Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Cryptolocker3 lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Cryptolocker3 – jälleen yksi CryptoLocker matkija?

Cryptolocker3 virus on petollinen crypto-lunnasohjelma , joka teeskentelee olevansa versio ilkeästä CryptoLocker viruksesta. Vaikka tämän verkkouhan alkuperäinen versio on jo mennyttä , tämä ei pysäytä muita loisia käyttämästä sen nimeä ja jatkamasta muiden tietokoneiden saastuttamista. Cryptolocker3 haittaohjelma on yksi näistä tekaistuista jatko-osista, jotka on juuri julkaistu netissä. Vaikka sen alkuperäisenä kohteena on Englannin kieliset käyttäjät, niin tämä lunnasohjelma pystyy kaappaamaan tietokoneita missä tahansa maailmassa. Se ei onneksi ole levinnyt paljoakaan , joten on vielä aikaa suojautua sen tunkeutumiselta. Pitääksesi laitteesi turvassa, sinun pitää asentaa maineikas antivirus, kuten Reimage. Voit käyttää sitä Cryptolocker3 poistoon, jos sinulla on tartunta. Muista tehdä varmuuskopiot tärkeistä tiedostoista ja tallenna ne ulkoiselle laitteelle.

Image of the CryptoLocker3 ransomware virus

The Cryptolocker3 hyökkäys alkaa saastuneen tietokoneen rekisterin muokkauksella, jotta se voi lukita ruudun , tämä tuntuu tapahtuvan aina kun laite käynnistetään uudelleen. Visuaalisesti lukitusnäytössä on vastaava teema kuin alkuperäisessä CryptoLocker versioissa ja tekee samoja asioita. Se estää uhria käynnistämään järjestelmän kunnolla ja antaa lunnasviestin, jossa huijarit kertovat mitä on tapahtunut tietokoneelle ja antava ohjeet sen korjaamiseen. Tämä hakkerien ryhmä nimeltä “staffttt” vaatii 0.5 Bitcoinia tiedostojen salauksen poistoavaimesta, jonka pitäisi poistaa RSA-2048 salaus jolla tiedostosi sekoitettiin, tämä sai ne käyttökelvottomaksi . Tämä armeijatason algoritmi liittää tiedostoihin .cryptolocker päätteen, tällä tavalla uhri voi tunnistaa hyökkäyksen. Koska tämä lunnasohjelma salaa melkein kaikki suositut tiedostot, niin ei ole yllättävää että käyttäjät hyväksyvät lunnaiden ehdot ja maksavat ne. Tämä on kuitenkin viimeinen asia joka sinun kannattaa tehdä. Sinun kannattaa itseasiassa poistaa Cryptolocker3 niin pian kuin mahdollista ja estää rikollisia ansaitsemasta laittomuuksillaan. On normaalia, että lunnasohjelman luojien tarjoama tiedoston salausavain on yleensä hyödytön, uhrit eivät saa tiedostojaan ja samalla he menettävät rahansa.

Kuinka voit saastuttaa PC:si tällä lunnasohjelmalla?

Aivan kuten sen edeltäjät, Cryptolocker3 koettaa saastuttaa tietokoneet usealla eri tavalla. Esimerkiksi, voit tietämättäsi ladata sen naamioituneena ohjelman päivityksenä tai mukana jossain ohjelma nipussa. Tästä huolimatta, kaikkein todennäköisimmin CryptoLocker3 kehittäjät käyttävät vaarallista roskaposti kampanjaa levittääkseen haittaohjelmaa verkossa. Tämä tekniikka on jo todettu tehokkaaksi tavaksi päästä tietokoneille, kuten lunnasohjelma jättiläiset Locky virus ja CryptoWall ovat näyttäneet. Se on lunnasohjelman luojille kohtalaisen vaivaton tapa. Heidän pitää vain luoda vakuuttava sähköposti, jonka mukana on jokin ”tärkeä” dokumentti ja odottaa kunnes joku varomaton käyttäjä tarttuu syöttiin. Me voimme vain varoittaa sinua, mutta sinun pitää olla todella varovainen kun selaat postilaatikkoa ja roskaposteja!

Mitkä ovat parhaat CryptoLocker3 poistotavat?

Ei ole paljon vaihtoehtoja mitä tulee Cryptolocker3 poistoon. Virus on vielä kohtalaisen tutkimaton, siksi se on vielä arvaamaton. Sen poistaminen manuaalisesti voi tehdä järjestelmään enemmän tuhoa kuin hyötyä. Siksi lunnasohjelmat on parasta poistaa automaattisesti, ammattilaisten työkaluilla, jotka erityisesti tehty tähän tarkoitukseen. Voidaksesi kuitenkin poistaa Cryptolocker3 viruksen kunnolla, niin sinun pitää ehkä tehdä myös asioita itse. Alla olevat ohjeet kertovat miten pysäytät tartunnan ja poistat sen sujuvasti järjestelmästä.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Cryptolocker3 lunnasohjelma virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Cryptolocker3 lunnasohjelma virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Manuaalinen Cryptolocker3 viruksen Poisto-ohje:

Poista Cryptolocker3 käyttäen Safe Mode with Networking

Cryptolocker3 virus voi blokata antivirus ohjelmasi tekemästä järjestelmän tarkistuksen. Jos tämä tapahtuu kun koetat poistaa viruksen järjestelmästä, niin seuraa alla olevia ohjeita.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Cryptolocker3

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Cryptolocker3 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Cryptolocker3 käyttäen System Restore

Jos et voi käynnistää antivirusta koska Cryptolocker3 blokkaa sen, niin voit seurata alla olevia ohjeita estääksesi viruksen ominaisuudet, jotka ovat vastuussa antiviruksen blokkauksesta.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Cryptolocker3 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Cryptolocker3 on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Cryptolocker3 tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Cryptolocker3 salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Voitko luottaa Data Recovery Pro ohjelmaan?

Jos etsit automaattista tiedostojen palautusta, niin voit luottaa Data Recovery Pro ohjelmaan sen tekemiseksi. Tarkemmat työkalun käyttöohjeet ovat alla.

Kuinka voit käyttää Windows Previous Versions ominaisuutta?

Windows Previous Versions feature on yksi sisäänrakennettu Windows ominaisuus, joka voi auttaa huijaamaan virusta ja palauttamaan joitain tärkeimpiä tiedostojasi ilman tiedostojen palautusavainta. Oppiaksesi sen käytön, lue ohjeet alta.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Mitkä ovat tiedoston palautuksen mahdollisuudet ShadowExplorer ohjelmalla?

ShadowExplorer ohjelmaa voidaan käyttää palauttamaan tiedostoja Varjokopioista, jotka järjestelmään on talletettu. Jos virus ei ole tuhonnut näitä varmuuskopioita, niin älä epäröi vaan palauta tiedostosi alla olevien ohjeiden avulla.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Cryptolocker3 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus tai Malwarebytes Anti Malware.

Kirjoittajasta

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä