Poista CryptoHost virus (Viruksen Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

CryptoHost viruksen Poisto-ohje

Mikä on CryptoHost virus?

Mitä pitää tietää CryptoHost viruksesta?

CryptoHost virus, tunnetaan myös nimellä Ransom:MSIL/Manamecrypt.A sekä Ransom_CRYPTOHOST.A kuuluu todella vaaralliseen lunnasohjelmien perheeseen. Nämä virukset, mukaanlukien tunnetut ohjelmat, kuten Locky virus, CryptoWall tai Surprise virus pääsevät käyttäjien tietokoneille odottamatta, tarkistaa ne tiedostojen varalta ja, kun vaaditut tiedostot on löydetty, lukita ne todella monimutkaisella algorytmillä. Tällaista salaustekniikkaa käyttää jopa armeija, joten salattujen tiedostojen avaaminen on melkein mahdotonta. Löytyy tietenkin tapauksia kun tietokoneasiantuntijat ovat tehneet salauksen poistajan ja auttaneet uhria palauttamaan tiedostonsa, nämä tapaukset ovat kuitenkin harvinaisia. Useimmissa tapauksissa, uhrin pitää hyväksyä, että he ovat menettäneet tiedostonsa ja poistaa virus tietokoneelta. CryptoHost ei onneksi salaa tiedostoja vaan luo kopion uhrin tiedoista salasanalla suojattuun RAR tiedostoon C:\Users\[username]\AppData\Roaming kansioon. Verkkoturvallisuuden asiantuntijat lohduttavat uhrejaan, että näiden kansioiden salasana on kohtalaisen helppo löytää, joten tiedostojen palauttaminen voi myös onnistua. Salasana koostuu RAR tiedoston nimestä ja käyttäjän kirjautumisnimestä.

On kuitenkin tärkeää, että tiedostojen palauttamisen mahdollisuudesta huolimatta sinun kannattaa poistaa CryptoHost virus tietokoneelta välittömästi. Pidä mielessäsi, että jopa parhaat haittaohjelman poistajat, kuten ReimageIntego voi olla vaikeuksissa viruksen poistamisen kanssa. Sinun pitää siis luultavasti seurata CryptoHostin manuaalisia poisto-ohjeita jotta vähennät ohjelman toimintoja jotta haittaohjelman poistaja voi poistaa sen.

An illustration of CryptoHost virus

Kuten me olemme maininneet, kun CryptoHost pääsee uhrin tietokoneelle, se tarkistaa tiedostot. Video, ääni, kuvat, kansiot ja muut dokumentit ovat tämän lunnasohjelman pääkohteet. Kun tiedostot on salattu niin virus lisää lunnaskirjeen kansioihin joissa on salattuja tiedostoja, joista uhrin vaaditaan 0.33 Bitcoinin tai $140 lunnaita niiden palauttamisesta. Se ei kuitenkaan ole kannattavaa, koska kuten jo mainitsimme niin voit poistaa tiedostojen salauksen. Etkä luultavasti halua tukea haittaohjelmien kehittäjiä tällä tavalla? Paras tapa tartunnan sattuessa on koettaa poistaa tiedostojesi salaus ja poistaa CryptoHost tietokoneelta välittömästi.

Kuinka tämä virus voi tunkeutua PC:lle?

Eroten muista lunnasohjelmista, CryptoHost ei leviä saastuneiden sähköpostin liitteiden tai exploit kittien avulla. Sen on sanottu leviävän uuden µTorrent ohjelman mukana. Tämä petollinen niputus strategia on todella suosittu myös vähemmän vaarallisten haittaohjelmien, kuten mainosohjelmien ja selaimen kaappaajien keskuudessa. Potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat liitetään kaikkein suosituimpiin ohjelmiin ja ne asennetaan niiden mukana kaikessa hiljaisuudessa. Avain tällaisten salavihkaisten asennusten estämiseksi on valita “Edistynyt” asennustapa kun asennat uusia ohjelmia tietokoneellesi. Tämä asennustapa antaa sinulle mahdollisuuden seurata mitä ohjelmia on niputettuna lataamasi ohjelman kanssa ja auttaa sinua välttämään ei toivottuja ja potentiaalisia materiaaleja pääsemään tietokoneellesi. Jos tällainen epäilyttävä sovellus ilmaantuu asennuksen aikana, keskeytä prosessi ja poista epäluotettava ohjelma tietokoneeltasi.

CryptoHost poisto ehdotukset:

Tämä lunnasohjelma koettaa myös estää erilaisia ohjelmia toimimasta. Anti-virus ohjelmat eivät ole poikkeus. CryptoHost koettaa estää sovellukset joissa on seuraavia sanoja:

anti virus, anti-virus, antivirus, avg, bitdefender, eset, mcafee, dr.web, f-secure, internet security, obfuscator, debugger, monitor, registry, system restore, kaspersky, norton, ad-aware, sophos, comodo, avira, bullguard, trend micro, eset, vipre, task manager, system configuration, registry editor, game, steam, lol, rune, facebook, instagram, youtube, vimeo, twitter, pinterest, tumblr, meetme, netflix, amazon, ebay, shop, origin

Jos huomaat, että anti-viruksesi ei tahdo toimia kunnolla niin sinun kannattaa seurata alla annettuja poisto-ohjeita. Kun seuraat kaikkia asekeleita niin tarkista sen jälkeen järjestelmäsi anti-virus työkalulla, että kaikki viruksen komponentit on poistettu järjestelmästä onnistuneesti. Ennen kuin teet tämän niin sinun pitää päivittää anti-virus sen viimeisimpään versioon.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen CryptoHost viruksen Poisto-ohje

Poista CryptoHost käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto CryptoHost

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita CryptoHost poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista CryptoHost käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen CryptoHost pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että CryptoHost on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi CryptoHost ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä