Vakavuus luokka:  
  (12/100)

One System Care. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelmat
12

Tarvitsenko One System Care sovellusta?

One System Care esitellään ”all-in-one PC Apuna”. Tämä nimi antaa ymmärtää, että tätä ohjelmaa voidaan käyttää suojaamaan tietokonetta ja parantamaan sen suorituskykyä poistamalla roskatiedostoja ja muita hyödyttömiä komponentteja. Me EMME kuitenkaan suosittele luottamaan tällaisiin hyvin kirjoitettuihin lauseisiin, koska One System Care Cleanup konsoli on jo lisätty ”potentiaalisesti ei toivottu ohjelma” kategoriaan. Kun se on sisällä ja aktiivinen niin tämä sovellus alkaa näyttämään jatkuvia varoitusviestejä sadoista virheistä ja ylimääräisistä tiedostoista, jotka sinun pitää poistaa tietokoneelta. Jotkut näistä tiedostoista pitää tietenkin poistaa järjestelmästä, mutta me emme voi taata että satojen tiedostojen poisto tekee parannuksen PC:si suorituskykyyn. Tämän lisäksi, One System Care virus voi koettaa vakuuttaa, että sinun pitää asentaa lisää ohjelmia tietokoneellesi tai ladata niiden viimeiset päivitykset. Kuten olet jo ehkä ymmärtänyt niin useimmat tällaiset pop-upit ovat harhaanjohtavia ja sinun ei kannata koskaan klikata niitä. Me suosittelemme, että jätät tällaiset ilmoitukset huomiotta sillä niiden klikkaaminen voi johtaa muiden PUPien lataamiseen järjestelmään.

Internet tutkimuksen jälkeen on selvää, että löytyy satoja ihmisiä jotka koettavat löytää One System Care lisenssi avaimen. Tämä johtuu siitä, että tämän ohjelman koeversio sopii vain tarkistamaan tietokoneen tilan ja löytämään ongelmia. Kuten me olemme jo kuitenkin maininneet, One System Care voi näyttää sinulle liioiteltuja tarkistustuloksia joiden pitäisi johtaa ihmiset uskomaan, että heidän pitää ostaa tämän ohjelman lisensoitu versio. Ole hyvä ja ÄLÄ tee tätä! Löytyy useita ohjelmia jotka tekevät saman ilmaiseksi! Jos olet huomannut system care.exe tai vastavaan prosessin Tehtävien Hallinnassa, sinun ei kannata hukata aikaa vaan tarkistaa tietokoneesi tämän PUPin varalta. Se on voitu asentaa nipussa muiden ohjelmien kanssa. Tätä levitystapaa kutsutaan nimellä ”niputus”. Pysyäksesi turvassa, sinun kannattaa seurata asennusvihjeitä jotka annetaan seuraavassa kappaleessa. Jos etsi One System Care poistotyökalua, meidän suosituksemme on Reimage.

The example of fake ads by One System Care virus

Kuinka One System Care voidaan asentaa tietokoneella?

One System Care on samanlainen kuin Total System Care, System Speed Up, System Optimizer Pro sekä useat muut. Yleensä tällaisilla ja vastaavilla ohjelmilla on virallinen verkkosivu ja ne voidaan ladata näiltä sivuilta. Nämä sivustot kuitenkin promotoivat vain koeversioita ja epäilyttävät kolmannet osapuolet voivat päättää levittää niitä epäreiluilla tekniikoilla, kuten spämmeillä tai tekaistuilla päivitys hälytyksillä. Kaikkein suosituin levitystekniikka on kuitenkin nimeltään ’niputus’, joka liittyy läheisesti epäilyttäviin kolmansiin osapuoliin. Kuten me olemme jo maininneet edellisessä kappalleessa, sitä voidaan promotoida suosittujen lataussivujen asennustiedostoilla. Yleensä tämä ohjelma asennetaan Windows 8 mutta se on yhteensopiva muiden Windows järjestelmien kanssa. Jos haluat pitää tietokoneesi erossa tästä työkalusta niin sinun pitää muistaa muutama tärkeä asia:

  • Valitse aina Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa;
  • ÄLÄ KOSKAAN klikkaa seuraava painiketta ennen ehtojen lukemista;
  • Seuraa kaikkea tarkasti ja poista ruksi valinnaisista työkaluista (poista ruksit jotka on valmiiksi merkattu).

Tällä tavalla sinun pitäisi pystyä poistamaan One System Care haittaohjelma ja muut epäilyttävät sovellukset.

Kuinka poistaa One System Care virus?

One System Care poisto ei ole monimutkainen toimenpide koska se ei ole vaarallinen sovellus. Se voi kuitenkin estää poistonsa piilottamalla tiedostonsa syvälle järjestelmään koska sen tavoite on saada sinut maksamaan sen lisensoidusta versiosta. Jos et halua käyttää rahojasi hyödyttömään työkaluun, jätä sen hälytykset huomiotta ja poista se päivitetyllä haittaohjelman poistajalla. Me suosittelemme käyttämään yhtä näistä työkaluista: Reimage, Malwarebytes Anti Malware. Voit poist One System Caren manuaalisesti myös näillä askeleilla:

  1. Klikkaa Start → Control Panel → Uninstall a Program.
  2. Kun olet Add/Remove Programs/Uninstall a Program listalla, etsi One System Care ja muut sinulle tuntemattomat sovellukset.
  3. Paina ’Uninstall’ ja OK tallentaaksesi muutokset.

Joskus One System Care kaappaa myös nettiselaimet. Niiden korjaamiseksi tee seuraavat askeleet:

Google Chrome:
1. Avaa Google Chrome, klikkaa menu kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse ’Tools’ -> ’Extensions’.
2. Täällä, valitse tuntemattomat liitteet (One System Care, jne.) ja valitse Roskakori kuvake poistaaksesi nämä valinnat.
3. Muuttaaksesi kotisivusi, klikkaa menu kuvaketta, valitse ’Settings’ -> ’On startup’ section -> ’set pages’.
4. Täällä, poista tuntemattomat valinnat klikkaamalla ”X” ja anna haluamasi sivun osoite.
5. Muuttaaksesi hakukoneen, klikkaa menu kuvaketta -> ’Settings’ -> ’Search’ osio.
6. Täällä, klikkaa ’Manage Search Engines…’ ja anna haluamasi sivuston osoite.

Internet Explorer:
1. Avaa Internet Explorer, klikkaa hammaspyörä kuvaketta -> ’Manage Add-ons’.
2. Täällä, etsi tuntemattomat liitteet (One System Care, etc.) ja poista ne.
3. Muuttaaksesi hakukoneen, klikkaa hammaspyörä uudelleen ja valitse ’Internet options’.
4. Poista tuntemattomat hakukoneet ja anna haluamasi sivuston osoite.
5. Muuttaaksesi hakukoneen, klikkaa hammaspyörä kuvaketta uudelleen ja valitse ’Manage Add-ons’ -> ’Search Providers’,
6. Aseta haluamasi hakukone.

Mozilla Firefox:
1. Avaa Mozilla Firefox, klikkaa menu kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse ’Add-ons’ -> ’Extensions’.
2. Täällä, valitse tuntemattomat liitteet (One System Care, jne.) ja valitse Roskakori kuvake poistaaksesi nämä valinnat.
3. Muuttaaksesi kotisivusi, klikkaa Firefox kuvaketta, valitse ’Options’
4. Poista tuntemattomat hakukoneet ja anna haluamasi sivuston osoite.
5. Muuttaaksesi hakukoneen, klikkaa menu kuvaketta ja kysymysmerkki kuvaketta.
6. Täällä, klikkaa ’Troubleshooting Information’ ja klikkaa ’Reset Firefox’.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan One System Care suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma One System Care poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

One System Care käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
one system care.exe

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-one-system-care.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä