Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Mybeginning123.com virus (Poisto-ohjeet) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Mybeginning123.com hakukone voi huijata sinut vierailemaan hämärillä nettisivuilla

Mybeginning123.com virus on tietokoneohjelma, joka koettaa muuttaa asetuksia Chrome, Mozilla ja muilla suosituilla selaimilla. Kun se on asennettu, Mybeginning123 voi muokata selaimen kuvakkeita, lisätä tuntemattomia ohjelmia tai selaimen laajennuksia järjestelmään ja aloittaa keräämään tietoja käyttäjän nettiselaamisesta ja kiinnostuksen kohteista. Tämän lisäksi, virus alkaa uudelleenohjaamaan hxxp://mybeginning123.com sivulle, joka sisältää hakukoneen. Tämä hakukone on asiantuntijoiden tuomitsema, koska se toimii työkaluna rahan ansaitsemiseen, eikä hyödyllisenä hakupalveluna. Vaikuttaa siltä, että useat hakutulokset ohjaavat käyttäjät yhteistyökumppanien sivuille eikä niille joita sinä olet etsimässä. Sen hyödyttömyyden lisäksi, tätä kaappaajaa levitetään myös hämärillä tekniikoilla, joka tekee siitä potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP). Vaikka tämä ohjelma on kohtalaisen paha, niin se on laillinen ohjelma, ja siksi sitä ei voida kutsua virukseksi. Sen ärsyttävä käytös on kuitenkin ansainnut tämän tittelin. Se on myös todella samanlainen kuin muut kaappaajat, kuten StartPageing123.com, Myluckypage123.com, Myluckysurfing.com tai Launchpage.org kuuluvat vuoden 2017 aggressiivisiin kaappaajiin, tämän pitäisi rohkaista sinua poistamaan Mybeginning123.com kaappaajan heti.

Mybeginning123.com viruksen kuva

Tutkimuksen mukaan, kuvattu kaappaaja voi vaikuttaa PC ja Mac käyttäjiin. Kun se on asennettu, käyttäjät pian huomaavat sen ilmaantuvan melkein kaikilla selaimilla avaten ne tai uuden välilehden niillä. Se tapahtuu, koska tämä kaappaaja asetta edellä mainitun URLin ensisijaiseksi kotisivuksi ja uuden välilehden sivuksi. Sen kaiken lisäksi, se myös käyttää sitä ”ensisijaisena hakukoneena”. Sivusto jota promoitoidaan ehdottaa käyttämään hämärää Mybeginning123 hakukonetta, joka tarjoaa useita sponsoroituja hakutuloksia oikeiden sijaan. Jos siis etsit tärkeää tietoa verkossa, niin käyttäjä voidaan ohjata sivuille joilla hän ei halua vierailla. On tärkeää huomata, että nämä sivut eivät ole kaappaaja ja hakukoneen kehittäjien hallinnassa tai valvonnassa, ja niillä vierailu voi olla vaarallista. Hakukoneen kehittäjät kuitenkin sanovat, että he eivät ole vastuussa tällaisten yksityisyyden suojasta, ja “kehottavat [käyttäjää] lukemaan jokaisen sivuston yksityisyyden suojan.” Jokainen tietää, että tämä ei käytännössä koskaan tapahdu, koska näiden dokumenttien lukeminen vie paljon aikaa. Kaikkein huolestuttavin asia minkä Mybeginning123 kaappaaja tekee, on sen evästeiden asentaminen salaa käyttäjän selaimille ja aloittaa keräämään käyttäjän hakusanoja, vierailtuja sivuja, katsoo paljonko aikaa sivuilla vietetään ja paljon muuta. Kerättyjä tietoja voidaan käyttää valikoimaan kohdistettuja mainoksia, jotka voidaan sisällyttää hakutuloksiin. Kuten me jo sanoimme, niiden klikkaaminen voi viedä sinut kohtalaisen vaarallisille sivuille. Tämä on jälleen yksi syy miksi me suosittelemme poistamaan Mybeginning123.com kaappaajan heti.

Mybeginning123.com selaimen kaappaajaMybeginning123.com virus luikertelee tietokoneelle huomaamatta ja koettaa siirtää erilaisia kolmansien osapuolien materiaaleja käyttäjälle, koska se saa maksun siitä. mainokset voivat ilmaantua hakutuloksissa tai pop-up ikkunoissa.

Tapoja suojata PC selaimen kaappaajilta

Käyttäjien jotka haluavat suojella PC:tä selaimen kaappaajilta tulee asentaa ilmaisohjelman netistä varovasti. Nämä ohjelmat yleensä tarjoavat asentaa muutamia ilmaisia liitteitä niiden mukana ja on kiinni käyttäjästä, haluaako hän ne vai ei. Yleistä uskomusta vastaan, ”Perus” tai ”Pika” asennustavat eivät ole luotettavia. Käyttäjän pitää aina vaihtaa asennustavaksi ”Kustomoitu” tai ”Edistynyt” asennustapa, koska ne antavat mahdollisuuden muuttaa niputettuja ohjelmia, jotka tulivat pääohjelman mukana. Käyttäjä saa oikeuden pudottaa ei toivotut komponentit, ensisijaiset asennustavat eivät koskaan ilmoita käyttäjälle valinnaisten komponenttien olemassaolosta. Kun olet tekemisissä ohjelman kanssa, joka promotoi tätä kaappaajaa, niin törmäät ehdotuksiin ”asettaa Mybeginning123 kotisivuksi ja uuden välilehden sivuksi selaimella.” Kun olet poistanut ehdotukset, niin sinun tulee siirtyä seuraavaan asennusvaiheeseen ja olla todella tarkkana jokaisessa vaiheessa.

Poista Mybeginning123.com manuaalisesti tai haittaohjelman poistajalla

Voit poistaa Mybeginning123.com viruksen ilman mitään valinnaisia ohjelmia, jos seuraat näitä ohjeita varovaisesti. On selvää, että helpoin tapa tämän ohjelman poistamiseen on vakoilu- tai haittaohjelman poistaja. Meidän on pakko sanoa, että jotkin antivirus ohjelmat eivät voi poistaa tätä selaimen kaappaajaa, koska tällaiset ohjelmat yleensä kohdistavat paljon kriittisempiä viruksia, kuten lunnasohjelmat tai Troijalaiset. Ei kuitenkaan ole haittaa tarkistaa järjestelmääsi, jos sinulla on ohjelma jo PC:llä. Muista päivittä se ennen kuin koetat poistaa Mybeginning123.com kaappaajan sen avulla!

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Mybeginning123.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Mybeginning123.com Windows järjestelmistä

Voidaksesi poistaa Mybeginning123 kaappaajan, poista kaikki epäilyttävät näköiset ohjelmat Ohjauspaneelissa, kuten alla kerrotaan. Muista puhdistaa nettiselaimesi sen jälkeen.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Mybeginning123.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Mybeginning123.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Mybeginning123.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Mybeginning123.com Mac OS X järjestelmästä

Tarkista Mac laitteesi epäilyttävien ohjelmien varalta tämän oppaan ohjeiden mukaan.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Mybeginning123.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Mybeginning123.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Mybeginning123.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Mybeginning123.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Mybeginning123.com virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Mybeginning123.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Mybeginning123.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Firefox selain tulee korjata tällä tavalla:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Mybeginning123.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Mybeginning123.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Mybeginning123.com Google Chrome selaimelta

Chrome on kohtalaisen helppo kaapata, siksi sinun todella kannattaa tarkistaa tämä selain epäilyttävien laajennusten varalta, jotka on voitu lisätä Mybeginning123 hyökkäyksen aikana.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Mybeginning123.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Mybeginning123.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Mybeginning123.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Mybeginning123.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Mybeginning123.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Mybeginning123.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-mybeginning123-com-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Mybeginning123.com virus