Microsoft Safety Scanner arvostelu

Microsoft Safety Scanner on laillinen tarkistusohjelma, joka on kehitetty tietokoneesi turvallisuutta varten

Microsoft Safety Scanner on turvaohjelma, jonka tarjoaa Microsoft yritys. Käyttäjät voivat manuaalisesti valita ohjelman kyvyt pitää huolta tietokoneen turvallisuudesta. Se suorittaa tarkistuksia määrätyin väliajoin, tarkistaakseen erilaisten potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien (PUPien) ja haittaohjelmien varalta.

Edut Haitat Yhteenveto
Sisältää Täyden, Nopean ja Määrätyn tarkistuksen Ei päivity automaattisesti Microsoft Safety Scanner on loistava vaihtoehto nopeaan haittaohjelmien poistoon. Ne jotka eivät halua asentaa antivirusta uudelle, joka kymmenes päivä, voivat haluta muun turvaohjelman. 
Antaa valita poistetaanko uhka vai ei  

Aivan kuin muut antivirus ohjelmat, Safety Scanner, Microsoftilta sisältää useita tarkistuksen vaihtoehtoja, jotka voidaan valita manuaalisesti. Käyttäjä voi valita järjestelmän tarkistuksen kokonaan, Täyden tarkistuksen avulla. Se tarkistaa tietokoneen arkistot potentiaalisesti vaarallisten ohjelmien varalta, kuten:

  • Vakoiluohjelmat;
  • Mainosohjelmat;
  • Selaimen kaappaajat;
  • Haittaohjelmat;
  • Troijalaiset hevoset.

Microsoft Safety Scanner nopea tarkistus on vähemmän aikaa vievä vaihtoehto nopeaan järjestelmän tarkistukseen. Tämä vaihtoehto valitettavasti ohittaa määrättyjä kansioita, joita verkkorikolliset eivät yleensä käytä vaarallisten ohjelmien piilottamiseen. On myös riskinä, että turvaohjelma voi ohittaa määrättyjä verkkouhkia tämän prosessin aikana.

Microsoft Safety Scanner image

Tämän lisäksi, Microsoft Safety Scanner Windows 10 järjestelmälle, tarjoaa toisen vaihtoehdon käyttäjille, jotka haluavat tarkistaa määrättyjä tiedostoja. Käyttäjät voivat ladata epäilyttäviä tiedostoja tarkistukseen. Tämä vaihtoehto on loistava tapa pitää huolta tietokoneen turvallisuudesta ja välttää lataamasta potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia (PUP), kun asennetaan kolmansien osapuolien ohjelmia.

Asiantuntijoiden mukaan, kun Microsoft Safety Scanner tarkistus on suoritettu, käyttäjille annetaan lista ohjelmista, jotka tunnistettiin vaarallisiksi tai potentiaalisesti vaarallisiksi tietokoneen järjestelmälle. Tämän lisäksi ihmiset voivat valita haluavatko he poistaa haittaohjelmat nykyisellä antiviruksella tai käyttää muuta poistotyökalua. 

Turvaohjelma ei päivitä automaattisesti

Microsoft Safety Scanner arvostelussa me kerromme molemmista, turvaohjelman hyvistä sekä huonoista puolista. Vaikka tässä ohjelmassa on useita upeita ominaisuuksia, jotka ovat todella hyödyllisiä päivittäiseen tietokoneen käyttöön, niin siinä on myös vikoja, jotka voivat häiritä määrättyjä käyttäjiä.

Microsoft Safety Scanner illustration

Tuotteen suurin huono puoli on, ettei se suorita automaattisia päivityksiä. Tämän tuloksena ihmisten pitää poistaa Microsoft Safety Scanner ja asentaa se uudelleen. Tämä prosessi pitää suorittaa kokonaan kymmenen päivän välein, sillä kehittäjät päivittävät haittaohjelma tietokantaa jatkuvasti, jotta käyttäjät ovat suojassa.

Muussa tapauksessa, päivittämätön Microsoft Safety Scanner Windows järjestelmälle ei ole käytännöllinen — uudet verkkouhat eivät ole mukana tietokannassa. Turvaohjelma ei myöskään ei voi tunnistaa uusia vaarallisia ohjelmia tai poistaa niitä saastuneesta järjestelmästä. 

Pidä mielessäsi, että jos Microsoft Safety Scanner ei ole vaihtoehto sinulle, on mahdollista ladata Microsoft Security Essentials, jossa on turvaohjelman täysi versio. Toisin sanoen, sinun ei tarvitse enää päivittää työkalua manuaalisesti. 

Microsoft Safety Scanner vertailu muihin turvaohjelmiin:

Ennen kuin käyttäjät päättävät suorittaa Microsoft Safety Scanner latauksen, he yleensä etsivät vaihtoehtoista antivirusta, jotta he voivat suorittaa vertailun ja valita parhaan vaihtoehdon. Meidän asiantuntijamme ovat valmistelleet lyhyen arvostelun muista turvatyökaluista, jotta voit valita mikä poisto-ohjelma sopii parhaiten sinulle. 

Tämän lisäksi, jotkut ihmiset raportoivat, etteivät he voi suorittaa Microsoft Safety Scanner latausta. Jos tämä on tapaus, sinun pitää varmistaa, että käytät virallista Microsoft sivua, ja ettei tietokoneesi ole saastunut haittaohjelmalla. 

Microsoft Safety Scanner vs. Windows Defender 

Microsoft Safety Scanner comparison to Windows Defender

Windows Defender on sisäänrakennettu turvatyökalu, joka on jo asennettu käyttöjärjestelmään. Se on loistava työkalu, joka toimii muiden sovellusten kanssa. Tämän lisäksi, se pysyy päällä niin kauan, kun järjestelmässä ole muuta antivirusta asennettuna. Siksi ihmiset voivat olla varmoja, että heidän järjestelmänsä on suojattuna aina.

Windows Defender
Edut Haitat Yhteenveto
Täyden, Nopean ja Kustomoidun tarkistuksen lisäksi se tarjoaa Offline tarkistuksen Tunnistaa vakoiluohjelmat vai Windows 7 ja sitä vanhemmissa Windows Defender on loistava sisäänrakennettu turvaohjelma, joka voi tunnistaa vaikeasti poistettavia verkkouhkia ennen kuin Windows on täysin saastunut. Vaikka vanhempien Windows versioiden käyttäjien kannattaa miettiä myös muun antiviruksen käyttöä sen lisäksi. 
Toimii järjestelmässä koko ajan, jos muuta antivirusta ei ole koneella  

Windows Defender vertailu Microsoft Safety Scannerin kanssa on sopivaa vain Windows 7 ja uudemmissa. Se johtuu siitä, että turvaohjelmassa ei ole haittaohjelman tunnistusta aikaisempiin Windows versioihin. Siksi ihmisillä pitää olla ylimääräinen antivirus yhdessä tämän sovelluksen kanssa.

Molemmat sovellukset tarjoavat käyttäjilleen mahdollisuuden valita useiden tarkistusten välillä — Täysi, Nopea ja Kustomoitu tarkistus. Windows Defender tarjoaa myös mahdollisuuden tarkistaa Windows järjestelmän ennen kuin se täysin saastunut. Toisin sanoen, Offline tarkistus on suunniteltu etsimään haittaohjelmia ennen kuin sen prosessit käynnistetään, ja vaarallinen ohjelma ei voi puolustautua. 

Kaiken kaikkiaan, Microsoft Safety Scanner sekä Windows Defender ovat loistavia työkaluja, jotka voivat täydentää toisiaan, kun käyttäjän tavoitteena on maksimaalinen turvallisuus järjestelmässä. Onneksi Windows 7 ja vanhempien käyttäjät voivat käyttää niitä samaan aikaan.

Microsoft Safety Scanner vs. Malwarebytes Free

Microsoft Safety Scanner and Malwarebytes review

Malwarebytes Free on jälleen yksi loistava turvatyökalu, joka auttaa käyttäjiä suojaamaan järjestelmiään erilaisia verkkouhkia vastaan, kuten vakoiluohjelmat, PUPit, mainosohjelmat, jne. Se ei kuitenkaan tarjoa reaaliaikaista suojausta, joten sitä voidaan käyttää ylimääräisenä työkaluna ensisijaisen antiviruksen rinnalla.

Malwarebytes Free
Edut Haitat Yhteenveto
Suorittaa tietokoneen tarkistuksen muita ohjelmia nopeammin Tarjoaa vain Täyden tarkistuksen Malwarebytes Free on loistava vaihtoehto, jos et halua panostaa tietokoneen turvallisuuteen. Vaikka sitä voidaan käyttää vain ylimääräisenä ohjelmana antiviruksen kanssa, jossa on reaaliaikainen suojaus. 
Ilmainen  

Asiantuntijoiden mukaan, Malwarebytes Free on helppokäyttöinen sovellus, joka tarkistaa tietokoneen haittaohjelmien varalta nopeasti. Vaikka tulokset eivät aina ole tyydyttäviä. On siis viisasta tarkistaa järjestelmä kahdesti toisella turvaohjelmalla, kuten Microsoft Safety Scanner. 

Tämän lisäksi voit valita useita tarkistuksen vaihtoehtoja Microsoft Safety Scanner ohjelmassa, Malwarebytes Free sallii vain täyden järjestelmän tarkistuksen. Siksi useista vaihtoehdoista pitävät ihmiset eivät aina ole tyytyväisiä tämän antiviruksen kanssa. 

Yhteenvetona voimme sanoa, että Microsoft Safety Scanner sekä Malwarebytes Free ovat loistavia turvaohjelmia. Vaikka Microsoft antivirus on houkuttelevampi käyttäjille, jotka haluavat useita vaihtoehtoja tietokoneen tarkistukseen haittaohjelmien ja muiden vaarallisten ohjelmien varalta.

Tarjous
Kirjoittajasta
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa