Paras ilmainen antivirus 2017

Etsitkö parasta antivirusta suojaamaan PC:tä vaarallisilta viruksilta? Sitten sinun kannattaa katsoa muutamia vihjeitä miten valita paras, koska löytyy kohtalaisen monta verkkoturvallisuus yritystä, jotka tarjoavat ilmaista suojaa. Ohita se vaihe kun koetat tusinoittain ilmaisia työkaluja ja lue tämä tiivistetty arvostelu vuoden 2017 parhaista ilmaisista antivirus työkaluista.

On sanomattakin selvää, että kun lunnasohjelma hyökkäykset ovat kasvaneet, niin luotettava antivirus työkalu on todella tärkeä. Maksetut ohjelmat on usein tietenkin tehokkaampia ja hienostuneempia, mutta voit löytää työkalun joka ei maksa mitään ja takaa samanlaisen suojan kuin maksulliset ohjelmat.

Muista aina, että on suositeltavaa käyttää antivirus + haittaohjelman poistajaa yhdessä, jotta voit taata maksimaalisen suojan koska antivirus ohjelmat on luotu suojaamaan järjestelmää kriittisiltä vaarallisilta ohjelmilta, kun haittaohjelman poistaja ovat luotu poistamaan mainosohjelmia, selaimen kaappaajia ja muita epäilyttäviä potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia (PUP) tietokoneelta.

Mennään siis suoraan asiaan ja keskustellaan parhaista ilmaisista antivirus ohjelmista vuonna 2017, sitten voit tarttua toimeen ja asentaa luotettavan työkalun tietokoneelle HETI.

The best free antivirus 2017

1. Avira Free Antivirus

Avira Free Antivirus analysoi koko järjestelmän yhdellä napin painalluksella. Tämä ohjelma käyttää käyttäjäystävällistä käyttöliittymää tämä auttaa tietokoneita vähemmän tuntevia henkilöitä käyttämään sitä. Avira Free Antivirus asettaa suojan joka suojaa tietokonetta erilaisilta haittaohjelmilta, kuten virukset, Troijalaiset, madot ja vakoiluohjelmat.

Ohjelma luottaa pilvipohjaiseen tarkistukseen, joka tarkoittaa sitä, että epäilyttävän tartunnan sormenjälki lähetetään online palvelimelle ja se tarkistetaan reaaliajassa ja sitten vastaus lähetetään käyttäjän tietokoneelle. Yksi tämän ohjelman huomattavista haittapuolista on, että se hidastaa tietokonetta tarkistuksen aikana.

Kun pidetään kuitenkin mielessä, että sen on ilmainen ja haittaohjelmien tunnistustaso on korkea, niin järjestelmän hidastuminen tarkistuksen ajaksi ei ole niin suuri hinta. Ohjelma on rakennettu suojaamaan Windows ja Mac järjestelmiä. Saadaksesi selville lisää tämän antivirus ohjelman ominaisuuksista, niin vieraile sen kehittäjien virallisella sivulla.

Avira Free Antivirus

2. Bitdefender Antivirus Free Edition

Ilmainen versio Bitdefender Antivirus ohjelmasta antaa upeat ominaisuudet heille, jotka eivät halua maksaa turvaohjelmasta. Ohjelma takaa tehokkaan järjestelmän tarkistuksen ja virusten poiston, aktiivisen uhkien hallinnan, verkkourkinnan eston ja huijauksen eston.

Ohjelma valvoo käynnissä olevia sovelluksia ja estää ne jos se huomaa epäilyttävää toimintaa, se estää myös petolliset sivut, jotka teeskentelevät olevansa turvallisia ja varastavat yksityisten käyttäjien tiedot. Bitdefender Antivirus Free sopii Windows 7 SP1, 8, 8.1 ja 10 järjestelmille, mutta yritys tarjoaa ilmaisen suojan myös Mac ja Android käyttäjille.

On pakko sanoa, että Bitdefenderin ilmainen versiossa ei ole samoja ominaisuuksia mitä on maksullisella Bitdefender versiossa. Antivirus moottori on kuitenkin yhtä tehokas kuin maksullisessa versiossa. Jos olet kiinnostunut tästä antivirus ohjelmasta, niin vieraile Bitdefender Free virallisella sivulla ja saat siitä lisätietoja.

Free Bitdefender edition

3. Avast Free Antivirus

Ilmainen versio Avast Antivirus ohjelmasta on palkintoja voittanut tuote, joka tarjoaa reaaliaikaisen suojan laitteeseen johon se on asennettu. Tämä antivirus toimii tarkasti, tarkistaen ohjelman koodin ja huomaa harmilliset. Avastin VirusLab luo ”rokotteen” koodia vastaan ja lähettää sen kaikkiin Avast suojattuihin tietokoneihin.

Ohjelma pystyy estämään verkkourkinta sivut ja havaitsemaan haittaohjelmat, kuten lunnasohjelmat, virukset, mainosohjelmat, selaimen kaappaajat ja päivittämättömät ohjelmat. Tämän lisäksi, Avast Ilmainen versio tarkistaa ovat muut verkossa olevat laitteet, kuten printterit, puhelimet, TV:t, tabletit ja muut turvallisia.

Ohjelman sisällä, voit helposti havaita ja päivittää ohjelmia joissa voi olla turvallisuusaukkoja ja tämä auttaa sinua estämään hakkerointi yritykset. Voi tehdä myös suorituskyky tarkistuksia ja turvata salasanasi, nämä kaikki ovat todella hyödyllisiä ominaisuuksia. Avast kutsuu Windows, Mac ja Android kokeilemaan sitä. Jos haluat koettaa sitä, niin vieraile virallisilla Avast sivuilla ja saat lisätietoja.

Avast Free Antivirus

4. AVG AntiVirus Free

AVG AntiVirus Free on jälleen yksi loistava vaihtoehto heille, jotka etsivät ilmaista antivirusta. Tämä tarkistaa tietokoneen haittaohjelmilta ja suorituskyky ongelmilta ja se tarjoaa myös reaaliaikaisen suojan, joka estää haitalliset lataukset ja estää haitallisten ohjelmien pääsyn tietokoneelle. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekee siitä helppokäyttöisen tuotteen, joka tekee suuren osan työstä automaattisesti, silloin käyttäjä voi istua ja rentoutua kunnes tietokone on puhdas.

Ohjelma päivittää itseään jatkuvasti ja tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia uusimmista päivityksistä, ohjelma lataa uusimmat virustiedot palvelimilta automaattisesti. Tämä työkalu sopii yhteen Windows XP SP3, 7, 8, ja 10 järjestelmille sekä Mac OS 10.8 ja uudemmille, ja jopa Android 2.2 uudemmille.

Ohjelma saa hyvät arvosanat haitallisten URLien estossa, siksi se on loistava valinta käyttäjille, jotka eivät halua maksaa tietokoneen suojauksesta. Lue lisää tästä antivirus ohjelmasta täältä.

AVG Antivirus Free

5. Panda Free Antivirus

Panda Free Antivirus on jälleen yksi vaihtoehto heille jotka etsivät ilmaista suojaa tietokoneelleen. Tämä kevyt mutta tehokas työkalu sopii Windows 10, 8/8.1, 7, Vista ja XP järjestelmille. Ohjelmassa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka tekee tuotteesta sopivan kokemattomille PC käyttäjille. Panda Free turvaa USB laitteesi useilta tartunnoilta ja tarjoaa Rescue Kit ominaisuuden, joka auttaa desinfioimaan PC:n kriittisiltä tilanteilta.

Todella hyvä ominaisuus Panda sovelluksessa on, että se tarjoaa reaaliaikaisen suojan, se pystyy siis turvaamaan PC:si ja estämään ei toivotut yritykset asentaa ei toivottuja niputettuja ohjelmia jos et halua vaihtaa selaimesi kotisivua tahtomattasi. Yksi haittapuoli on myös, että Panda tarkistaa järjestelmän kohtalaisen hitaasti kun sitä verrataan muihin antivirus ohjelmiin. Löydät lisää Panda ohjelman ilmaisesta versiosta täältä.

Panda Free Antivirus

Kokeile all-in-one tuotetta: Reimage

Antivirus ohjelmat ovat pakollisia nykyisessä maailmassa, sillä ne voivat estä vaaralliset ohjelmat, jotka koettavat tunkeutua tietokoneelle huomaamatta. Tämä työkalu on kuitenkin yksi, joka tarjoaa useita ominaisuuksia hintaan €37.95 per vuosi. Tämän ohjelman nimi on Reimage ja voi muuttaa tietokoneesi suorituskyvyn kokonaan.

Ohjelma tarkistaa järjestelmän analysoidakseen laitteiston, turvallisuuden ja vakauden sekä korjaa ne myöhemmin. Mikä on ainutlaatuista Reimage ohjelmassa, on Avira AntiVir tarkistus joka tulee sen mukana, joka auttaa eliminoimaan haittaohjelmia ja vakoiluohjelmia järjestelmästä, se toimii myös optimoijana jossa on suuri tietokanta Windows tiedostoja, tämä on kätevää kun käyttäjän pitää korjata tietokone viruksen jälkeen.

Reimage nopeuttaa PC:tä, parantaa sen suorituskykyä ja vakautta, se poistaa myös kriittiset ohjelmat. Hintaansa nähden tämä all-in-one ohjelma toimii upeasti useiden antivirus ohjelmien kanssa. Oppiaksesi lisää Reimage ohjelmasta, lue tämä arvostelu.

Reimage 2017

Kirjoittajasta
Lue muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa