Poista CryptoHost virus (Viruksen Poisto-ohjeet)

CryptoHost viruksen Poisto-ohje

Mikä on CryptoHost virus?

Mitä pitää tietää CryptoHost viruksesta?

CryptoHost virus, tunnetaan myös nimellä Ransom:MSIL/Manamecrypt.A sekä Ransom_CRYPTOHOST.A kuuluu todella vaaralliseen lunnasohjelmien perheeseen. Nämä virukset, mukaanlukien tunnetut ohjelmat, kuten Locky virus, CryptoWall tai Surprise virus pääsevät käyttäjien tietokoneille odottamatta, tarkistaa ne tiedostojen varalta ja, kun vaaditut tiedostot on löydetty, lukita ne todella monimutkaisella algorytmillä. Tällaista salaustekniikkaa käyttää jopa armeija, joten salattujen tiedostojen avaaminen on melkein mahdotonta. Löytyy tietenkin tapauksia kun tietokoneasiantuntijat ovat tehneet salauksen poistajan ja auttaneet uhria palauttamaan tiedostonsa, nämä tapaukset ovat kuitenkin harvinaisia. Useimmissa tapauksissa, uhrin pitää hyväksyä, että he ovat menettäneet tiedostonsa ja poistaa virus tietokoneelta. CryptoHost ei onneksi salaa tiedostoja vaan luo kopion uhrin tiedoista salasanalla suojattuun RAR tiedostoon C:\Users\[username]\AppData\Roaming kansioon. Verkkoturvallisuuden asiantuntijat lohduttavat uhrejaan, että näiden kansioiden salasana on kohtalaisen helppo löytää, joten tiedostojen palauttaminen voi myös onnistua. Salasana koostuu RAR tiedoston nimestä ja käyttäjän kirjautumisnimestä.

On kuitenkin tärkeää, että tiedostojen palauttamisen mahdollisuudesta huolimatta sinun kannattaa poistaa CryptoHost virus tietokoneelta välittömästi. Pidä mielessäsi, että jopa parhaat haittaohjelman poistajat, kuten RestoroIntego voi olla vaikeuksissa viruksen poistamisen kanssa. Sinun pitää siis luultavasti seurata CryptoHostin manuaalisia poisto-ohjeita jotta vähennät ohjelman toimintoja jotta haittaohjelman poistaja voi poistaa sen.

Kuten me olemme maininneet, kun CryptoHost pääsee uhrin tietokoneelle, se tarkistaa tiedostot. Video, ääni, kuvat, kansiot ja muut dokumentit ovat tämän lunnasohjelman pääkohteet. Kun tiedostot on salattu niin virus lisää lunnaskirjeen kansioihin joissa on salattuja tiedostoja, joista uhrin vaaditaan 0.33 Bitcoinin tai $140 lunnaita niiden palauttamisesta. Se ei kuitenkaan ole kannattavaa, koska kuten jo mainitsimme niin voit poistaa tiedostojen salauksen. Etkä luultavasti halua tukea haittaohjelmien kehittäjiä tällä tavalla? Paras tapa tartunnan sattuessa on koettaa poistaa tiedostojesi salaus ja poistaa CryptoHost tietokoneelta välittömästi.

Kuinka tämä virus voi tunkeutua PC:lle?

Eroten muista lunnasohjelmista, CryptoHost ei leviä saastuneiden sähköpostin liitteiden tai exploit kittien avulla. Sen on sanottu leviävän uuden µTorrent ohjelman mukana. Tämä petollinen niputus strategia on todella suosittu myös vähemmän vaarallisten haittaohjelmien, kuten mainosohjelmien ja selaimen kaappaajien keskuudessa. Potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat liitetään kaikkein suosituimpiin ohjelmiin ja ne asennetaan niiden mukana kaikessa hiljaisuudessa. Avain tällaisten salavihkaisten asennusten estämiseksi on valita “Edistynyt” asennustapa kun asennat uusia ohjelmia tietokoneellesi. Tämä asennustapa antaa sinulle mahdollisuuden seurata mitä ohjelmia on niputettuna lataamasi ohjelman kanssa ja auttaa sinua välttämään ei toivottuja ja potentiaalisia materiaaleja pääsemään tietokoneellesi. Jos tällainen epäilyttävä sovellus ilmaantuu asennuksen aikana, keskeytä prosessi ja poista epäluotettava ohjelma tietokoneeltasi.

CryptoHost poisto ehdotukset:

Tämä lunnasohjelma koettaa myös estää erilaisia ohjelmia toimimasta. Anti-virus ohjelmat eivät ole poikkeus. CryptoHost koettaa estää sovellukset joissa on seuraavia sanoja:

anti virus, anti-virus, antivirus, avg, bitdefender, eset, mcafee, dr.web, f-secure, internet security, obfuscator, debugger, monitor, registry, system restore, kaspersky, norton, ad-aware, sophos, comodo, avira, bullguard, trend micro, eset, vipre, task manager, system configuration, registry editor, game, steam, lol, rune, facebook, instagram, youtube, vimeo, twitter, pinterest, tumblr, meetme, netflix, amazon, ebay, shop, origin

Jos huomaat, että anti-viruksesi ei tahdo toimia kunnolla niin sinun kannattaa seurata alla annettuja poisto-ohjeita. Kun seuraat kaikkia asekeleita niin tarkista sen jälkeen järjestelmäsi anti-virus työkalulla, että kaikki viruksen komponentit on poistettu järjestelmästä onnistuneesti. Ennen kuin teet tämän niin sinun pitää päivittää anti-virus sen viimeisimpään versioon.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Restoro tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Restoro Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Restoro Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Restoro Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Restoro ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen CryptoHost viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista CryptoHost käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen CryptoHost pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi RestoroIntego ohjelmalla ja varmista, että CryptoHost on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi CryptoHost ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä