Vakavuus luokka:  
  (96/100)

Alpha Crypt virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mikä on Alpha Crypt?

Alpha Crypt on vakava virus, joka pitää leimata lunnasohjelmaksi. Mitä tämä termi tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että tämä ohjelma on suunniteltu tunkeutumaan järjestelmään, blokkaamaan se, salaamaan sillä olevat tiedostot ja pyytää sitten ihmisiä maksamaan lunnaat salauksen poistoavainta vastaan. Tärkein tosiasia tässä lunnasohjelmassa on, että Alpha Crypt pystyy salaamaan kaikki tärkeät tiedostot jotka ovat järjestelmässä ja tietokoneeseen liitetyillä laitteilla, kuten ulkoiset kovalevyt, flash-tikut ja vastaavat joissa varmuuskopioita voidaan pitää. Voit siis helposti menettää valokuvasi, musiikkisi, tärkeät dokumenttisi ja muut tiedostot jotka ovat PC:llä tai ulkoisella tallennuslaitteella. Antaakseen ihmisille mahdollisuuden poistaa tiedostojen salaus, hakkerit pyytävät lunnaan maksamista, joka on nostettu lähiaikoina. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä se on 1.5 BTC joka vastaa noin 400 Euroa. Vaikka voi vaikuttaa siltä, että tämä voi olla ainoa tapa jolla voit palauttaa tiedostosi, sinun kannattaa miettiä tämän maksun tekemistä koska maksun suorittaminen ei välttämättä auta sinua saamaan tiedotojasi takaisin. Meidän pitää tämän lisäksi varoittaa sinua toisesta asiasta, kun maksat tästä avaimesta niin tuet huijareita jotka ovat vastuussa Alpha Crypt viruksesta ja muista lunnasohjelmista. Tämä voi helposti johtaa virusten ilmaantumiseen tulevaisuudessa. Jos tämä uhka on jo saastuttanut koneesi ja salannut joitain tiedostojasi niin sinun kannattaa kokeilla näitä työkaluja niiden salauksen poistamiseksi: R-Studio, Photorec tai Kaspesky Ransomware Decryptor. Voit sen lisäksi poistaa Alpha Crypt viruksen haitalliset tiedostot ohjemilla, kuten Reimage tai Webroot SecureAnywhere AntiVirus.

Alpha Crypt

Kuinka Alpha Crypt voi saastuttaa tietokoneeni?

Aivan kuten TeslaCrypt lunnasohjelma, Alpha Crypt lunnasohjelma leviää useimmiten roskapostin ja tekaistujen ilmoitusten avulla jotka ilmaantuvat ihmisten selaamisen aikana. Ole varuillasi sillä nämä ilmoitukset voivat ilmaantua laittomilla ja laillisilla sivuilla koska hakkerit käyttävät parempia tekniikoita joilla he voivat saastuttaa lailliset sivut haitallisen koodin avulla. Tämän lisäksi, tämä lunnasohjelma voi ilmaantua tietokoneellesi ja salata kaikki kuvasi ja musiikkisi kun lankeat harhaanjohtavaan sähköpostiin. Useimmat sähköpostit joita käytetään levittämään lunnasohjelmia raportoivat ennalta maksetuista ostoksista, veroista, puuttuvista maksuista ja vastaavista asioista jotka saavat ihmisten kiinnostuksen herämään. Viimeisin tällainen esimerkki kuitenkin raportoi lukitusta tilistä ja pyytää yksityiskohtien varmistusta. Ole hyvä ja vältä tällaisia sähköposteja ja poista ne postilaatikostasi jotta voit suojella itseäsi. Tällaiset viestit ovat myös täynnä linkkejä tai liitteitä joita ei kannata avata jos haluat välttää Alpha Cryptiä tai vastaavia viruksia. Kun tällainen uhka pääsee järjestelmään niin se aiheuttaa aiemmin mainitsimiamme aktiviteetteja. Et voi olla huomaamatta tosiasiaa, että tämä uhka on tietokoneellasi koska sen lunnasohjelmat tulevat pyytämään lunnaan maksamista.

Kuinka poistaa Alpha Crypt virus?

Jos olet juuri huomannut, että Alpha Crypt on saastuttanut tietokoneesi ja lukinnut tiedostosi niin tärkein asian joka sinun pitää tehdä on saastuneiden tiedostojen poistaminen tietokoneeltasi. Tämän tekemiseksi me suosittelemme käyttämään yhtä alla annetuista tavoista.

Me todella suosittelemme miettimään tällaisten tartuntojen estämistä. Tämän tekemiseksi voit käyttää ennalta määrättyjä ohjelmia. Älä myöskään unohda tiedostojesi immuniteettia ja varmuuskopiointia. Sen tekemiseksi voit käyttää USB-tikkua, ulkoista kovalevyä, CD:tä, DVD:tä tai online varmuuskopioita, kuten Google Drive, Dropbox, Flickr ja muut ratakisut. Lisätietoja varmuuskopioista löydät tästä julkaisusta: Miksi tarvitsen varmuuskopioita ja mitä vaihtoehtoja minulla on niiden tekemiseen?

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Alpha Crypt virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Alpha Crypt virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Alpha Crypt virus kuvankaappaus
Alpha Crypt virus kuvankaappaus

Manuaalinen Alpha Crypt viruksen Poisto-ohje:

Poista Alpha Crypt käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Alpha Crypt

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Alpha Crypt poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Alpha Crypt käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Alpha Crypt pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Alpha Crypt on poistettu onnistuneesti

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-alpha-crypt-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä