Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista .zzzzz virus (Paranneltu Opas)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Huonoja uutisia: Locky piileskelee .zzzzz tiedosto päätteen alla

.zzzzz tiedosto laajennus virus on paljastunut uudeksi versioksi, pahamaineisesta Locky viruksesta. Tämän hetkiset tapahtumat näyttävät, että Locky on onnistuneesti saanut tittelin kaikkein vaarallisimpana verkkouhkana. Kiinnostavaa on, että löytyy selvää kilpailua tämän uhan hakkereiden ja Cerber hakkereiden välillä, jotka esittelivät 6. version – Cerber 4.1.6 . Locky kehittäjiä voidaan kehua heidän huumorintajustaan sillä he siirtyivät mytologian inspiroimista tartunnoista, kuten ODIN ja Thor viruksiin, kuten .shit virus, .aesir, ja .zzzzz tiedosto laajennus uhat. Uusi versio on nimetty sen päätteen mukaan. Sinun ei kannata kuitenkaan joutua paniikkiin sillä vaan keskittyä .zzzzz viruksen poistoon. Älä hukkaa aikaa vaan asenna ReimageIntego nopeuttamaan prosessia.

Vaikka on ollut satunnaisia tarinoita, että tämä lunnasohjelma kaappaa tietokantoja lääkeinstituutioilta ja suurilta yrityksiltä, yleensä käyttäjien ei tarvitse huolehtia turvallisuudestaan. On vain ajan kysymys kun tämä pelottavan verkkouhan tekijät laukaisevat paljon ilkeämmän kampanjan. Uutiset Facebook viruksesta, joka naamioitui .svg tiedostoksi tulivat nopeasti julkiseksi. Tässä tapauksessa, rikolliset laukaisivat ”back-up viruksen – .zzzzz haittaohjelma. Siinä ei ole paljon päivitettyjä ominaisuuksia, tärkein on muutettu pääte saastuneissa tiedostoissa. Nyt arvokkaat dokumentit, kuvat, audio tiedostot ja media tiedostot on merkitty [8_satunnaista_merkkiä]-[4_satunnaista_merkkiä]-[4_satunnaista_merkkiä]-[4_satunnaista_merkkiä]-[12_satunnaista_merkkiä].zzzzz pääte. Virus kertoo vaateensa INSTRUCTION.html, _6-INSTRUCTION.html, ja -INSTRUCTION.bmp tiedostoissa.

$|$+$**
|+__.-
!!! IMPORTANT INFORMATION !!!
All of your files are encrypted with RSA-2048 and AES-128 ciphers.
More information about RSA and AES can be found here:
hxxp://en.wikipedia.org/wiki/RSA (cryptosystem)
hxxp://en.wikipedia.org/wiki/Advanced Encryption Standard
Decrypting of your files is only possible with the private key and decrypt program, which is on our secret server.
To receive your private key follow one of the links:
If all of this addresses are not available, follow these steps:
1. Download and install Tor Browser: hxxp://www.torproject.org/download/download-easy.html
2. After a successful installation, run the browser and wait for initialization.
3. Type in the address bar:
4. Follow the instructions on the site.
_$+=$.$-*$$$
+*-++|| *==_*-a-
__+$|+++-$-.+

Kun puhutaan lunnasviestistä, nykyiset lunnaat ovat 740 USD, vaikka se vaihtelee riippuen onko saastunut käyttäjä tavallinen vai yritys. Tiedostomurto, jonka kohde oli Office of Personnel Management oli vain .zzzzz verkkokampanjan kaappaus. Kun rikolliset saivat miljoonien valtion työntekijöiden henkilökohtaiset tiedot, he löysivät paljon tuhoisampia saastuttamisen tekniikoita. Ei ole väliä vaikka virus vaikuttaa harmittomalta, poista .zzzzz lunnasohjelma heti. Lopuksi me haluamme varoittaa, että et asenna Locky Decryptor ohjelmaa jota hakkerit promotoivat. Ei ole mitään takuuta, että saat tiedostot maksamisen jälkeen. Ohjelma voi poistaa tiedostojen salauksen mutta se voi jättää saastuneita tiedostoja järjestelmään, jotka voivat aktivoida kaappaajan tulevaisuudessa.

Locky reappaears as .zzzzz file virus

Kuinka PC voi saastua tällä viruksella?

Lunnasohjelma käyttää levityskanaviaan kohdistamalla käyttäjiä sähköpostin liitteillä. Ne ovat valitettavasti voittoisa tapa levittää .zzzzz virus kaappausta. Uusimmat tapaukset paljastavat, että haittaohjelma voi piileskellä Amazonissa ja lähettää sinulle sähköpostin jossa on .zip liite, jonka pitäisi sisältää tietoja tilauksestasi. Vaihtoehtoisesti, jotkut sähköpostit voivat petollisesti syyttää laittomasta aktiviteetista. Älä lankea tällaiseen petokseen vaan päivitä turvasovelluksesi. pidä mielessäsi, että virus leviää troijalaisten avulla. Se voi piileskellä sivustoilla, jotka promotoivat piraatti materiaalia tai vastaavaa P2P materiaalia.

.zzzzz lunnasohjelman poistaminen

Koska tartunnassa on monimutkaisia piirteitä niin sinun ei kannata hukata aikaa .zzzzz manuaaliseen poistoon, asenna ja päivitä haittaohjelman poistaja, kuten ReimageIntego tai Malwarebytes, ne voivat tunnistaa troijalaiset joissa on myös lunnasohjelma. Kun olet poistanut .zzzzz viruksen kokonaan, etsi suositukset tiedostojen palautuksesta. Paras tapa on käyttää varmuuskopioita. Jos sinulla ei ole niitä, niin käytä seuraavia suosituksia. Lopuksi, kiinnitä huomiota roskapostiin ja tavallisiin sähköposteihin. Vaikka saat viestin tunnetulta yritykseltä, etsi kirjoitus- ja kielioppivirheitä. Ne voivat olla vihjeitä, että jokin Locky versio koettaa hyökätä laitteellesi.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen .zzzzz viruksen Poisto-ohje:

Poista .zzzzz käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto .zzzzz

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita .zzzzz poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista .zzzzz käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen .zzzzz pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että .zzzzz on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan .zzzzz tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet .zzzzz salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Auttaako Data Recovery Pro?

Jos sinulla ei ole kopioita tiedostoistasi, tämä sovellus voi olla ainoa tapa palauttaa ainakin jotain tiedostoja. Alkuperäisesti, tämän sovelluksen tarkoitus on palauttaa vahingoittuneita tai kadonneita tiedostoja.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka .zzzzz lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Windows Previous Versions ominaisuuden tehokkuus

Jos sinulla on Järjestelmän Palautus käytössä, niin voit palauttaa dokumenttiesi tallennetut kopiot. Tämä tapa voi kuitenkin viedä enemmän aikaa.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Kuinka ShadowExplorer toimii?

Tämän ohjelman pääetu on sen kyky päästä käsiksi varjokopioihin ja luoda kopiot menetetyistä tiedostoista. Tämä tapa toimii vain siinä tapauksessa, että .zzzzz tiedosto laajennus virus ei poista niitä etukäteen.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi .zzzzz ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä