Poista Four virus (Poisto-opas) - päivitetty maalis 2021

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Four viruksen Poisto-ohje

Mikä on Four virus?

Four virus on huijaus, jota käytetään huijaamaan ihmiset uskomaan, että heidän järjestelmän on vahingoittunut pahasti

Four virus huijaus

Four virus on petollinen viesti, joka kertoo tietokoneen käyttäjän järjestelmä on pahasti vahingoittunut. Tämä tekaistu hälytys voi ilmaantua tietokoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla. Liikkeellä voi olla myös uusia versioita Android viruksesta ja iPhone viruksesta. Vaikka se näyttää kuinka aidolta, asiantuntijat varoittavat viestin olevan vain yritys huijata sinut lataamaan potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia järjestelmään.

Yleensä henkilö ohjataan vaaralliselle sivulle missä hälytys pomppaa esille, väittäen että hänen järjestelmänsä ov vakavasti saastunut Four viruksella. Tämä viesti on valitettavasti tekaistu ja kertoo, että sinulla on mainosohjelma järjestelmässä. Tällaiset potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat (PUP) on kehitetty näyttämään tunkeilevia ja vaarallisia mainoksia.

Osa Four viruksen varoituksesta, jota se näyttää:

Your system is heavily damaged by (4) virus!

We have detected that your Windows 7 is 28.1% DAMAGED because of (4) harmful viruses from recent
adult sites,
If you do not remove the virus now, it will cause permanent damage to your system, corrupt your photos,
data, applications, etc.
Here’s what you NEED to do (step by step):
Step 1: Tap the button and install PC SmartCIeanup for free now!
Step 2: Open the app to fix your system now!

REMOVE VIRUSES>>

Pidä mielessäsi, että sinun ei kannata koskaan luottaa (4) virus hälytykseen, koska se voi huijata sinut lataamaan lisää potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, tai jopa haittaohjelmia. Uhrit raportoivat, että heille tarjotaan ”luotettavaa” turvaohjelmaa (4) viruksen poistamiseksi. Tämä on tapa jolla rikolliset promotoivat epäluotettavia ohjelmia tai levittävät haittaohjelmia.

Tämän lisäksi sinut voidaan ohjata ”Your system is heavily damaged by Four virus” varoituksen toimesta vaarallisille sivulle. Siksi me todella suosittelemme välttämään hämäriä sivuja, koska tämä on yksi tapa jolla sinut voidaan huijata saastuttamaan järjestelmäsi manuaalisesti.

Four viruksella on useita versioitaFour virus toimii petollisena viestinä, joka tarjoaa asentamaan epäluotettavan antiviruksen, ja jonka pitäisi suojella olemattomilta haittaohjelmilta.

Jos olet kohdannut Four virus viestin iPhone laitteella tai tietokoneella, niin sulje välilehti tai ikkuna. Pidä mielessäsi, että se on vain väliaikainen ratkaisu hälytyksen poistamiseksi, vaikka se estää sinua asentamasta erilaisia potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia tai vaarallisia verkkouhkia järjestelmääsi.

Myöhemmin sinun pitää poistaa Four virus poistamalla mainosohjelma, joka on syy miksi näet tällaisia tekaistuja hälytyksiä. Mainosten tukemilla ohjelmilla on valitettavasti useita ylimääräisiä komponentteja, jotka on piilotettu syvälle järjestelmään. Joten niin kaikkien löytäminen ja poistaminen voi olla hankalaa.

Me myös ehdotamme, että hankit ammattilaisten antiviruksen Four virus poistoon. Käytä ReimageIntego tai muuta luotettavaa turvaohjelmaa mainosohjelman lopulliseen poistamiseen lopullisesti. Alta löydät myös ohjeet, miten nollata selaimesi asetukset, jotta voit suorittaa poiston loppuun.

Four virus

Voit päästää potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat järjestelmääsi ilmaisohjelman asennuksen aikana

Kuten me olemme jo maininneet, ”Your system is heavily damaged by (4) virus!” mainoksia toimittaa mainosohjelma. Tämä ohjelma on yksi monista, jotka on luokiteltu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi, ja jota levitetään suositulla markkinointitavalla, nimeltä niputus. Toisin sanoen, se asennettaan salaa tietokoneellesi ilmaisohjelman asennuksen aikana.

Huomaa, että tällainen poistotapa on laillinen, mutta epäreilu. Jos valitset Pika- tai Suositellun asennustavan prosessin aikana, niin tiedot mainosohjelmasta tullaan piilottamaan ja pääsyt asentamaan sen järjestelmääsi. Siksi me suosittelemme suojaamaan järjestelmää ja AINA käyttämään Edistynyttä tai Kustomoitua asennustapaa.

Kun jatkat asennukseen, niin seuraa jokaista askelta ja etsi epäilyttäviä tarjouksia tuntemattomien ohjelmien asennukseen. Jos löydät niitä, niin poista ruksit luvista asentaa niitä ja tarkista järjestelmäsi PUP ohjelmien varalta ammattilaisten turvaohjelmalla.

Four virus

Nopea tapa poistaa Four virus

NoVirus.uk asiantuntijat kertovat, että sinun ei kannata yrittää Four viruksen poistoa pop-up viestin ohjeiden avulla. Me takaamme, että sinut huijataan lataamaan kallis ja tehoton antivirus tai päästämään haittaohjelma tietokoneellesi.

Sinun kannattaa sen sijaan varmistaa Four viruksen poisto ammattilaisten ja asiantuntijoiden testaamalla ohjelmalla. Voit löytää suosikkivalintamme alta. Automaattinen poisto vaati antiviruksen lataamisen ja antaa sen tarkistaa tietokone tarkasti. Pian tämän jälkeen, et enää näe tekaistuja hälytyksiä nettiselaamisesi aikana.

On myös toinen tapa poistaa Four virus, se on manuaalisten ohjeiden seuraaminen artikkelin alla. Tämä tapa vaatii sinulta kokemusta tietokoneen käytössä, jotta voit suorittaa poistoprosessin oikein ja välttää järjestelmän vahingoittumisen.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Four viruksen Poisto-ohje

Poista Four Windows järjestelmistä

Jos mainosohjelma on Windows järjestelmässäsi, sinun pitää poistaa se yhdessä ylimääräisten komponenttien kanssa.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Four sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Four tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Four Mac OS X järjestelmästä

Jos törmäsit Four virus viestiin Mac laitteella, niin etsi ja poista mainosohjelma.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Four tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Four virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Four pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Four Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Four sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Four poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Four Google Chrome selaimelta

Voit korjata Chrome selaimen valitsemalla epäilyttävät lisäosat ja laajennukset, jotka häiritsevät nettiselaamistasi.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Four sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Four poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Four Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Four tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Four poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Four rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä