Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Lock93 virus (Viruksen Poisto-opas)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Onko Lock93 lunnasohjelma sukua Locky virukselle?

Lock93 virus kuuluu ryhmään juuri löydettyjä tiedostoja salaavia haittaohjelmia. Se on yhteydessä hakkereihin, jotka julkaisivat suppteam01@yandex.ru uhan. Nykyinen virus antaa viestinsä kahdella viestillä, Englanniksi ja Venäjäksi. Tämän lisäksi, lunnasohjelmaa levitetään troijalaisen hevosen avulla, sitä ei sii kannata aliarvioida. Sinun kannattaa poistaa Lock93 heti. Voit tehdä sen haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego. Lisätietoja Lock93 poistosta on alla.

Tiedostoja salaavat virukset eivät ole mitään uutta Internetin käyttäjille. Cerber ja Locky tekevät tuhoaan ympäri maailmaa, joten melkein kaikki taitavat tietää mitä lunnasohjelmat tekevät. Viimeisten vuosien aikana, tällaisten virusten aktiviteetti on kasvanut huomattavasti. Kun puhutaan Lock93 viruksesta niin se ei erotu joukosta. Troijalaisen avulla se luikertelee järjestelmään ja lukitsee kaikki tiedot. Voit huomata outoja Windows viestejä, jotka varoittavat sinun epäilyttävistä ohjelmista taustalla. Kun se suorittaa komentonsa niin uhka lukitsee kaikki tiedostot ja lisää .lock93 tiedosto päätteen. Vaikka .Locky ja .locked päätteet ovat suosittuja useiden lunnasohjelmien luojien keskuudessa niin on epäilty, että viruksen ovat luoneet samat hakkerit, jotka ovat uuden CrytoLocker version takana.

The image showing Lock93 virus

.Lock93 tiedosto laajennus virus näyttää kaksikielisen viesti Englantia ja Venäjää puhuville. Se on nimeltään ИНСТРУКЦИЯ INSTRUCTION.txt tiedosto. Uhka pyytää 1000 ruplaa tiedostoista. Uhrin pitää ottaa yhteyttä hakkereihin, osoitteisiin oplaticydadeng@mail.ru saadakseen tiedostonsa takaisin. Löytyy myös toinen osoite: zaplatiddeng@yandex. ru. Kuten tavallista niin se uhkaa, että uhri tee mitään tiedostojen kanssa koska kaikki vahingot voivat olla peruuttamattomia. Tämä on tavallinen tapa lunnasohjelmien luojien keskuudessa. Sinun kannattaa siirtyä poistamaan Lock93 haittaohjelma.

Kuinka virus leviää?

On saatu selville, että uhka leviää kahdella tavalla. Se kohdistaa uhrit roskapostien avulla. Vakuuttaakseen uhrit avaamaan viestin, verkkorikolliset tekevät tekaistuja ilmoituksia poliisilta tai veroviranomaisilta. Kun käyttäjä klikkaa väitettyä liitettä jossa on lasku tai muu liite niin hän aktivoi uhan. Joissain tapauksissa Lock93 lunnasohjelman käynnistystiedosto on explorer.exe tiedostossa. Käyttämällä Trojan-Ransom.Win32.Crypmodadv.xda tiedostoa, lunnasohjelma tunkeutuu järjestelmään. Jos sinulla ei ole kunnollista turvaohjelmaa tai se on päivittämätön niin on hyvin todennäköistä, että Lock93 kaappaus voi ilmaantua.

Lock93 poistotavat

Me emme suosittele leikkimään tämän lunnasohjelman kanssa sillä se käyttää monimutkaista salausta ja käynnistystä. Voit poistaa Lock93 viruksen kunnollisella haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego tai Malwarebytes. Vain kun prosessi on valmis niin voit keskittyä tiedostojen palauttamiseen. Tällä hetkellä ei ole ilmaista tai sopivaa salauksen poistajaa tälle virukselle, mutta voit käyttää yhtä vaihtoehtoista tapaa poistaa salauksen. Jos sinulle on ongelmia, jotka estävät poistamasta Lock93 virusta niin käytä alla olevia ohjeita. Ota tietokone takaisin hallintaasi. Lopuksi voit käyttää ohjeitamme tiedostojen palauttamiseen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Lock93 viruksen Poisto-ohje:

Poista Lock93 käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Lock93

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Lock93 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Lock93 käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Lock93 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Lock93 on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Lock93 tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Lock93 salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro ja sen edut

Kun otetaan huomioon tiedostoja salaavien uhkien aktiviteetit niin tämä työkalu voi olla yksi vaihtoehto saada ainakin jotkin tiedostosi takaisin. Jos sinulla on varmuuskopiot niin sinun ei tarvitse murehtia tiedostoistasi.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Lock93 lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Voiko Windows Previous Versions ominaisuus palauttaa tiedostoja?

Se on hyödyllinen ominaisuus jos sinulla on järjestelmän palautus käytössä. 

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Kuinka ShadowExplorer toimii?

Vaikka nykyistä uhkaa ei luotu samalla tavalla kuin CryptoLocker luotiin niin ei ole tiedossa poistaako se varjokopiot. Käyttöjärjestelmä luo niitä, joten sinulla on vaihtoehto tiedostojen palauttamiseen kun IT-asiantuntija tekevät salauksen poistajaa.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Lock93 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä