Vakavuus luokka:  
  (18/100)

Poisto Nsmaking.com (Poisto-opas) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Nsmaking on potentiaalisesti vaarallinen sivusto, joka voi vaikuttaa Android ja Windows laitteisiin

Nsmaking.com mainosohjelma

Nsmaking.com on aggressiivinen virus, joka voi hukuttaa Android älypuhelimen ei toivotuilla mainoksilla, tekaistuilla varoituksilla ja vastaavalla materiaalilla. Todellisuudessa nämä ilmoitukset ovat yhteydessä potentiaalisesti ei toivottuun ohjelmaan, joka tunnetaan nimellä Android.Fakeyouwon Se voi muokata Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari tai muita nettiselaimia aloittaakseen epäilyttävät uudelleenohjaukset sivuille, kuten 59.nsmaking.com, 7.nsmaking.com, 85.nsmaking.com, sekä vastaaville. Alussa epäilyttävä sivu promotoi videota, joka voidaan katsoa painamalla ”Allow” painiketta. Käyttäjän suurin virhe on kuitenkin tämän painikkeen painaminen, koska se on helpoin tapa jolla, selaimen asetukset muutetaan. Tämän tuloksena voit odottaa useita mainoksia, jotka sanovat sinun voittaneen Samsung älypuhelimen, Amazon Membership palkinnon, Walmart Lahjakortin tai vastaavan palkinnon, joka valitaan yleensä uhrien sijainnin perusteella. Kun sivua yritetään sulkea, niin virus avaa uuden ikkunan saastuneelle selaimelle. Ole varuillasi, sillä mainosohjelma voi vaikuttaa Windows sekä iOS järjestelmiin. 

Nimi Nsmaking
Tyyppi Mainosohjelma/PUP/Android virus
Jotkin versiot tunnistetaan nimellä Android.Fakeyouwon
Tunkeutumistapa Ohjelmien niputus, vaaralliset sivut, tekaistut sovellukset, saastuneet mainokset
Vaikutetut järjestelmät Android, Windows
Pahimmat maat Ranska, Italia, Espanja
Oireet Ei toivotut uudelleenohjaukset Nsmaking.com alasivuille, pop-up mainokset ja muu ei toivottu materiaali
Päävaarat Haittaohjelma tartunta, tiedostojen menetys
Poisto Käytä meidän askel-askeleelta ohjetta artikkelin alla
Optimointi Lataa ReimageIntego poistaaksesi kaikki PUPin vahingot

Nsmaking virus on ilmaantunut eniten Android laitteille. Siitä huolimatta Windows ja iOS laitteet ovat myös saastuneet. Sivun pitäisi olla mahdoton sulkea ja myös selaimen kotisivun pitäisi olla saavuttamattomissa. Virus pommittaa uhrejaan pysäyttämättömillä ilmoituksilla ilmaisista älypuhelimista ja vastaavista palkinnoista. Pidä kuitenkin mielessäsi, että se on sosiaalista manipulaatiota, jolla yritetään huijata rahaa tai henkilökohtaisia tietoja.

Nsmaking.com Android virus alkaa petolliset aktiviteettinsa tällaisen viestin avulla:

Can’t play this video!
Perhaps your browser doesn’t allow video playback. Please click the Allow button to watch the video.

Tämän lisäksi, uhria ”tervehditään” Congratulations you won huijauksella:

Congratulations User!
You have been selected today to receive a Samsung Galaxy S9!
Please click OK to claim the prize before we giveaway to somebody else!

Älä tule huijatuksi, sillä Nsmaking roskaposti on huijaus. Sivun takana ei ole palkintoa, ja tällä sivulla ei ole tarpeen klikata mitään, koska sinut voidaan huijata paljastamaan henkilökohtaisia tietojasi. Yleensä huijarit pyytävät henkilökohtaisia tietojasi, soittamaan määrättyyn numeroon tai jopa lähettämään etumaksun.

Tämän lisäksi on aina riski haittaohjelmalle altistumiseen, jonka uhri voi ladata tahtomattaan. Useat sivut verkossa on suunniteltu näyttämään laillisilta, vaikka niiden takana on viruksia. Esimerkki, yksi pahamaineisimmista haittaohjelman tunkeutumistavoista on tekaistu Flash päivitys ja mainosohjelma, kuten Nsmaking.com voi toimia linkkinä, joka ohjaa käyttäjät sille. Tämän lisäksi PUPille on yleistä ohjata huijaussivuille, joissa heitä pyydetään lataamaan ja asentamaan tekaistuja ohjelmia tai soittamaan tekaistuun tekniseen tukeen.

Siksi sinun pitää sulkea selaimesi ja aloittaa Nsmaking poisto Android tai Windows laitteelta. Voit suorittaa tehtävän seuraamalla meidän ohjettamme tai käyttämällä antivirus ohjelmaa. joka on erikoistunut PUP tunnistukseen. Pysäyttääksesi aktiviteetit Android älypuhelimellasi, yritä poistaa ilmoitukset välimuistin tyhjennyksellä. Jos tämä vaihtoehto ei toimi, asenna selaimesi uudelleen ja tarkista laitteesi haittaohjelman poistajalla. Me todella suosittelemme tarkistamaan ”OnliveVideoConverter” ohjelman varalta. Muista poistaa myös tämä sovellus.

Kuten huomaat, sivusto ei ole luotettava, joten ei ole tarpeen paina ”Block” tai ”Allow,” koska se ei muuta mitään. Muussa tapauksessa se lisää vain uusia tunkeilevia mainoksia selaimellesi. Sen sijaan, poista Nsmaking com lopullisesti ja tarkistaa laitteesi ReimageIntego ohjelmalla, puhdistaaksesi sen kokonaan ja palauttaaksesi sen täyteen käyttötilaan.

Nsmaking.com push-ilmoitus virusNsmaking.com push-ilmoitus virus, joka yrittää vakuuttaa käyttäjät sallimaan ilmoitukset, jotka myöhemmin hukuttavat heidän nettiselaimensa erilaisella ei toivotulla materiaalilla

Ohjelmaniput voivat piilottaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia Edistyneiden asennusasetusten alle

Oletko koskaan miettinyt mistä potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat tulevat? Jos et, niin sinun kannattaa viimeksi asennetut freeware ja shareware ohjelmat. Useat ilmaisohjelmat eivät ole täysin ilmaisia, koska ne luottavat suureen määrään mainoksia, jotka on asetettu jokaiselle lataussivulle ja niissä on myös valinnaisia komponentteja asennusvelhossa (maksu-per-asennus huijaus).

Se vaikuttaa erityisesti Android ja iPhone käyttäjiin, sillä useat ilkeät sovellukset on piilotettu kolmansien osapuolien sivuille. Luota siis maineikkaisiin lähteisiin, kuten Google Play, Amazon tai Apple kauppaan, kun lataat sovelluksia ja vältät kolmansien osapuolien lähteitä. Tämän lisäksi, epäilyttävät sivustot voivat näyttää mainosohjelmia sekä haittaohjelmia puhelimellasi tai tabletillasi.

Välttääksesi PUPit, kun lataat ja asennat uusia sovelluksia, älä koskaan ohita asennusvaiheita ja valitse aina Edistynyt/Kustomoitu asennustapa. Kun se on käynnistetty, niin poista kaikki ruksit selaimen laajennuksista, järjestelmän optimoijista, tekaistuista haittaohjelman poistajista, ajurien päivityksistä ja vastaavista ohjelmista.

Poista Nsmaking.com push-ilmoitus virus

Nsmaking.com virus ei ensimmäinen ja ei viimeinen, jonka rikolliset luovat houkuttaakseen käyttäjät mainoskampanjaan, joka tarjoaa voittoja. Unohda kaikki lupaukset ja väitetyt videot; ne eivät ole aitoja. Käytä maineikkaita sivustoja videoiden katsomiseen (kuten YouTube, Vimeo, Netflix, ja vastaavat), pysy erossa kyseenalaisista muuntajista ja vastaavista sovelluksista, jotka voidaan helposti lisätä Google Play kauppaan ja esitellä turvallisina.

Poistaaksesi Nsmaking ilmoitukset Android laitteelta, sinun pitää nollata saastunut nettiselain ja puhdistaa välimuisti. Voit tarkistaa laitteesi myös epäilyttävien sovellusten varalta näiden askeleiden avulla:

 1. Käynnistä laitteesi Vikasietotilaan alla annettujen askeleiden avulla.
 2. Kun Vikasietotilassa, mene Asetukset. Kun siellä, klikkaa Sovellukset tai Sovellusten hallinta (tämä voi olla eri laitteesta toiseen).
 3. Täällä, etsi vaarallisia sovelluksia ja poista ne kaikki.

Suorittaaksesi Nsmaking.com poiston Windows laitteelta, voit ladata ja asentaa turvaohjelman, joka voi poistaa PUPin tai käyttää alla olevia ohjeita. Jos haluat pysäyttää ilmoitukset Google Chrome selaimella, seuraa näitä askeleita:

 • Valitse Menu ja valitse Asetukset
 • Klikkaa Edistyneet
 • Osiossa Yksityisyys ja turvallisuus mene Sisällön asetukset
 • Klikkaa Ilmoitukset
 • Etsi Nsmaking.com osiosta Salli
 • Klikkaa Lisää Toimintoja ja valitse Estä

Mozilla Firefox:

 • Valitse Menu ja valitse Vaihtoehdot
 • Klikkaa Yksityisyys & Turvallisuus
 • Osiossa Luvat valitse Ilmoitukset
 • Mene Asetukset
 • Etsi Nsmaking.com ja valitse Estä pudotusvalikosta

Safari:

 • Valitse Safari ja valitse Suositukset
 • Valitse Ilmoitukset
 • Valitse Estä Nsmaking.com tai muulle epäilyttävälle sivulle

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Nsmaking.com Poisto-ohje:

Poista Nsmaking.com Windows järjestelmistä

Poistaaksesi Nsmaking.com Windows Järjestelmästä, seuraa näitä askeleita tarkasti:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Nsmaking.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Nsmaking.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Nsmaking.com Mac OS X järjestelmästä

Jos Mac laitteesi kärsii mainosohjelmasta, suorita nämä askeleet poistaaksesi uhan:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Nsmaking.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Nsmaking.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Nsmaking.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Nsmaking.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Nsmaking.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Nsmaking.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Nsmaking.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poistaaksesi ei toivotut pop-upit ja muut epäilyttävät materiaalit Firefox selaimelta, nollaa se näiden ohjeiden avulla:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Nsmaking.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Nsmaking.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Nsmaking.com Google Chrome selaimelta

Korjataksesi Chrome selaimen (Windows tai Android laitteelta), käytä seuraavia askeleita ja poista Nsmaking virus:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Nsmaking.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Nsmaking.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Nsmaking.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Nsmaking.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Nsmaking.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-nsmaking-com.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Nsmaking.com