Poista .Shit virus (Ilmainen Opas)

.Shit viruksen Poisto-ohje

Mikä on .Shit lunnasohjelma virus?

Jälleen uusi Locky seuraaja .Shit lunnasohjelma on julkaistu:

.Shit virus on uusi ja vaarallinen Locky viruksen seuraaja joka un juuri huomattu verkossa mutta se tuo jo aikamoisen kilpailun viimeisimmille ODIN ja Zepto versioille viruksista. Se on jo salannut henkilökohtaisia tiedostoja useilla tietokoneilla Ranskassa ja vaatinut uhreja maksamaan. Siitä huolimatta, jos asut jossain muussa maassa niin me emme neuvo olemaan varomaton. Sen aktiivisen levityksen takia, .Shit haittaohjelma tulee luultavasti leviämää myös muihin Euroopan osiin ja lopulta koko maailmaan. Vaikka .Shit virus ei vaikuta erityisen edistyneeltä verkko tartunnalta, usko meitä, se ei ole amatöörien tekele. Tämä loinen pystyy helposti aiheuttamaan vakavia tuhoja PC:llä, aivan kuten Locky virus ja muut lunnasohjelmat. Sen luojat ovat itseasiassa ottaneet parhaat puolet näistä kaikista tartunnoista. Ne on käytetty lunnasohjelmaan armeijatason AES CBC 256-bit salauksella joka pystyy lukitsemaan saastuneet tietokoneen tiedostot ja omistaja ei voi palauttaa niitä millään. Samaa salausta käyttävät Locky, ODIN ja useat muut lunnasohjelmat niitä ennen. Tämän lisäksi, niiden esimerkkiä seuraten, tämä virus muuttaa myös saastuneiden tiedostojen nimeksi rivin sekalaisia merkkejä ja lisää Typerän .SHIT päätteen kaikkiin salattuihin tiedostoihin. Tämä pääte on juuri se millä tämä virus sai ilkeän nimensä. Vaikka on periaatteessa mahdotonta palauttaa salattuja tiedostoja tämän haittaohjelman hyökkäyksen jälkeen, se ei tarkoita että se pitää jättää rauhaan. Jos haluat jatkaa tietokoneesi käyttämistä turvallisesti tulevaisuudessa niin sinun pitää poistaa .Shit lunnasohjelma virus järjestelmästä kokonaan. Voit käyttää ammattilaisten anti-virusta, kuten FortectIntego sen tekemiseen. Kun poisto on suoritettu niin sinulla voi olla pieni mahdollisuus palauttaa tiedostosi.

Picture of the Shit ransomware virus

Löytyy useita .Shit lunnasohjelman ominaisuuksia jotka luokittelevat sen Locky perheeseen. Se ei vain salaa tiedostojasi käyttämällä Locky Decrypter ohjelmaa, se myös pudottaa kolme tiedostoa saastuneelle tietokoneelle: _WHAT_is.html, _[2_random_numbers]_WHAT_is.html ja _WHAT_is.bmp. Vastaavat tiedosto löydetään myös muista viruksen versioista. Vaikka tiedostot voivat erota toisistaan niin niissä on yleensä sama lunnasviesti ja ohjeet tiedostojen palauttamiseen. Jotkin yksityiskohdat, kuten linkit maksusivulle, tunnistenumerot tai lunnaiden summa kuitenkin eroavat muista versioista. .Shit lunnasohjelma pyytää tällä hetkellä 0,5 Bitcoinia (noin 326 USD) tiedostojen palauttamisesta, sinun ei kuitenkaan koskaan kannattaa miettiä maksamista. Tämä virus on kohtalaisen uusi joten on mahdotonta tietää, että ovatko sen luojat valmiita poistamaan salauksen. He voivat vain kadota heti kun heillä on sinun rahat taskussaan. Turvallisin vaihtoehto on aloittaa .Shit viruksen poisto heti kun huomaat varoitusmerkit, jotka ehdottavat PC:si olevan saastunut. Sen jälkeen voit tarkistaa suositukset tiedostojen palauttamiseen artikkelin alla.

Lunnasohjelman levityksen pääpiirteet:

Aivan kuten Locky ja sen versiot, .Shit lunnasohjelma virus luottaa eniten roskaposti kampanjoihin, luultavasti niihin jotka levittävät alkuperäistä tartuntaa. Virus tulee yleensä potentiaalisen uhrin postiin JavaScriptinä tai WS liitteenä, jonka käyttäjät tietämättään lataavat uskoen sen sisältävän tietoa laskusta, ylinopeussakon, online ostovahvistuksen tai virallisen kirjeen. Tällaisten sähköpostien avaaminen aktivoi vaarallisen skriptin joka lataa viruksen tietokoneelle ja sitten se aloittaa tiedostojen salauksen. Sinun kannattaa myös varmistaa, että päivität ohjelmasi luotettavista lähteistä ja vältät lataamasta ohjelmien päivityksiä pahamaineisilta sivuilta jotka voivat pompata eteesi netissä. On luultavaa, että löydät .Shit lunnasohjelman yhdestä tällaisesta.

Vihjeet .Shit lunnasohjelman poistoon:

Jos olet huolissasi, että voit ehkä poistaa .Shit lunnasohjelmaa tietokoneeltasi itse niin meillä on hyviä uutisia sinulle. Me olemme valmistelleet ohjeet jotka askel kerrallaan läpi .Shit viruksen poiston ja aina tiedostojen palauttamiseen. Ensimmäinen asia joka sinun pitää tehdä on kokeilla anti-virustasi, jotta tiedät onko virus blokannut sen. Jos se on tehnyt tämän niin sinun kannattaa seurata alla annettuja ohjeita. Jos se ei ole blokattu niin suorita järjestelmä tarkistus ja poista .Shit virus PC:ltä. Alla on muutamia tiedostojen palautuksen vihjeitä joilla voit koettaa palauttaa tiedostosi viruksen poiston jälkeen. Vaikka et ehkä saa kaikkia kadotettuja tiedostoja takaisin niin voit silti palauttaa ainakin jotkin tiedostot.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen .Shit viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista .Shit käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen .Shit pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että .Shit on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan .Shit tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet .Shit salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Tiedostojen palautus Data Recovery Pro ohjelmalla

Jos etsit vaivatonta ja luotettavaa tapaa palauttaa tiedostosi niin sinun kannattaa käyttää luotettavia työkaluja, kuten Data Recovery Pro. Voidaksesi käyttää tätä työkalua kunnolla, ole hyvä ja lue ohjeet alta:

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka .Shit lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Tiedostojen palautus Windows Previous Versions ominaisuudella

Tämä tapa ei ole vastaus kaikkiin ongelmiisi mutta se voi auttaa sinua palauttamaan tärkeitä tiedostoja hädän hetkellä. Sinun pitää tietää, että sinulla pitää olla Järjestelmän Palautus ominaisuus käytössä ennen hyökkäystä, muuten tämä ominaisuus on hyödytön.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Tiedostojen palautus ShadowExplorer ominaisuudella

Lopuksi, voit koettaa palauttaa tiedostosi Volume Shadow Kopioista, jotka on yleensä talletettu tietokoneellesi. Vaaralliset virukset, kuten .Shit lunnasohjelma tietenkin poistavat nämä, mutta ShadowExplorer ominaisuutta kannattaa silti kokeilla. 

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi .Shit ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä