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam viruksen Poisto-ohje:

Poista ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam Mac OS X järjestelmästä

Poista kaikki epäilyttävä sovellukset Mac laitteelta. Lue siis nämä ohjeet ja tee kaikki täysin oikeassa järjestyksessä. Ensimmäiseksi, sulje Safari ja avaa se uudelleen Shift näppäin alhaalla.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan ”YOUR APPLE COMPUTER HAS BEEN LOCKED” Tech Support Scam rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä