Vakavuus luokka:  
  (99/100)

CryLocker lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Cry lunnasohjelma saa päivityksen – CryLocker virus

Virtuaaliyhteisön pitää olla varuillaan koska uusi lunnasohjelma – CryLocker virus – on tullut päivänvaloon. Verkkouhka sattuu olemaan aikaisemmin julkaistun Cry viruksen, jonka nimi on lyhenne sanoista Central Security Organization, vaihtoehtoinen versio. Hakkerit käärivät hihansa ylös tehdäkseen hälyttävät viestin ja varoittaakseen käyttäjiä armeija viruksesta. Vaikka uhka voi antaa hirveän ensivaikutelman niin pidä mielessä, että hakkerit käyttävät psykologista terroria. Joka tapauksessa, älä hukkaa aikaa vaan poista CryLocker niin pian kuin mahdollista. Sen tekemiseksi sinun kannattaa käyttää Reimage ohjelmaa. Jos et poista uhkaa nopeasti niin CSTO lunnasohjelma voi aiheuttaa lisää vahinkoa. On ymmärrettävää jos olet vaikeassa tilanteessa koska lunnasohjelma lukitsi kaikki tärkeät tiedostot. Älä menetä toivoa tiedostojen palauttamisesta koska virustutkijat uskovat, että haittaohjelman salaus voi olla purettavissa. Se mitä voit tehdä nyt on aloittaa CryLocker viruksen poisto.

Verkkorikolliset tuntuvat olevan sympaattisia kuuluisien uhkien CryptoWall ja CryptoLocker kohtaan. Heidän uhkansa eivät ole vain nimetty samalla tavalla, mutta lunnasohjelma myös jakaa samanlaisia piirteitä kuin edellämainitut virukset. Uhka käyttää myös Command ja Control palvelinta keräämään tärkeitä tietoja uhrien Käyttöjärjestelmistä. Tämän lisäksi, hakkereiden epäillään pitävän salauksen poistajat siellä. Edellisistä Cry versiosta poiketen, uusi versio esittelee ainutlaatuisen ominaisuuden. Virus lähettää kerätyt tiedot useille eri IP-osoitteille käyttäen UDP:tä (User Datagram Protocol). Se auttaa pitämään yllä katkeamatonta yhteyttä netissä olevien ohjelmien välillä. Virus koettaa myös tehdä harhautuksen tallettamalla uhrien tiedot sivuille, kuten Imgur.com sekä Pastee.org. Tämän lunnasohjelman toinen ominaisuus on, että lähellä olevien SSID wi-fi verkostojen avulla se tunnistaa uhrien sijainnin. 

The image revealing CryLocker virus

CryLocker haittaohjelma koettaa salata suuren määrän erilaisia kuva, dokumentti, ääni ja video tiedostoja. Siksi hakkerit koettavat aiheuttaa niin paljon vahinkoa kuin mahdollista. Tämän seurauksena voit huomata, että virus lisää .cry laajennuksen kaikkiin saastuneisiin tiedostoihin. Tämän lisäksi, virus ei jää jälkeen aikaisemmin riehuneista viruksista koska CryLocker lunnasohjelmalla on tapana poistaa Shadow Volume Kopiot, vssadmin delete shadows /all /quiet komennolla. Tämä tarkoittaa sitä, että tiedostojen palautus on hankalampaa. Lopuksi, virus esittelee vaatimuksensa Recovery_[random_characters].html ja !Recovery_[random_characters].txt tiedostoissa. Haittaohjelma vaatii 1.1 BTC joka on noin 625 USD.

Kuinka haittaohjelma saastuttaa järjestelmän?

Virusta levitetään roskapostien avulla. Tämä levitystapa on ollut suosiossa koska käyttäjät eivät ole varovaisia kun he avaavat tuntemattomilta käyttäjiltä saatuja sähköpostejaan. Tästä huolimatta, lunnasohjelmien tietoisuus on kohonnut. Siksi hakkerit koettavat huijata käyttäjiä väärentämällä veronpalautuksia tai pakettien toimitus sähköposteja. Jos satut saamaan sähköpostin FBI:ltä tai verotoimistolta, älä mene paniikkiin mutta ota yhteyttä yritykseen suoraan jotta selvität väärinkäsitykset. Tämän lisäksi, paranna verkkoturvallisuuttasi päivittämällä olemassa olevat ohjelmat ja asentamalla haittaohjelman poistajan, kuten Reimage, jotta voit alentaa CryLocker kaappauksen riskiä.

Lunnasohjelman poisto-ohjeet

Paras tapa poistaa CryLocker virus on käynnistää turvallisuusohjelma, esim. Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Nämä sovellukset poistavat haittaohjelman muutamassa minuutissa. Kun poisto on valmis niin mieti miten palauttaa tiedostosi. Mitä tulee tähän ongelmaan niin me esittelemme muutamia suosituksia sivun alosassa. Ne voivat auttaa sinua palauttamaan ainakin osan tärkeistä tiedostoista. Lopuksi, jos et voi suorittaa CryLocker poistoa koska käyttöjärjestelmä ei toimi niin käytä meidän ohjeita palauttamaan järjestelmän toimivuuden.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen CryLocker viruksen Poisto-ohje:

Poista CryLocker käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto CryLocker

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita CryLocker poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista CryLocker käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen CryLocker pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että CryLocker on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan CryLocker tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet CryLocker salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Kuinka kätevä on Data Recovery Pro?

Tämä sovellus on kätevä kun haluat palauttaa tiedostoja sähkökatkon tai sovelluksen kaatumisen takia. Se voi olla kuitenkin myös kätevä kun palautat tiedostoja jotka CryLocker on salannut.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka CryLocker lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Employing CryLocker Decrypter

Kunnes IT-asiantuntijat keksivät ratkaisun niin tämä ilmainen salauksen poistotyökalu voi olla hyödyllinen.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi CryLocker ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-crylocker-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä