Poista RumbleCrypt virus (Viruksen Poisto-opas)

RumbleCrypt viruksen Poisto-ohje

Mikä on RumbleCrypt lunnasohjelma virus?

RumbleCrypt viruksen analyysi

Rumble Crypt lunnasohjelma on juuri julkaistu ja se vaikuttaa olevan jälleen yksi crypto-lunnasohjelma. Tämä haittaohjelma, aivan kuten Petya tai Mischa, väittää käyttävänsä armeijatason salausta tiedostojen lukitsemiseen, se tarkoittaa että niihin ei päästä käsiksi ilman salauksen poistoavainta. Virus jättää lunnasviestin tietokoneelle jossa on tietoa salauksesta ja antaa linkin Rumble Crypt maksusivulle. Maksusivulla, uhrin pitää antaa uhri ID jotta hän voi päästä eteenpäin. Jos uhrilla on kysymyksiä niin hän voi saada yhteyden verkkorikollisiin sähköpostilla, rumblecrypt@rediffmail.com.

Kuten tavallista, tämä lunnasohjelma vaatii lunnaita, jotka tulee maksaa Bitcoin valuutalla. Maksusivu tarjoaa määrätyn Bitcoin osoitteen jonne maksu pitää suorittaa. Uhria pyydetään maksamaa kahden viikon kuluessa, muuten salauksen poisto-ohjelma ei ehkä toimi. Tämä tarkoittaa sitä, että verkkorikolliset ovat peloissaan ja uskovat, että määrätyt instituutiot voivat kaataa heidän sivunsa. Nämä rikolliset koettavat todella vakuuttaa uhrit maksamaan, että he kertovat jopa tarinoita että kun uhri maksaa niin hänen laitettaan ei saastuteta uudelleen, ”koska heillä on määrätty tunniste” palvelimillaan. Jos tiedostosi ovat tämän lunnasohjelman salaamia niin voit palauttaa tiedostosi varmuuskopioista. Jos sinulla ei ole niitä niin älä hukkaa aikaa etsien varjokopioita koska tämä lunnasohjelma poistaa ne. Ensimmäinen asia jonka me suosittelemme tekemään on poistaa RumbleCrypt lunnasohjelma tietokoneen järjestelmästä. Tämä uhka suurentaa tietokoneen haavoittuvaisuutta ja aiheuttaa vaaran yksityisyydellesi, muista siis poistaa RumbleCrypt lunnasohjelma heti! Nopein ja kaikkein tehokkain tapa poistaaa lunnasohjelmia on käyttää haittaohjelman poistajaa. Tässä tapauksessa me suosittelemme ReimageIntego ohjelmaa.

Kuinka tällaiset virukset leviävät?

Crypto-lunnasohjelma uhat, kuten perus lunnasohjelmat, leviävät sähköpostien avulla. Voit ladata vaarallisen tiedoston jossa on RumbleCrypt käynnistys tiedosto naamioituneena turvalliseksi sähköpostin liitteeksi, joka näyttää laskulta, dokumentilta tai muulta tavalliselta tiedostolta. Rikolliset koettavat salata vaarallisen käynnistys tiedoston turvallisella nimellä ja piilottaa sen laajennuksen. Älä kuitenkaan lankea tähän, rikolliset eivät aina lähetä sinulle selvää .exe tiedostoa tai epäilyttävää sähköpostin liitettä koska media on kertonut kovalla äänellä lunnasohjelmien levityksestä. Voit saada myös sähköpostin jossa ei ole liitteenä tiedostoja, vaan useita linkkejä viestissä. Älä koskaan klikkaa niitä! Tämä on suora reitti vaaralliselle sivulle ja haittaohjelman saamiseen tietokoneellesi. On suositeltavaa ettet selaa epämääräisiä kolmansien osapuolien sivuja etkä lataa satunnaisia sovelluksia ennen kuin tarkistat niiden luotettavuuden. Internet on täynnä vaaroja ja hakkerit tekevät työtä joka päivä saastuttaakseen laillisia ja turvallisia sivustoja, ainoa tapa suojella tietokonettasi on asentaa useita suojakerroksia. Ensimmäinen on haittaohjelman poistaja, jos sinulla ei ole sellaista niin lataa ja asenna sellainen heti.

Kuinka poistaa RumbleCrypt lunnasohjelma?

RumbleCrypt virus on vakava ja kriittinen tietokone ohjelma joka voi tehdä tiedostoistasi täysin hyödyttömiä, ole siis varovainen sen kanssa. Sinun ei kannata koettaa poistaa RumbleCrypt komponentteja jos et ole haittaohjelmien asiantuntija ja jos et tiedä mitä merkintöjä tällaiset virukset luovat. Muussa tapauksessa, käynnistä haittaohjelman poistaja ja suorita automaattinen RumbleCrypt poisto. Ole hyvä ja pidä mielessäsi, että tämä virus voi koettaa laittaa haittaohjelman poistaja kyvyttömäksi, valmista siis tietokoneesi tähän ja seuraa alla annettuja ohjeita. Me emme valitettavasti voi sanoa mitään ilmaisesta RumbleCrypt salauksen poistotyökalusta koska sellaista ei ole vielä keksitty.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen RumbleCrypt viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista RumbleCrypt käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen RumbleCrypt pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että RumbleCrypt on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi RumbleCrypt ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä