Poista Nemesis virus (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Nemesis viruksen Poisto-ohje

Mikä on Nemesis lunnasohjelma virus?

Nemesis vaatii 10 Bitcoinia kyseenalaisesta salauksen poisto-ohjelmasta

Nemesis viruksen lunnasviesti

Nemesis on tiedostoja salaava haittaohjelma, joka käyttää AES-256 salausta. Tiedostojen salauksen jälkeen, se toimittaa lunnasviestin nimeltä ”### DECRYPT MY FILES ###.html” ja muuttaa työpöydän. Saadakseen tietonsa takaisin, uhreja pyydetään ottamaan yhteyttä verkkorikollisiin annetun sähköpostin kautta ja maksamaan lunnaat.

Alunperin, virus lisäsi .v8dp tiedosto päätteen. Tästä huolimatta, Nemesis virus voi myös lukita tiedostot yhdellä näistä päätteistä:

 • .id-victim’s ID_[TOR website URL].63vc4,
 • .l454t,
 • .id_[victim’s ID]_[webmafia@asia.com].t5019,
 • .id_[victim’s ID]_[Blacklagoon@aolonline.top].nemesis,
 • .id_[victim’s ID]_[pizdoglaz@asia.com].t5019,

Kun kaikki tiedostot on salattu, haittaohjelma lataa lunnasviestin jokaiseen kansioon, jossa on salattuja tiedostoja. Rikolliset väittävät, että ei ole muuta mahdollisuutta palauttaa tiedostoja kuin Nemesis salauksen poistajan osto. Lunnaiden summa voi vaihdella, useimmissa tapauksissa se on kuitenkin noin 10 Bitcoinia, joka on todella paljon. Me emme suosittele siirtämään rahoja, sillä rikolliset eivät anna mitään takuita, että tiedostot tullaan palauttamaan .

Nemesis virusta verrataan pahamaineiseen Cerber lunnasohjelmaan. Jotkut tutkijat kuitenkin olettavat, että se voi kuulua samoille hakkereille, jotka ovat jatkuvasti terrorisoineet virtuaalista yhteisöä @india.com-nimisillä viruksilla. He eivät kuitenkaan ole julkaisseet mitään tiedotetta.

Kreikan mytologia on suosittu teema hakkerien keskuudessa. Yksi viimeaikaisista haittaohjelmista – Erebus lunnasohjelma – ilmaantui myös nettii tässä kuussa. Yksi tällaisen menestyksen syistä on, että nämä uhat käyttävät AES salausta. Samaa kaavaa noudattaen, myös Nemesis lunnasohjelman luojat pysyvät samassa tavassa ja käyttävät AES-256 salausta. Sen takia salattuja tiedostoja ei voida palauttaa ilman salauksen poistoavainta.

Turvallisuusasiantuntijat ovat kuitenkin työskennelleen lujasti, auttaakseen ihmisiä välttämään nämä maksut verkkorikollisille, julkaisten laillisen salauksen poistajan. Meidän pitäisi nähdä Nemesis salauksen poistaja lähitulevaisuudessa.

Vaikka nämä lunnasohjelma virukset näyttävät kuinka pelottavilta, sinulla on yhä toivoa saada tiedostosi takaisin. Ensimmäiseksi, sinun pitää poistaa Nemesis tietokoneeltasi ja aloittaa sitten salauksen poisto. Aloita sen poisto heti, ReimageIntego ohjelman avulla.

Jos et voi asentaa tai päivittää turvaohjelmaasi, sinun kannattaa lukea Nemesis poisto-ohjeet alta. Me autamme sinua ottamaan viruksen pois käytöstä ja suorittamaan automaattisen tarkistuksen maineikkaalla turvaohjelmalla.

Nemesis lunnasohjelma viruksen esimerkkiNemesis lunnasohjelman kirjoittajat väittävät, että ainoa tapa tiedostojen palauttamiseen on ostaa Nemesis salauksen poistaja.

Lunnasohjelma on päivitetty jälleen kerran, Heinäkuussa 2017

Heinäkuun lopulla, turvallisuustutkijat löysivät täysin uuden Nemesis version. Sen nimi on CryptOn ja se liittää .id_[uhrin ID]_[pizdoglaz@asia.com].t5019. Mitään muita merkittäviä muutoksia ei kuitenkaan ole vielä huomattu.

Tämä tiedostoja salaava haittaohjelma jatkaa leviämistään samoille levitystavoilla. Tunkeutumisen jälkeen se toimittaa lunnasviestin, jossa on tarkat ohjeet, miten saada Nemesis salauksen poistaja. Uhrien pitää ensin ottaa rikollisiin yhteyttä pizdoglaz@asia.com sähköpostilla.

Sinun ei tietenkään kannata seurata näitä ohjelmia eikä maksaa lunnaita. Kukaan ei voi taata, että rikollisilla olisi toimiva salauksen poistaja, tai että he antaisivat sen sinulle. Pidä aina mielessäsi, että kanssakäynti verkkorikollisten kanssa ei koskaan pääty hyvin. Poista siis CryptOn tai muut Nemesis versiot ja etsi vaihtoehtoisia palautustapoja.

Lunnasohjelman kirjoittajien käyttämät levitystavat

Tämän tyyppiset virtuaaliset uhat leviävät kahdella tavalla: roskapostit tai troijalaiset . Ensimmäinen on pysynyt suosittuna tekniikkana viime vuosina. Vaikka IT-asiantuntujat varoittavat jatkuvasti olemaan varuillaan, käyttäjät yhä lankeavat syöttiin.

Tunnettu haittaohjelma naamioituu jopa tekaistuksi sähköpostiksi Office of Personnel Managementilta, johtuen 2014 tietomurto tapauksesta . Olkoon se sitten virallinen sähköposti verovirastolta tai poliisilta, älä kiirehdi avaamaan liitettyjä dokumentteja. Muussa tapauksessa voit aktivoida Nemesis kaappauksen.

Tämän lisäksi sinun pitää olla varovainen troijalaisten ja exploit kittien kanssa, jotka myös toimittavat tiedostoja salaavia viruksia. Ne majailevat yleensä tiedostonjako sivuilla. Voidaksesi vähentää tartunnan riskiä, asenna maineikas vakoiluohjelman poistaja, joka hoitaa tartunnan.

Poista Nemesis lunnasohjelma järjestelmästä

Jos etsit luotettavia tapoja poistaa Nemesis viruksen. Asenna ReimageIntego tai Malwarebytes ohjelma tarkistamaan laitteesi. Pidä myös mielessäsi, että molemmat ohjelmat tulee päivittää, jotta ne voivat tunnistaa haittaohjelman kaikki komponentit. Tämän jälkeen voit aloittaa tiedostojen palauttamisen.

Lisätietoja Nemesis viruksen poistosta on alla olevissa ohjeissa. Koska tästä haittaohjelmasta ei ole vielä tarpeeksi tietoa, niin on todella luultavaa, että voi hyydyttää laitteen tehokkaan toiminnan. Tässä tapauksessa, lue alla olevat ohjeet. Kun virus on poistettu, käynnistä järjestelmä uudelleen ja tarkista PC uudelleen. Voit nyt mennä tiedostojen palautukseen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Nemesis viruksen Poisto-ohje

Poista Nemesis käyttäen Safe Mode with Networking

Nämä ohjeet auttavat sinua saamaan tietokoneesi hallinnan takaisin ja suorittaamaan täyden Nemesis viruksen poiston.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Nemesis

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Nemesis poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Nemesis käyttäen System Restore

Jos virus on edelleen järjestelmässä, niin käytä tätä tapaa.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Nemesis pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Nemesis on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Nemesis tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Nemesis salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro käyttö Nemesis viruksen salaamien tiedostojen palauttamiseksi

Se on ohjelma, joka on suunniteltu auttamaan nettikansalaisia löytämään kadotut ja vahingoittuneet tiedostot. 

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Nemesis lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

ShadowExplorer käyttö salattujen tiedostojen palauttamiseksi

Tämä sovellus voi olla viimeinen mahdollisuutesi tiedostojen palauttamiseen Sovellus etsii erityisesti kopioita ja luo tiedostot uudelleen. Ei ole tietoa poistaako tämä haittaohjelma kyseessä olevat varjokopiot.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Nemesis salauksen poistajaa ei vielä ole saatavilla

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Nemesis ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä