Poista CryLocker virus

CryLocker viruksen Poisto-ohje

Mikä on CryLocker lunnasohjelma virus?

Cry lunnasohjelma saa päivityksen – CryLocker virus

Virtuaaliyhteisön pitää olla varuillaan koska uusi lunnasohjelma – CryLocker virus – on tullut päivänvaloon. Verkkouhka sattuu olemaan aikaisemmin julkaistun Cry viruksen, jonka nimi on lyhenne sanoista Central Security Organization, vaihtoehtoinen versio. Hakkerit käärivät hihansa ylös tehdäkseen hälyttävät viestin ja varoittaakseen käyttäjiä armeija viruksesta. Vaikka uhka voi antaa hirveän ensivaikutelman niin pidä mielessä, että hakkerit käyttävät psykologista terroria. Joka tapauksessa, älä hukkaa aikaa vaan poista CryLocker niin pian kuin mahdollista. Sen tekemiseksi sinun kannattaa käyttää RestoroIntego ohjelmaa. Jos et poista uhkaa nopeasti niin CSTO lunnasohjelma voi aiheuttaa lisää vahinkoa. On ymmärrettävää jos olet vaikeassa tilanteessa koska lunnasohjelma lukitsi kaikki tärkeät tiedostot. Älä menetä toivoa tiedostojen palauttamisesta koska virustutkijat uskovat, että haittaohjelman salaus voi olla purettavissa. Se mitä voit tehdä nyt on aloittaa CryLocker viruksen poisto.

Verkkorikolliset tuntuvat olevan sympaattisia kuuluisien uhkien CryptoWall ja CryptoLocker kohtaan. Heidän uhkansa eivät ole vain nimetty samalla tavalla, mutta lunnasohjelma myös jakaa samanlaisia piirteitä kuin edellämainitut virukset. Uhka käyttää myös Command ja Control palvelinta keräämään tärkeitä tietoja uhrien Käyttöjärjestelmistä. Tämän lisäksi, hakkereiden epäillään pitävän salauksen poistajat siellä. Edellisistä Cry versiosta poiketen, uusi versio esittelee ainutlaatuisen ominaisuuden. Virus lähettää kerätyt tiedot useille eri IP-osoitteille käyttäen UDP:tä (User Datagram Protocol). Se auttaa pitämään yllä katkeamatonta yhteyttä netissä olevien ohjelmien välillä. Virus koettaa myös tehdä harhautuksen tallettamalla uhrien tiedot sivuille, kuten Imgur.com sekä Pastee.org. Tämän lunnasohjelman toinen ominaisuus on, että lähellä olevien SSID wi-fi verkostojen avulla se tunnistaa uhrien sijainnin.

CryLocker haittaohjelma koettaa salata suuren määrän erilaisia kuva, dokumentti, ääni ja video tiedostoja. Siksi hakkerit koettavat aiheuttaa niin paljon vahinkoa kuin mahdollista. Tämän seurauksena voit huomata, että virus lisää .cry laajennuksen kaikkiin saastuneisiin tiedostoihin. Tämän lisäksi, virus ei jää jälkeen aikaisemmin riehuneista viruksista koska CryLocker lunnasohjelmalla on tapana poistaa Shadow Volume Kopiot, vssadmin delete shadows /all /quiet komennolla. Tämä tarkoittaa sitä, että tiedostojen palautus on hankalampaa. Lopuksi, virus esittelee vaatimuksensa Recovery_[random_characters].html ja !Recovery_[random_characters].txt tiedostoissa. Haittaohjelma vaatii 1.1 BTC joka on noin 625 USD.

Kuinka haittaohjelma saastuttaa järjestelmän?

Virusta levitetään roskapostien avulla. Tämä levitystapa on ollut suosiossa koska käyttäjät eivät ole varovaisia kun he avaavat tuntemattomilta käyttäjiltä saatuja sähköpostejaan. Tästä huolimatta, lunnasohjelmien tietoisuus on kohonnut. Siksi hakkerit koettavat huijata käyttäjiä väärentämällä veronpalautuksia tai pakettien toimitus sähköposteja. Jos satut saamaan sähköpostin FBI:ltä tai verotoimistolta, älä mene paniikkiin mutta ota yhteyttä yritykseen suoraan jotta selvität väärinkäsitykset. Tämän lisäksi, paranna verkkoturvallisuuttasi päivittämällä olemassa olevat ohjelmat ja asentamalla haittaohjelman poistajan, kuten RestoroIntego, jotta voit alentaa CryLocker kaappauksen riskiä.

Lunnasohjelman poisto-ohjeet

Paras tapa poistaa CryLocker virus on käynnistää turvallisuusohjelma, esim. RestoroIntego tai Malwarebytes. Nämä sovellukset poistavat haittaohjelman muutamassa minuutissa. Kun poisto on valmis niin mieti miten palauttaa tiedostosi. Mitä tulee tähän ongelmaan niin me esittelemme muutamia suosituksia sivun alosassa. Ne voivat auttaa sinua palauttamaan ainakin osan tärkeistä tiedostoista. Lopuksi, jos et voi suorittaa CryLocker poistoa koska käyttöjärjestelmä ei toimi niin käytä meidän ohjeita palauttamaan järjestelmän toimivuuden.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Restoro tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Restoro Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Restoro Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Restoro Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Restoro ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen CryLocker viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista CryLocker käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen CryLocker pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi RestoroIntego ohjelmalla ja varmista, että CryLocker on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan CryLocker tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet CryLocker salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Kuinka kätevä on Data Recovery Pro?

Tämä sovellus on kätevä kun haluat palauttaa tiedostoja sähkökatkon tai sovelluksen kaatumisen takia. Se voi olla kuitenkin myös kätevä kun palautat tiedostoja jotka CryLocker on salannut.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka CryLocker lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Employing CryLocker Decrypter

Kunnes IT-asiantuntijat keksivät ratkaisun niin tämä ilmainen salauksen poistotyökalu voi olla hyödyllinen.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi CryLocker ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä