Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista CryptoFortress virus (Parannellut Ohjeet) - elo 2015 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - -   CryptoFortress | Tyyppi: Lunnasohjelma

Mikä on CryptoFortress?

CryptoFortress on lunnasohjelma joka julkaistiin Maaliskuun alussa vuonna 2015. Tarkka analyysi on näyttänyt, että Microsoft tunnistaa tämän lunnasohjelman nimellä Teerac.A (Torrent Locker). On myös saatu selville, että se käyttää TorrentLocker lunnasviestin lähdekoodia sekä sen muita verkkosivuja. Siksi, CryptoFortress virusta kohdellaan TorrentLocker lunnasohjelman uutena versiona. Aivan kuten muut uhat, CryptoFortress saastuttaa tietokoneen kun uhri avaa roskapostin liitteen tai kun hän klikkaa saastunutta linkkiä. Kun se on asennettu niin se etsii määrrättyjä tiedostoja (.unity3d, .blob, .wma, .avi, .rar, .DayZProfile, .doc, .odb, .asset, ,forge, .cas, .map, .mcgame, .rgss3a, .big, .wotreplay, .xxx, .m3u, .png, .jpeg, .txt, .crt, .x3f, .ai, .eps, .pdf, .lvl, .sis, .gdb) ja salaa ne lisäämällä .frtrss tai.ecc laajennuksen. Kuten me olemme saaneet selville, se käyttää yleistä AED salausta. Valitettavasti, CryptoFortress virus pystyy salaamaan kaikki henkilökohtaiset tiedot, kuten valokuvat, videot ja dokumentit. Jos sinulla ei ole varmuuskopioita henkilökohtaisista tiedoistasi niin voit joutua vaikeuksiin kun koetat palauttaa niitä. Jos tämä uhka onnistuu salaamaan tiedot, se ottaa käyttäjän työpöydän hallintaansa väittäen, että hänen pitää maksaa lunnas saadakseen salatut tiedostot takaisin. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä, se sallii kahden tiedoston, kooltaan max. 500 kb, salauksen poiston saadakseen ihmiset uskomaan, että lunnaan maksun jälkeen (1 Bitcoin tai noin $300) heidän henkilökohtaisten tiedostojen salaus poistetaan. Me EMME kuitenkaan suosittele maksamaan mitään verkkorikollisille koska silloin annat pankkitietosi verkkohuijareille. Haluatko antaa vaivalla ansaitut rahasi huijareille? Et tietenkään halua! Sinun on siis parasta käyttää luotettavaa haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego ja poistaa CryptoFortress virus HETI.

The picture of CryptoFortress ransomware
CryptoFortress virus

Kuinka CryptoFortress voi kaapata tietokoneeni?

Löytyy useita lunnasohjelmia joista me olemme jo keskustelleet blogissamme, kuten, TeslaCrypt, CryptoDefense, SynoLocker, ja useat muut. Vaikka emme vielä tiedä kuinka CryptoFortress virus leviää mutta kun otetaan huomioon sen esi-isien levitystavat niin turvallisuusasiantuntijat epäilevät sen leviävän roskapostin, tekaistujen päivitysten, saastuneiden linkkien ja vastaavien avulla. Myös P2P verkostot voivat olla mukana tämän viruksen levityksessä. Voidaksesi suojella tietokonettasi saastumiselta, me suosittelemme asentamaan maineikkaan haittaohjelman poistajan ja pitämään sen päivitettynä. Kun CryptoFortress virus pääsee järjestelmään ja salaa tiedostot niin uhrit saavat tällaisen varoituksen:

All your important files (such as files on the network disks, USB devices, etc.): photos, videos, documents were encrypted with CryptoFortress virus. The only way to get your files back is to buy our decryption software. Otherwise, your files will be lost.
Caution: Removing of CryptoFortress will not restore access to your encrypted files.

Jos seuraat linkkejä joita CryptoFortress hälytyksissä on niin sinut uudelleenohjataan sen viralliselle verkkosivulla ja sinua kehotetaan maksamaan määrätty summa johonkin osoitteeseen ja lähettämään sitten maksutunnus maksun vahvistamiseksi. Voit tietenkin joutua paniikkiin ja maksaa lunnaan. Älä kuitenkaan ylläty, että et ainoastaan menetä tietoja PC:ltä vaan myös rahasi pankkitililtäsi. Voidaksesi estää tämän, sinun pitää poistaa CryptoFortress virus järjestelmästä niin pian kuin mahdollista ja koettaa palauttaa tiedostosi.

Kuinka poistaa CryptoFortress virus?

Jos sinulla on varmuuskopiot henkilökohtaisista tiedostoistasi niin meillä on hyvä tietoja sinulle. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä, CryptoFortress virus ei poista mitään Windows turvakopioituja tiedostoja. Tulevaisuudessa sinun kannattaa miettiä henkilökohtaisten tietojesi immuniteettiä jo etukäteen. Me suosittelemme käyttämään Ulkoisia kovalevyjä, CD:tä, DVD:tä tai online kopioita, kuten Google Drive, Dropbox, Flickr sekä muut.

Jos CryptoFortress on jo saastuttanut tietokoneesi niin sinun kannattaa seurata näitä ohjeita:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen CryptoFortress viruksen Poisto-ohje:

Poista CryptoFortress käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto CryptoFortress

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita CryptoFortress poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista CryptoFortress käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen CryptoFortress pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että CryptoFortress on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi CryptoFortress ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-cryptofortress-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta CryptoFortress virus