Poista Cryptolocker3 virus (Poisto-ohjeet)

Cryptolocker3 viruksen Poisto-ohje

Mikä on Cryptolocker3 lunnasohjelma virus?

Cryptolocker3 – jälleen yksi CryptoLocker matkija?

Cryptolocker3 virus on petollinen crypto-lunnasohjelma , joka teeskentelee olevansa versio ilkeästä CryptoLocker viruksesta. Vaikka tämän verkkouhan alkuperäinen versio on jo mennyttä , tämä ei pysäytä muita loisia käyttämästä sen nimeä ja jatkamasta muiden tietokoneiden saastuttamista. Cryptolocker3 haittaohjelma on yksi näistä tekaistuista jatko-osista, jotka on juuri julkaistu netissä. Vaikka sen alkuperäisenä kohteena on Englannin kieliset käyttäjät, niin tämä lunnasohjelma pystyy kaappaamaan tietokoneita missä tahansa maailmassa. Se ei onneksi ole levinnyt paljoakaan , joten on vielä aikaa suojautua sen tunkeutumiselta. Pitääksesi laitteesi turvassa, sinun pitää asentaa maineikas antivirus, kuten FortectIntego. Voit käyttää sitä Cryptolocker3 poistoon, jos sinulla on tartunta. Muista tehdä varmuuskopiot tärkeistä tiedostoista ja tallenna ne ulkoiselle laitteelle.

Image of the CryptoLocker3 ransomware virus

The Cryptolocker3 hyökkäys alkaa saastuneen tietokoneen rekisterin muokkauksella, jotta se voi lukita ruudun , tämä tuntuu tapahtuvan aina kun laite käynnistetään uudelleen. Visuaalisesti lukitusnäytössä on vastaava teema kuin alkuperäisessä CryptoLocker versioissa ja tekee samoja asioita. Se estää uhria käynnistämään järjestelmän kunnolla ja antaa lunnasviestin, jossa huijarit kertovat mitä on tapahtunut tietokoneelle ja antava ohjeet sen korjaamiseen. Tämä hakkerien ryhmä nimeltä “staffttt” vaatii 0.5 Bitcoinia tiedostojen salauksen poistoavaimesta, jonka pitäisi poistaa RSA-2048 salaus jolla tiedostosi sekoitettiin, tämä sai ne käyttökelvottomaksi . Tämä armeijatason algoritmi liittää tiedostoihin .cryptolocker päätteen, tällä tavalla uhri voi tunnistaa hyökkäyksen. Koska tämä lunnasohjelma salaa melkein kaikki suositut tiedostot, niin ei ole yllättävää että käyttäjät hyväksyvät lunnaiden ehdot ja maksavat ne. Tämä on kuitenkin viimeinen asia joka sinun kannattaa tehdä. Sinun kannattaa itseasiassa poistaa Cryptolocker3 niin pian kuin mahdollista ja estää rikollisia ansaitsemasta laittomuuksillaan. On normaalia, että lunnasohjelman luojien tarjoama tiedoston salausavain on yleensä hyödytön, uhrit eivät saa tiedostojaan ja samalla he menettävät rahansa.

Kuinka voit saastuttaa PC:si tällä lunnasohjelmalla?

Aivan kuten sen edeltäjät, Cryptolocker3 koettaa saastuttaa tietokoneet usealla eri tavalla. Esimerkiksi, voit tietämättäsi ladata sen naamioituneena ohjelman päivityksenä tai mukana jossain ohjelma nipussa. Tästä huolimatta, kaikkein todennäköisimmin CryptoLocker3 kehittäjät käyttävät vaarallista roskaposti kampanjaa levittääkseen haittaohjelmaa verkossa. Tämä tekniikka on jo todettu tehokkaaksi tavaksi päästä tietokoneille, kuten lunnasohjelma jättiläiset Locky virus ja CryptoWall ovat näyttäneet. Se on lunnasohjelman luojille kohtalaisen vaivaton tapa. Heidän pitää vain luoda vakuuttava sähköposti, jonka mukana on jokin ”tärkeä” dokumentti ja odottaa kunnes joku varomaton käyttäjä tarttuu syöttiin. Me voimme vain varoittaa sinua, mutta sinun pitää olla todella varovainen kun selaat postilaatikkoa ja roskaposteja!

Mitkä ovat parhaat CryptoLocker3 poistotavat?

Ei ole paljon vaihtoehtoja mitä tulee Cryptolocker3 poistoon. Virus on vielä kohtalaisen tutkimaton, siksi se on vielä arvaamaton. Sen poistaminen manuaalisesti voi tehdä järjestelmään enemmän tuhoa kuin hyötyä. Siksi lunnasohjelmat on parasta poistaa automaattisesti, ammattilaisten työkaluilla, jotka erityisesti tehty tähän tarkoitukseen. Voidaksesi kuitenkin poistaa Cryptolocker3 viruksen kunnolla, niin sinun pitää ehkä tehdä myös asioita itse. Alla olevat ohjeet kertovat miten pysäytät tartunnan ja poistat sen sujuvasti järjestelmästä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Cryptolocker3 viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Cryptolocker3 virus voi blokata antivirus ohjelmasi tekemästä järjestelmän tarkistuksen. Jos tämä tapahtuu kun koetat poistaa viruksen järjestelmästä, niin seuraa alla olevia ohjeita.

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Cryptolocker3 käyttäen System Restore

Jos et voi käynnistää antivirusta koska Cryptolocker3 blokkaa sen, niin voit seurata alla olevia ohjeita estääksesi viruksen ominaisuudet, jotka ovat vastuussa antiviruksen blokkauksesta.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Cryptolocker3 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Cryptolocker3 on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Cryptolocker3 tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Cryptolocker3 salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Voitko luottaa Data Recovery Pro ohjelmaan?

Jos etsit automaattista tiedostojen palautusta, niin voit luottaa Data Recovery Pro ohjelmaan sen tekemiseksi. Tarkemmat työkalun käyttöohjeet ovat alla.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Cryptolocker3 lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Kuinka voit käyttää Windows Previous Versions ominaisuutta?

Windows Previous Versions feature on yksi sisäänrakennettu Windows ominaisuus, joka voi auttaa huijaamaan virusta ja palauttamaan joitain tärkeimpiä tiedostojasi ilman tiedostojen palautusavainta. Oppiaksesi sen käytön, lue ohjeet alta.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Mitkä ovat tiedoston palautuksen mahdollisuudet ShadowExplorer ohjelmalla?

ShadowExplorer ohjelmaa voidaan käyttää palauttamaan tiedostoja Varjokopioista, jotka järjestelmään on talletettu. Jos virus ei ole tuhonnut näitä varmuuskopioita, niin älä epäröi vaan palauta tiedostosi alla olevien ohjeiden avulla.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Cryptolocker3 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä