Vakavuus luokka:  
  (96/100)

Poista Alpha Crypt virus

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mikä on Alpha Crypt?

Alpha Crypt on vakava virus, joka pitää leimata lunnasohjelmaksi. Mitä tämä termi tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että tämä ohjelma on suunniteltu tunkeutumaan järjestelmään, blokkaamaan se, salaamaan sillä olevat tiedostot ja pyytää sitten ihmisiä maksamaan lunnaat salauksen poistoavainta vastaan. Tärkein tosiasia tässä lunnasohjelmassa on, että Alpha Crypt pystyy salaamaan kaikki tärkeät tiedostot jotka ovat järjestelmässä ja tietokoneeseen liitetyillä laitteilla, kuten ulkoiset kovalevyt, flash-tikut ja vastaavat joissa varmuuskopioita voidaan pitää. Voit siis helposti menettää valokuvasi, musiikkisi, tärkeät dokumenttisi ja muut tiedostot jotka ovat PC:llä tai ulkoisella tallennuslaitteella. Antaakseen ihmisille mahdollisuuden poistaa tiedostojen salaus, hakkerit pyytävät lunnaan maksamista, joka on nostettu lähiaikoina. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä se on 1.5 BTC joka vastaa noin 400 Euroa. Vaikka voi vaikuttaa siltä, että tämä voi olla ainoa tapa jolla voit palauttaa tiedostosi, sinun kannattaa miettiä tämän maksun tekemistä koska maksun suorittaminen ei välttämättä auta sinua saamaan tiedotojasi takaisin. Meidän pitää tämän lisäksi varoittaa sinua toisesta asiasta, kun maksat tästä avaimesta niin tuet huijareita jotka ovat vastuussa Alpha Crypt viruksesta ja muista lunnasohjelmista. Tämä voi helposti johtaa virusten ilmaantumiseen tulevaisuudessa. Jos tämä uhka on jo saastuttanut koneesi ja salannut joitain tiedostojasi niin sinun kannattaa kokeilla näitä työkaluja niiden salauksen poistamiseksi: R-Studio, Photorec tai Kaspesky Ransomware Decryptor. Voit sen lisäksi poistaa Alpha Crypt viruksen haitalliset tiedostot ohjemilla, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego tai Webroot SecureAnywhere AntiVirus.

Alpha Crypt

Kuinka Alpha Crypt voi saastuttaa tietokoneeni?

Aivan kuten TeslaCrypt lunnasohjelma, Alpha Crypt lunnasohjelma leviää useimmiten roskapostin ja tekaistujen ilmoitusten avulla jotka ilmaantuvat ihmisten selaamisen aikana. Ole varuillasi sillä nämä ilmoitukset voivat ilmaantua laittomilla ja laillisilla sivuilla koska hakkerit käyttävät parempia tekniikoita joilla he voivat saastuttaa lailliset sivut haitallisen koodin avulla. Tämän lisäksi, tämä lunnasohjelma voi ilmaantua tietokoneellesi ja salata kaikki kuvasi ja musiikkisi kun lankeat harhaanjohtavaan sähköpostiin. Useimmat sähköpostit joita käytetään levittämään lunnasohjelmia raportoivat ennalta maksetuista ostoksista, veroista, puuttuvista maksuista ja vastaavista asioista jotka saavat ihmisten kiinnostuksen herämään. Viimeisin tällainen esimerkki kuitenkin raportoi lukitusta tilistä ja pyytää yksityiskohtien varmistusta. Ole hyvä ja vältä tällaisia sähköposteja ja poista ne postilaatikostasi jotta voit suojella itseäsi. Tällaiset viestit ovat myös täynnä linkkejä tai liitteitä joita ei kannata avata jos haluat välttää Alpha Cryptiä tai vastaavia viruksia. Kun tällainen uhka pääsee järjestelmään niin se aiheuttaa aiemmin mainitsimiamme aktiviteetteja. Et voi olla huomaamatta tosiasiaa, että tämä uhka on tietokoneellasi koska sen lunnasohjelmat tulevat pyytämään lunnaan maksamista.

Kuinka poistaa Alpha Crypt virus?

Jos olet juuri huomannut, että Alpha Crypt on saastuttanut tietokoneesi ja lukinnut tiedostosi niin tärkein asian joka sinun pitää tehdä on saastuneiden tiedostojen poistaminen tietokoneeltasi. Tämän tekemiseksi me suosittelemme käyttämään yhtä alla annetuista tavoista.

Me todella suosittelemme miettimään tällaisten tartuntojen estämistä. Tämän tekemiseksi voit käyttää ennalta määrättyjä ohjelmia. Älä myöskään unohda tiedostojesi immuniteettia ja varmuuskopiointia. Sen tekemiseksi voit käyttää USB-tikkua, ulkoista kovalevyä, CD:tä, DVD:tä tai online varmuuskopioita, kuten Google Drive, Dropbox, Flickr ja muut ratakisut. Lisätietoja varmuuskopioista löydät tästä julkaisusta: Miksi tarvitsen varmuuskopioita ja mitä vaihtoehtoja minulla on niiden tekemiseen?

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Alpha Crypt virus kuvankaappaus
Alpha Crypt virus kuvankaappaus

Manuaalinen Alpha Crypt viruksen Poisto-ohje:

Poista Alpha Crypt käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Alpha Crypt

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Alpha Crypt poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Alpha Crypt käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Alpha Crypt pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Alpha Crypt on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Alpha Crypt ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-alpha-crypt-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta Alpha Crypt virus