Mikä on OMNIBOX.EXE? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Alice Woods - -

Yleistä tietoa OMNIBOX.EXE ohjelmasta:

OMNIBOX.EXE on epäilyttävä käynnistysohjelma joka on läheistä sukua SuperNet Technology Co., Limited yritykselle. Se on yhteensopiva Windows käyttöjärjestelmien kanssa. Ole hyvä ja ota huomioon, että tämä sovellus on todella epäluotettava ja se voi tulla tietokoneellesi täysin ilman sinun lupaasi. On hyvin tiedossä, että OMNIBOX.EXE sovelluksella on 1.0.0.0. versio. Tämän ohjelman uskotaan olevan yhteydessö Omniboxes.com selaimen kaappaajaan. Tätä epäilyttävää hakusivusa on levitetty aktiivisesti sen luomisesta lähtien ja meidän tukipalvelumme on saanut satoja valituksia Omniboxes.com viruksesta.

OMNIBOX.EXE tiedosto käynistää itsensä automaattisesti aina kun tietokone käynnistetään. Uskotaan että tämä ohjelmaa aiheuttaa muutoksia selaimen asetuksissa ja asettaa OmniBoxes hakusivun kotisivuksesi. Jos olet siis huomannut, että kaikissa nettiselaimissasi on Omniboxes.com aloitussivunaan niin sinun tulee tietää, että OMNIBOX.EXE on käynnissä järjestelmässäsi. Edellä mainitut ohjelmat voivat aiheuttaa erilaisia ongelmia PC:n turvallisuuden kanssa, sinun ei siis kannataa jättää sen olemassaoloa huomiotta vaan poistaa se kun huomaat sen.

Kuinka välttää OMNIBOX.EXE kaappaajaa:

OMNIBOX käynnistystiedosto on jatkuvatoiminen potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP). Sitä levitetään epämäräisen asennustavan avulla, joka tunnetaan nimellä niputus. Voidaksesi välttää ohjelmistonippujen asennusta, sinun pitää ladata ja asentaa uudet ohjelmat todella varovasti. Pääsääntö joka tulee muistaa jos halutaan välttää useiden ohjelmien asennus yhden sijaan on valita latauslähde tarkasti, sinun kannattaa aina ladata ohjelmat virallisilta, luotettavilta ja laillisilta lähteiltä. On myös todella suositeltavaa asentaa ohjelmat käyttäen Edistynyttä tai Kustomoitua asennustapaa ja poistaa ruksi sitten tuntemattomista sovellustarjouksista.

Poista tämä valheellinen sovellus järjestelmästäsi:

Jos olet huomannut epäilyttäviä muutoksia ja äkkinäisen OmniBoxes.com sivuston ilmaantumisen nettiselaimesi aloitukseen, uuteen välilehteen ja jos hakukoneesi on myös muutettu niin se tarkoittaa, että OMNIBOX.EXE on suorittanut nämä muutokset. me emme suosittele pitämään tätä vaarallista .exe sovellusta tietokoneellasi ja me eme suosittele hakujen suorittamista sen kanssa koska se voi aiheuttaa odottamattomia OmniBoxes uudelleenohjauksia mahdollisesti vaarallisille sivuile. Me suosittelemme käyttämään Reimage ohjelmaa tai mitä tahansa ammattilaisten haittaohjelman poistajaa jotta voit poistaa OMNIBOX.EXE sovelluksen järjestelmästäsi.

Tuomio - Tiedoston tila
Vaarallinen tiedosto
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Kirjoittajasta

Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-omnibox-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa