Vakavuus luokka:  
  (69/100)

Poisto Unlock this Page to Continue (Poisto-opas) - päivitetty syys 2020

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Minkälainen virus ”Unlock this Page to Continue!” on?

”Unlock this Page to Continue!” virus toimii näytön lukinta- ja lunnasohjelmana. Jälkimmäinen on crypto- haittaohjelma, joka käyttää eri algoritmeja salatakseen käyttäjän tiedostot ja vaatii sitten rahaa lukittuja tiedostoja vastaan. Toisaalta, tämä haittaohjelma on teknisesti vähemmän kehittynyt mutta todella vaivalloinen. Se muistuttaa Police tai FBI virus perheen uhkia. Vaikka se alkujaan suunniteltiin Windows 7 käyttöjärjestelmälle, Mac OS käyttäjät voivat myös huomata tämän verkkouhan. Se on luultavasti kokemattomien hakkerien tekele. Virus luo hälytyksiä ja pakottaa suorittamaan mielipidekyselyn. Se voi maksaa vain muutaman Euron. Vaikka summa on naurettavan pieni, niin älä hukkaa aikaa vaan siirry Unlock this Page to Continue! poistoon. Reimage Reimage Cleaner Intego on yksi työkalu, joka nopeuttaa sen poistoa.

Vaikka verkkomarkkinat ovat täynnä edistyneitä crypto-haittaohjelmia, kuten Sage ja Spora lunnasohjelma, myös vähemmän taitavat hakkerit haluavat helppoa rahaa. Ruudun lukitsijat ovat täydellinen valinta heille. Ne eivät vaadi etäpalvelinta tai monimutkaista salausta. Tulos on kuitenkin sama, käyttäjät eivät voi käyttää tietokonetta kunnolla ja voivat suostua vaatimuksiin. Kun katsotaan asioita heidän näkökulmasta, Unlock this Page to Continue! screen locker ei ole kovinkaan tuhoisa uhka. Turhautuneet käyttäjät voivat seurata vaatimuksia.

Unlock this Page to Continue!
This page will immediately unlock and restore normal access upon your participation in an offer below. Please use valid information!
Your desktop was locked.
Complete an offer below to unlock your desktop.
(…)
Complete an offer to continue.

Yksi tällainen mielipidekysely ansaitsee rikollisille dollarin tai kaksi, sadat ja tuhannet lukitut tietokoneet keräävät kuitenkin suuren summan rahaa. Se voi houkutella sinut tekemään kyselyn tarjoamalla alennuskuponkeja.

Breakfast on Us with a Gift Card!
Receive FREE pair of Headphones!
Go on a shopping spree!
Get FREE Food Delivery!

Kuva paljastaa "Unlock This Page to Continue" hälytykset"Unlock This Page to Continue" hakkerit koettavat estää vaihtoehtoiset keinot uhrilta.

Nämä ovat vain ”Unlock this Page to Continue!” lunnasohjelman temppuja. Vaikka olet raivoissasi, niin me emme suosittele mielipidekyselyn täyttämistä. On luultavaa, että haittaohjelma pyytää henkilökohtaisia tietojasi, kuten puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Vaikka ruudun lukitsijat eivät ole yhtä monimutkaisia kuin alkuperäiset lunnasohjelmat tai troijalaiset, niin ne voivat paljastaa henkilökohtaiset tietosi rikollisille.

Kuinka ”Unlock this Page to Continue!” kaappaus tapahtui?

Ruudun lukitus haittaohjelmat leviävät usein exploit kittien tai saastuneiden sivujen kautta. Jos järjestelmässäsi on useita haavoittuvaisuuksia, niin on todennäköisempää saada virtuaalinen tartunta sille. Mitä tulee ruudun lukitsijoihin ja lunnasohjelmiin, niin ne luovat tien käyttäjien laitteille tunnettujen ohjelmien tekaistuilla versioilla, kuten Adobe Flash Player. Ota huomioon, että hakkerit seuraavat trendejä ja voivat käyttää niitä hyväkseen. Esimerkiksi, jos tunnettu yritys julkaisee suuren päivityksen, niin pidä mielessä, että rikolliset julkaisevat tekaistun päivityksen välittömästi. Siksi sinun pitää kiinnittää huomiota jopa kaikkein pienimpiin yksityiskohtiin, kun sallit uutta materiaalia tai käynnistät sovelluksen. Lopuksi, älä vieraile laittomilla tai potentiaalisesti vaarallisilla tiedostonjako sivuilla. 

Lunnasohjelma poisto-ohjeet

Kun ”Unlock this Page to Continue!” virus ottaa tietokoneesi hallintaan, suorita järestelmän täysi tarkistus haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego tai Malwarebytes. Jos et voi laukaista näitä ohjelmia, käynnistä tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla. Käynnistät vain tietokoneesi ja heti kun PC aktivoituu, niin ala naputtaa F8 näppäintä. Valitse sitten Vikasietotila Verkolla. Löydät tarkat ohjeet alta. Älä hukkaa aikaa manuaaliseen Unlock this Page to Continue! poistoon. Löytyy vain muutama mahdollisuus, että onnistut poistamaan kaikki sen elementit. On viisaampaa poistaa ”Unlock this Page to Continue!” automaattisesti.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Unlock this Page to Continue kuvankaappaus
Unlock this Page to Continue kuvankaappausUnlock this Page to Continue kuvankaappaus
Unlock this Page to Continue kuvankaappaus

Manuaalinen Unlock this Page to Continue Poisto-ohje:

Poista Unlock this Page to Continue käyttäen Safe Mode with Networking

Vikasietotila antaa sinulle pääsyn kaikkiin järjestelmän toimintoihin ja sitten voit poistaa ”Unlock this Page to Continue!” viruksen.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Unlock this Page to Continue

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Unlock this Page to Continue poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Unlock this Page to Continue käyttäen System Restore

Järjestelmän Palautus on vaihtoehtoinen tapa PC:n lukituksen poistamiseen ja ruudun lukitsijan poistoon.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Unlock this Page to Continue pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Unlock this Page to Continue on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Unlock this Page to Continue tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Unlock this Page to Continue salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro ratkaisu

Tämä ohjelma voi olla kätevä, jos lunnasohjelma salaa tiedostot. Se on suunniteltu palauttamaan vahingoittuneita tai kadotettuja tiedostoja.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Unlock this Page to Continue lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Unlock this Page to Continue ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-unlock-this-page-to-continue.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Unlock this Page to Continue