Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Poista Cryptolocker-v3 virus

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mikä on Cryptolocker-v3?

Cryptolocker-v3 on jälleen yksi lunnasohjelma, joka on päivietty versio Teslacryptistä. Kun tämä vaarallinen lunnasohjelma tunkeutuu järjestelmään niin se salaa kaikki .unity3d, .blob, .wma, .avi, .rar, .DayZProfile, .doc, .odb, .asset, ,forge, .cas, .map, .mcgame, .rgss3a, .big, .wotreplay, .xxx, .m3u, .png, .jpeg, .txt, .crt, .x3f, .ai, .eps, .pdf, .lvl, .sis, .gdb tiedostot. Ennen kuin se näyttää sinulle hälytyksen salatuista tiedostoista niin Cryptolocker-v3 file aiheuttaa järjestelmän hidastumisia, kaatumisia ja estää sinulta pääsyn tiedostoihisi. Ennemmin tai myöhemmin saat hälytyksen joka väittää:

Your files have been safely encrypted on this PC: photos, videos, documents, etc. Click “Show encrypted files” Button to view a complete list of encrypted files and you can personally verify this.

Ensimmäiseksi, pidä mielessäsi että Cryptolocker-v3 viruksessa ei ole mitään turvallista. Se käyttää RSA-2048 (ainutlaatuista julkista avainta) algorytmiä tiedostojen salaamiseen ja pyytää 1 BTC:n maksua, joka vastaa $350 USD. Ei ole väliä kuinka pettyneeksi tunnet itsesi, me eme suosittele lunnaiden maksamista. Vaikka lunnaat on maksettu niin tiedostojen salaus ei ehkä poistu ja et silti voi avata niitä onnistuneesti. Tämän lisäksi, kun maksat tiedoista niin sinua pyydetään paljastamaan pankkitietosi, jotka voivat houkuttaa verkkohuijareita varastamaan rahaa suoraa pankkitililtäsi. Löytyy kymmeniä lunnasohjelmia, kuten Threat Finder, FessLeak, CryptoWall sekä useita muita jotka leviävät Internetissä nykyisin. Voidaksesi taata henkilökohtaisten tietojesi turvallisuuden, sinun kannattaa varmuuskopioida kaikki tiedostosi ja pitää maineikas haittaohjelman poistaja (esim. ReimageIntego) koneellasi ja päivitettynä. Cryptolocker-v3 hälytyksen ilmaantuminen on vihje, että sinun pitää miettiä henkilökohtaisten tietojesi turvallisuutta.

Cryptolocker-v3 virus

Kuinka Cryptolocker-v3 voi kaapata tietokoneeni?

Ei ole täysin varmaa kuinka Cryptolocker-v3 virus onnistuu tunkeutumaan tietokoneille. On kuitenkin jo selvää, että lunnasohjelmia levitetään roskapostin ja tekaistujen hälytysten avulla. Riittää, että klikkaat saastunutta sähköpostin liitettä tai hälytystä joka sisältää linkin Cryptolocker-v3 viruksen aktivointiin. Kun se on asennettu niin se luo tiedostoja, kuten %UserProfile%\Start Menu\Programs\Startup\chkntfs.exe, %UserProfile%\Application Data\chkntfs.dat, %Temp%\[1-2 ALPHA-NUMERIC CHARACTERS].tmp ja asentaa rekisterin nimeltä C:\WINDOWS\system32\Cryptolocker-v3. Kun se on salannut tiedostot tietokoneellasi niin se näyttää hälytyksen ja pyytää lunnaiden maksamista. Voidaksesi estää tämän, me suosittelemme pysymään erossa epäilyttävistä sivuista. Sinun ei myöskään kannata avata sähköposteja tuntemattomilta lähettäjiltä tai niitä joissa on liite. Vaikka ilmoitetaan, että sähköpostissa on tärkeitä dokumentteja, me emme suosittele niiden avaamista ellet halua menettää dokumenttejasi, kuviasi, vidoitasi ja muita asioita. Sinun kannattaa pysyä erossa myös epäilyttävistä linkeistä ja hälytyksistä jotka ilmaantuvat nettiselaamisesi aikana koska ne voivat sisältää vaarallisia linkkejä. Jos henkilökohtaiset tietosi on jo salattu niin sinun ei kannata hukata enempää aikaa. Seuraa näitä ohjeita ja poista Cryptolocker-v3 virus heti:

Kuinka poistaa Cryptolocker-v3 virus?

Voidaksesi välttää tietojesi menetyksen niin kannattaa tehdä varmuuskopiot. Jos käytät USB:tä, CD:tä, DVD:tä tai edes online varmuuskopioita niin saat tiedostosi helposti takaisin lunnasohjelman hyökkäyksen jälkeen. Jos haluat palauttaa tiedostosi niin voit kokeillä palautustyökaluja, kuten R-studio ja Photorec. Me EMME kuitenkaan suosittele lunnaan maksamista sillä voit menettää tahasi ja paljastaa henkilökohtaiset tietosi verkkorikollisille. Poistaaksesi Cryptolocker-v3 viruksen, me suosittelemme näiden askeleiden käyttämistä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Cryptolocker-v3 virus kuvankaappaus
Cryptolocker-v3 virus kuvankaappaus

Manuaalinen Cryptolocker-v3 viruksen Poisto-ohje:

Poista Cryptolocker-v3 käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Cryptolocker-v3

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Cryptolocker-v3 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Cryptolocker-v3 käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Cryptolocker-v3 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Cryptolocker-v3 on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Cryptolocker-v3 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä