Vakavuus luokka:  
  (99/100)

.Cerber2 tiedosto laajennus virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Miksi sinun kannattaa suorittaa varotoimia .Cerber2 virusta vastaan?

Lunnasohjelmat eivät lopeta kehittymistään, ne tulevat monimutkaisemmiksi ja vaarallisemmiksi ja .Cerber2 virus on jälleen yksi vahvistus tälle. Jokin aika sitten, alkuperäinen Cerber lunnasohjelma julkaistiin, sen kohteena on uhrien tiedostot ja heidän pankkitilit. Juuri nyt turvallisuusasiantuntijat ovat alkaneet saamaan raportteja tämän viruksen uudesta versiosta joka käyttää eri tiedoston päätettä salattuihin tiedostoihin, se eroaa alkuperäisestä Cerberistä myös muilla tavoin. Nämä ominaisuudet eivät ole vain ohjelman sisäisessä koodissa, vaikka nekin ovat muuttuneet reilusti. Muutokset ovat selkeät myös viruksen uhreille. Käyttäjät joilla on Cerberin alkuperäinen versio eivät ehkä tunnista, että he ovat tekemisissä saman viruksen kanssa jos heillä on Cerber 2. Siksi jotkut asiantuntija kutsuvat tätä virusta sen tiedostopäätteen mukaan – .Cerber2. Kuten voit jo kuvitella niin tämä versio ei ole vähemmän (jos ei enemmän) vaarallinen kuin alkuperäinen lunnasohjelma. Jos sinulla siis on se ja etsit ratkaisua niin olet onnekas koska tässä artikkelissa löydät ehdotuksia kuinka poistaa .Cerber2 tiedosto laajennus virus tietokoneelta tekemättä lisää vahinkoa. Muista aina, että voit saada ensiapua luotettavalta anti-virus ohjelmalta, kuten SpyHunter.

An illustration of the .Cerber2 virus

.Cerber2 virus käyttää manga tyylistä kuvaa lasten pelistä, nimeltä Anka mutta kun rikolliset kehittävät tätä virusta niin kuva voi muuttua. Meidän on pakko kertoa myös, että .Cerber pääte on poissa ja salattujen tiedostojen uusi pääte on “.Cerber2”. Tämä tiedosto pääte on jokaisessa viruksen saastuttamassa tiedostossa tietokoneella, jos sinulla on siis lunnasohjelma ensimmäisen kerran niin tämä voi tulla sinulle yllätyksenä. Mutta sitä verkkorikolliset juuri odottavat, he vaihtavat tietokoneen taustakuvan pixeloituneeseen lunnasviestiin jossa he kertovat mitä tietokoneelle on tapahtunut ja antavat ”yksinkertaisen” keinon jolla asian voi korjata. Sinun pitää vain hankkia tiedostojen salauksen poistoavain. Ongelmana on, että voit saada sen vain viruksen luojilta suurta raha summaa vastaan. Älä yritä ostaa tiedostojasi. Se johtaa vain rahojen menetykseen, tiedostojen palautus ei todellakaan ole taattua. Lopuksi, meidän on kerrottava, että Cerber Decryptor joka julkaistiin poistamaan ensimmäisen viruksen salauksen ei toimi uusimpaan versioon. Tämä tarkoittaa sitä, että tiedostojen palauttamiseksi sinun pitää siirtyä suoraan .Cerber2 poistoon.

Kuinka voit suojella tiedostojasi tältä lunnasohjelmalta?

Voit löytää useita ohjelmia, sovelluksia ja turvaohjelmia jotka tarjoavat sinulle suojan lunnasohjelmia vastaan. Ongelmana on, että mikään ohjelma ei suojaa sinua .Cerber2 virukselta 100%. Siksi sinun pitää tehdä hieman työtä jotta voit pitää henkilökohtaiset tiedostosi turvassa. Tämä ylimääräinen suoja voidaan saavuttaa tekemällä varmuuskopiot tiedostoistasi. Voit pitää nämä kopiot ulkoisella kovalevyllä, USB-tikulla, jne. Ainoa tärkeä asia on, että laite ei ole liitetty tietokoneeseesi tai verkkoosi jos et sitä tarvitse. Muista myös, että sinun ei pidä palauttaa tiedostoja näiltä laitteilta kun virus on vielä koneellasi. Poista .Cerber2 ensin ja palauta tiedostosi myöhemmin. Jos sinulla ei ole varmuuskopioita niin voit koettaa palauttaa tiedostojasi ohjelmilla, kuten PhotoRec, R-Studio tai Kaspersky virus-fighting utilities.

Kuinka poistaa .Cerber2 tietokoneelta turvallisesti?

Kuten me olemme kertoneet selvästi, ei ole keinoa poistaa tiedostojen lukitusta maksamatta hakkereille, ehkä ainoa tapa siis on poistaa .Cerber2 tiedosto laajennus virus tietokoneeltasi ja odottaa jotta salauksen poistaja keksitään. Älä kiirehdi poistoa kuitenkaan. Tarvitset ammattimaisen ohjelman jotta voit turvallisesti poistaa .Cerber2 virukse tietokoneeltasi, etkä joudu ongelmiin. Jotkut parhaista ohjelmista on esitelty alla ja voit sieltä valita sinulle sopivan. Ole hyvä ja ota huomioon, että .Cerber2 manuaaliset poisto-ohjeet artikkelin alla ovat vain tilanteeseen kun anti-virus ohjelmasi ei käynnisty ja tarvitset apua viruksen pysäyttämiseen. Älä yritä täyttä lunnasohjelman poistoa näillä ohjeilla.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan .Cerber2 tiedosto laajennus virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma .Cerber2 tiedosto laajennus virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Manuaalinen .Cerber2 viruksen Poisto-ohje:

Poista .Cerber2 käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto .Cerber2

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita .Cerber2 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista .Cerber2 käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen .Cerber2 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että .Cerber2 on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi .Cerber2 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus tai Malwarebytes Anti Malware.

Kirjoittajasta

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-cerber2-file-extension-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä