Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Surprise virus

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Kuinka vaarallinen on Surprise virus?

Nopeasti kasvavan haittaohjelmien määrän joukossa on nouseva uhka nimeltä Surprise virus. Tämä ohjelma perustuu avoimen lähteen EDA2 lunnasohjelma koodiin. Asiantuntijat jotka tutkivat tätä virusta väittävät, että yksi tapa jolla tämä ohjelma pääsee tietokoneen on kaukoasennus TeamViewer sovelluksella. Aivan kuin muutkin lunnasohjelmat, kun Surprise virus pääsee salaa uhrin tietokoneelle niin se salaa tiedostot monimutkaisella algorytmillä. Tämä AES koodi voidaan purkaa vain yksityisellä salauksen poistoavaimella joka voidaan saada viruksen kehittäjiltä lunnaita vastaan. Vaikka asiantuntijat pitävät Surprise virusta heikkona lunnasohjelmana niin sen mekanismi muistuttaa läheisesti kuuluisia lunnasohjelmia, kuten Locky, TeslaCrypt, CTB-Locker tai CryptoWall.
Voit tunnistaa Surprise viruksen lukitsemat tiedostot oudosto tiedostopäätteestä .surprise. Virus luo myös kaksi notepad tiedostoa DECRYPTION_HOWTO.Notepad sekä Encrypted_Files.Notepad, joissa on määrättyjä tietoja mitä koneelle on tapahtunut ja kuinka se voidaan korjata. Ensimmäinen dokumentti sisältää palautusohjeet, jotka sanovat että uhrin pitää maksaa lunnas 0,5 – 25 BitCoinia, joka vastaa noin US$206.63 – US$10331.25 saadakseen tiedostot takaisin. Lunnaat voivat vaihdella tiedostojen tärkeyden mukaan. On kiinnostavaa, että rikolliset antavat uhrin poistaa yhden tiedoston salauksen, todistaakseen luotettavuutensa. Muiden tiedostojen purkuun ei ole mahdollisuutta koska vaadittava avain on varastoitu etäpalvelimelle, jota hallitsevat verkkorikolliset. Me emme suosittele minkään maksun suorittamista tiedostojen palauttamiseksi koska sinulta voidaan viedä rahasi sekä tiedostosi. Ainoa tapa pitää tiedostosi turvassa on varmuuskopioida ne ulkoiselle kovalevylle. Pilvipalvelujen käyttö ei ole turvallista koska lunnasohjelmat pääsevät myös niihin käsiksi. Koska ei ole turvallista tapaa tiedostojesi takaisin saamiseksi niin on parasta poistaa Surprise virus tietokoneelta jotta se ei vahingoitu enempää. Tarvitset tehokkaan anti-viruksen, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego sen tekemiseksi.

Surprise virus

Kuinka tämä virus voi kaapata PC:si?

Sen lisäksi, että se voidaan asentaa TeamViewerin kautta niin tämä lunnasohjelma voi päästä tietokoneelle vaarallisten peer-to-peer (p2p) verkkojen, petollisten päivitysten, troijalaisten tai saastuneiden sähköpostin liitteiden kautta. Kun tiedät miten tämä virus leviää niin olet varovaisempi kun lataat uusia ohjelmia tai avaat sähköpostien liitteitä. Tämä strategia estää tietokoneesi saastumisen, tiedostojesi menettämisen ja se säästää sinut aikaa vievältä ja monimutkaiselta Surprise virus poistolta. Sinun ei kannata luottaa vain omiin vaistoihisi kun mietit mikä ohjelma voi olla saastunut. Sinun kannattaa käyttää maineikasta haittaohjelman poistajaa tai anti-virusta ja pitää se päivitettynä parhaan suojan takaamiseksi.

Vihjeitä Surprise viruksen poistoon:

Kuten me olemme jo maininneet niin on parempi suojautua tältä vaaralliselta virukselta ennen kuin se pääsee PC:lle, jos olet epäonnisten joukossa jotka ovat saastuneet niin sinun kannattaa poistaa Surprise virus tietokoneelta välittömästi. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit aina valita viruksen manuaalisen poiston, lunnasohjelma ei kuitenkaan ole tavallinen ohjelma jonka voit poistaa helposti. Sen monimutkaisen poistoprosessin takia, me suosittelemme käyttämään automaattista poistotapaa ja tarkistaa koneesi luotettavalla anti-viruksella. Tämä virus voi kuitenkin estää anti-viruksen toiminnan. Tässä tapauksessa voit koettaa verkkoyhteyden katkaisemista tai seurata asiantuntijoidemme valmistelemia Surprise viruksen poisto-ohjeita, ne löytyvät alta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Surprise viruksen Poisto-ohje:

Poista Surprise käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Surprise

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Surprise poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Surprise käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Surprise pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Surprise on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Surprise ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-surprise-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Surprise virus