Vakavuus luokka:  
  (97/100)

Your browser has been blocked. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mikä on Your browser has been blocked?

Your browser has been blocked on yksi niistä viesteistä joka voi ilmaantua näytöllesi jos tietokoneesi Browlock tyyppisen lunnasohjelman saastuttama. Voit myös vastaanottaa viestejä jotka väittävät, että 'All activities on this computer have been recorded (kaikki aktiviteetit tällä tietokoneella on tallennettu)' tai että 'All your files are encrypted (kaikki tiedostosi on salattu)'. Näitä viestejä käytetään yleensä promotoimaan FBI virusta ja sen variaatioita. Siksi ensimmäinen asia joka sinun pitää tehdä tällaisen hälytyksen näkemisen jälkeen on järjestelmän täysi tarkistus ja poistaa virukset tietokoneeltasi.

Your browser has been blocked hälytys ilmaantuu aina kun selataan Internettiä. Se voi ottaa haltuunsa Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer sekä Safari nettiselaimet ilman mitään vaikeuksia heti kun avaat roskapostin tai klikkaat saastunutta linkkiä. Viesti vaikuttaa aidolta lakirikkomus ilmoitukselta, joka syyttää ihmisiä kielletyn pornograafisen materiaalin katsomisesta tai levityksestä, PC:n vaarallisesta käytöstä, Tekijäoikeuksien rikkomisesta ja vastaavista asioista. Suurin osa ihmisistä pelästyy helposti luulemaan, että Your Browser Has Been Blocked on laillinen koska sen toimittajana pitäisi olla virasto, kuten FBI, EUROPOL, RCMP, Gendarmerie Nationale, jne. jotka ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja. Sinua voidaan kehoittaa maksamaan $300, 200 GBP tai 200 Euron sakko käyttämällä Ukash, PaySafeCard tai GreenDot MoneyPak maksutapoja saadaksesi pääsyn selaimeesi. Ole varuillasi sillä joka kerta kun kun koetat poistaa tällaisen hälytyksen, niin saat tällaisen ilmoituksen:

YOUR BROWSER HAS BEEN BLOCKED. ALL PC DATA WILL BE DETAINED AND CRIMINAL PROCEDURES WILL BE INITIATED AGAINST YOU IF THE FINE IS NOT PAID.

Vaikka siinä on “Leave this page (Jätä tämä sivu)” tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Your browser has been blocked ikkuna poistuisi sen jälkeen. Nämä viestit voivat heittää sinut ilkeään oravanpyörään joka tarkoittaa, että yhden klikkaaminen kutsuu paikalle myös toisen.

Ole hyvä ja muista, että Your browser has been blocked hälytys on verkkorikollisten luoma ja se ei ole muuta kuin huijaus joka koettaa huijata ihmisten rahat. Eli sakon maksaminen on sama asia kuin rahan lähettäminen suoraan verkkorikollisille. Sinun kannattaa tämän sijaan suorittaa järjestelmän täysi tarkistus Reimage ohjelmalla (Windows OS) tai Webroot SecureAnywhere AntiVirus ohjelmalla (Mac OS X) HETI voidaksesi poistaa Your browser has been blocked viruksen.

Your browser has been blocked

Kuinka Your browser has been blocked voi kaapata tietokoneeni?

Your browser has been blocked ei ole tyypillinen lunnasohjelma sillä se luottaa JavaScriptiin ja voi lukitaa vain nettiselaimet. Se ei voi salata tiedostoja jota tietokoneellasi on ja se ei voi vaikuttaa PC:si käyttöjärjestelmään vakavasti. Tällaiset lunnasohjelmat tunnetaan nimellä 'Browlock'; ne pitää kuitenkin poistaa HETI.

Voidaksesi pitää tietokoneesi erossa tällaisista tartunnoista niin pidä mielessäsi, että useimmiten niitä levitetään roskapostin tai tekaistujen ohjelmistopäivitysten avulla. Jos siis vastaanotat sähköpostin liitteellä niin sinun kannattaa olla todella varovainen sen kanssa. Vaikka sinulle ilmoitetaan, että liite sisältää todella tärkeää tietoa, jos lähettäjä on tuntematon niin on parasta poistaa tämä viesti. Tämän lisäksi, ÄLÄ KOSKAAN luota pop-up viesteihin jotka ilmaantuvat nettiselaamisesi aikana ja tarjoavat päivitystä ohjelmiin, kuten Java, Flash Player, Media Player tai vastaavia, nämä hälytykset ovat yleensä täynnä Troijalaisia jotka kantavat lunnasohjelmia sekä vastaavia tartuntoja.

Kuinka poistaa Your browser has been blocked virus?

Jotta voidaan poistaa Your browser has been blocked varoitus työpöydältä niin sinun tulee tietää, että se luottaa JavaScriptiin. Sinun pitää siis ottaa JavaScript pois käytöstä saastuneella selaimellasi. Ole hyvä ja ÄLÄ maksa sakkoa sillä ”Your browser has been blocked” lunnasohjelmalla ei ole mitään tekemistä virastojen, kuten FBI, Europol tai muiden valtion virastojen kanssa.

Kuinka poistaa Your browser has been locked lunnasohjelma keskeyttämällä nettiselain.

* Etsi nettiselaimen prosessi ja lopeta se:

 1. Paina ctrl+alt+del näppäimistölrä ja valitse Tehtävienhallinta.
 2. Kun Windows Tehtävienhallinta ikkuna ilmaantuu, valitse prosessit vällilehti ja lopeta saastuneen nettiselaimen prosessit (Jos virus estää IEn, sinun pitää lopettaa iexplore.exe, Google Chrome – chrome.exe, Safari – Safari.exe, Mozilla Firefox – firefox.exe).

* Lataa yksi näistä ohjelmista poistaaksesi haitalliset tiedostot tietokoneeltasi:

 1. Lataa Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Jos sinulla on Mac OS X, asenna sitten Webroot SecureAnywhere AntiVirus.
 2. Päivitä ohjelma ja suorita järjestelmän täysi tarkistus. Poista havaitut haittaohjelmat.

Kuinka poistaa Your browser has been locked virus estämällä JavaScript

Internet Explorer:

 1. Klikkaa hammaspyörä kuvaketta (menu) uudelleen ja valitse Internet asetukset. Mene Turvallisuus välilehteen.
 2. Klikkaa sitten maapallo kuvaketta (merkitty Internet) ja Kustomoitu taso… painiketta.
 3. Kun Turvallisuusasetukset – Internet Alue ikkuna ilmaantuu niin selaa alas Skriptit osioon ja valitse Ota pois käytöstä.
 4. Kun olet ottanut Javascriptin pois käytöstä Internet Explorer selaimella, tarkista tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla ja varmista, että se on turvallinen ja vapaa viruksista.

Mozilla Firefox:

 1. Klikkaa Mozilla Firefox menu kuvaketta (oikea yläkulma) ja klikkaa Valinnat.
 2. Mene Sisältö välilehteen ja poista ruksi paikasta Salli JavaScript. Klikkaa OK tallentaaksesi muutokset.
 3. Kun olet ottanut Javascriptin pois käytöstä Mozilla Firefox selaimella, tarkista tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla ja varmista, että se on vapaa haittaohjelmista ja samanlaisista viruksista.

Safari:

 1. Klikkaa Safari menu ja valitse Suositukset.
 2. Klikkaa Turvallisuus kuvaketta ja poista ruksi paikasta Salli JavaScript Web sisältö osiossa.
 3. Kun olet ottanut Javascriptin pois käytöstä Safari selaimella, tarkista tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla ja varmista, että se on vapaa haittaohjelmista ja samanlaisista viruksista.

Google Chrome:

 1. Klikkaa menu kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Asetukset.
 2. Selaa alas kunnes näet Näytä edistyneet asetukset…
 3. Klikkaa Sisällön asetukset… painiketta Yksityisyys osiossa.
 4. Etsi sitten JavaScript osio ja valitse Älä anna minkään sivun käyttää JavaScriptiä. Klikkaa Valmis painiketta tallentaaksesi muutokset.
 5. Kun olet ottanut Javascriptin pois käytöstä Google Chrome selaimella, tarkista tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla ja varmista, että se on vapaa haittaohjelmista ja samanlaisista viruksista.

Jos Browser has been blocked virus on saastuttanut Android laitteesi, seuraa näitä ohjeita:

1. Käynnistä Android laittesi Vikasietotilaan:

 1. Etsi virtapainike ja paina sitä muutaman sekunnin ajan kunnes näet valikon. Napauta Sammmuta.
 2. Kun näet valikon joka tarjoaa sinulle vaihtoehdon käynnitsä Android Vikasietotilaan, valitse tämä vaihtoehto ja OK.

Jos tämä ei toiminut niin sammuta laitteesi ja käynnistä se udelleen. Kun se aktivoituu niin koeta pitää Menu, Volume alas, Volume ylös tai Volume alas ja Volume yloös yhtä aikaa nähdäksesi Vikasietotilan.

2. Poista vaarallinen sovellus (Police virus voi piileskellä nimien, kuten BaDoink, Video Player, Network Driver System, Video Render, ScarePakage sekä vastaavien alla):

 1. Kun olet Vikasietotilassa, mene Asetuksiin. Klikkaa siellä Sovellukset tai Sovellus manageri (tämä vaihtelee laitteitteittain).
 2. Etsi täällä edellä mainitut sovellukset ja poista ne kaikki.

Jos tämä epäonnistui niin anna satunnainen, 15 numeroinen, koodi mielikuvitukselliseen MoneyPak xpress Packed lippuun jota Your browser has been blocked virus kysyy tai seuraa näitä ohjeita:

 1. Mene Asetukset -> Turvallisuus. Valitse Laitteen Järjestelmänvalvojat.
 2. Etsi täällä edellä mainitut sovellukset ja poista ne kaikki.
 3. Voidaksesi saada loppuun Your browser has been blocked viruksen poiston, valitse Ota poist käytöstä ja OK.

Jos lunnasohjelma on saastuttanut tietokoneesi (ei selaintasi) niin sinun kannattaa seurata alla annettuja ohjeita.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Your browser has been blocked kuvankaappaus
Your browser has been blocked kuvankaappausYour browser has been blocked kuvankaappausYour browser has been blocked kuvankaappausYour browser has been blocked kuvankaappaus

Manuaalinen Your browser has been blocked Poisto-ohje:

Poista Your browser has been blocked käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Your browser has been blocked

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Your browser has been blocked poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Your browser has been blocked käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Your browser has been blocked pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Your browser has been blocked on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Your browser has been blocked ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-your-browser-has-been-blocked.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä