Poista Nemesis virus (Poisto-opas) - elo 2017 päivitys

Nemesis viruksen Poisto-ohje

Mikä on Nemesis lunnasohjelma virus?

Nemesis vaatii 10 Bitcoinia kyseenalaisesta salauksen poisto-ohjelmasta

Nemesis viruksen lunnasviesti

Nemesis on tiedostoja salaava haittaohjelma, joka käyttää AES-256 salausta. Tiedostojen salauksen jälkeen, se toimittaa lunnasviestin nimeltä ”### DECRYPT MY FILES ###.html” ja muuttaa työpöydän. Saadakseen tietonsa takaisin, uhreja pyydetään ottamaan yhteyttä verkkorikollisiin annetun sähköpostin kautta ja maksamaan lunnaat.

Alunperin, virus lisäsi .v8dp tiedosto päätteen. Tästä huolimatta, Nemesis virus voi myös lukita tiedostot yhdellä näistä päätteistä:

 • .id-victim’s ID_[TOR website URL].63vc4,
 • .l454t,
 • .id_[victim’s ID]_[webmafia@asia.com].t5019,
 • .id_[victim’s ID]_[Blacklagoon@aolonline.top].nemesis,
 • .id_[victim’s ID]_[pizdoglaz@asia.com].t5019,

Kun kaikki tiedostot on salattu, haittaohjelma lataa lunnasviestin jokaiseen kansioon, jossa on salattuja tiedostoja. Rikolliset väittävät, että ei ole muuta mahdollisuutta palauttaa tiedostoja kuin Nemesis salauksen poistajan osto. Lunnaiden summa voi vaihdella, useimmissa tapauksissa se on kuitenkin noin 10 Bitcoinia, joka on todella paljon. Me emme suosittele siirtämään rahoja, sillä rikolliset eivät anna mitään takuita, että tiedostot tullaan palauttamaan .

Nemesis virusta verrataan pahamaineiseen Cerber lunnasohjelmaan. Jotkut tutkijat kuitenkin olettavat, että se voi kuulua samoille hakkereille, jotka ovat jatkuvasti terrorisoineet virtuaalista yhteisöä @india.com-nimisillä viruksilla. He eivät kuitenkaan ole julkaisseet mitään tiedotetta.

Kreikan mytologia on suosittu teema hakkerien keskuudessa. Yksi viimeaikaisista haittaohjelmista – Erebus lunnasohjelma – ilmaantui myös nettii tässä kuussa. Yksi tällaisen menestyksen syistä on, että nämä uhat käyttävät AES salausta. Samaa kaavaa noudattaen, myös Nemesis lunnasohjelman luojat pysyvät samassa tavassa ja käyttävät AES-256 salausta. Sen takia salattuja tiedostoja ei voida palauttaa ilman salauksen poistoavainta.

Turvallisuusasiantuntijat ovat kuitenkin työskennelleen lujasti, auttaakseen ihmisiä välttämään nämä maksut verkkorikollisille, julkaisten laillisen salauksen poistajan. Meidän pitäisi nähdä Nemesis salauksen poistaja lähitulevaisuudessa.

Vaikka nämä lunnasohjelma virukset näyttävät kuinka pelottavilta, sinulla on yhä toivoa saada tiedostosi takaisin. Ensimmäiseksi, sinun pitää poistaa Nemesis tietokoneeltasi ja aloittaa sitten salauksen poisto. Aloita sen poisto heti, FortectIntego ohjelman avulla.

Jos et voi asentaa tai päivittää turvaohjelmaasi, sinun kannattaa lukea Nemesis poisto-ohjeet alta. Me autamme sinua ottamaan viruksen pois käytöstä ja suorittamaan automaattisen tarkistuksen maineikkaalla turvaohjelmalla.

Nemesis lunnasohjelma viruksen esimerkkiNemesis lunnasohjelman kirjoittajat väittävät, että ainoa tapa tiedostojen palauttamiseen on ostaa Nemesis salauksen poistaja.

Lunnasohjelma on päivitetty jälleen kerran, Heinäkuussa 2017

Heinäkuun lopulla, turvallisuustutkijat löysivät täysin uuden Nemesis version. Sen nimi on CryptOn ja se liittää .id_[uhrin ID]_[pizdoglaz@asia.com].t5019. Mitään muita merkittäviä muutoksia ei kuitenkaan ole vielä huomattu.

Tämä tiedostoja salaava haittaohjelma jatkaa leviämistään samoille levitystavoilla. Tunkeutumisen jälkeen se toimittaa lunnasviestin, jossa on tarkat ohjeet, miten saada Nemesis salauksen poistaja. Uhrien pitää ensin ottaa rikollisiin yhteyttä pizdoglaz@asia.com sähköpostilla.

Sinun ei tietenkään kannata seurata näitä ohjelmia eikä maksaa lunnaita. Kukaan ei voi taata, että rikollisilla olisi toimiva salauksen poistaja, tai että he antaisivat sen sinulle. Pidä aina mielessäsi, että kanssakäynti verkkorikollisten kanssa ei koskaan pääty hyvin. Poista siis CryptOn tai muut Nemesis versiot ja etsi vaihtoehtoisia palautustapoja.

Lunnasohjelman kirjoittajien käyttämät levitystavat

Tämän tyyppiset virtuaaliset uhat leviävät kahdella tavalla: roskapostit tai troijalaiset . Ensimmäinen on pysynyt suosittuna tekniikkana viime vuosina. Vaikka IT-asiantuntujat varoittavat jatkuvasti olemaan varuillaan, käyttäjät yhä lankeavat syöttiin.

Tunnettu haittaohjelma naamioituu jopa tekaistuksi sähköpostiksi Office of Personnel Managementilta, johtuen 2014 tietomurto tapauksesta . Olkoon se sitten virallinen sähköposti verovirastolta tai poliisilta, älä kiirehdi avaamaan liitettyjä dokumentteja. Muussa tapauksessa voit aktivoida Nemesis kaappauksen.

Tämän lisäksi sinun pitää olla varovainen troijalaisten ja exploit kittien kanssa, jotka myös toimittavat tiedostoja salaavia viruksia. Ne majailevat yleensä tiedostonjako sivuilla. Voidaksesi vähentää tartunnan riskiä, asenna maineikas vakoiluohjelman poistaja, joka hoitaa tartunnan.

Poista Nemesis lunnasohjelma järjestelmästä

Jos etsit luotettavia tapoja poistaa Nemesis viruksen. Asenna FortectIntego tai Malwarebytes ohjelma tarkistamaan laitteesi. Pidä myös mielessäsi, että molemmat ohjelmat tulee päivittää, jotta ne voivat tunnistaa haittaohjelman kaikki komponentit. Tämän jälkeen voit aloittaa tiedostojen palauttamisen.

Lisätietoja Nemesis viruksen poistosta on alla olevissa ohjeissa. Koska tästä haittaohjelmasta ei ole vielä tarpeeksi tietoa, niin on todella luultavaa, että voi hyydyttää laitteen tehokkaan toiminnan. Tässä tapauksessa, lue alla olevat ohjeet. Kun virus on poistettu, käynnistä järjestelmä uudelleen ja tarkista PC uudelleen. Voit nyt mennä tiedostojen palautukseen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Nemesis viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Nämä ohjeet auttavat sinua saamaan tietokoneesi hallinnan takaisin ja suorittaamaan täyden Nemesis viruksen poiston.

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Nemesis käyttäen System Restore

Jos virus on edelleen järjestelmässä, niin käytä tätä tapaa.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Nemesis pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Nemesis on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Nemesis tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Nemesis salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro käyttö Nemesis viruksen salaamien tiedostojen palauttamiseksi

Se on ohjelma, joka on suunniteltu auttamaan nettikansalaisia löytämään kadotut ja vahingoittuneet tiedostot. 

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Nemesis lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

ShadowExplorer käyttö salattujen tiedostojen palauttamiseksi

Tämä sovellus voi olla viimeinen mahdollisuutesi tiedostojen palauttamiseen Sovellus etsii erityisesti kopioita ja luo tiedostot uudelleen. Ei ole tietoa poistaako tämä haittaohjelma kyseessä olevat varjokopiot.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Nemesis salauksen poistajaa ei vielä ole saatavilla

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Nemesis ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä