Oracle on päättänyt korvata Ask:n Yahoo:lla! Java päivityksissä

Oracle has decided to displace Ask with Yahoo! in Java updatesUsean vuoden ajan, Oraclea on syytetty tärkeiden java päivitysten täyttämisestä Ask Työkalupalkilla. Tällä tavalla, Ask hakupalvelu on kasvattanut käyttäjämääriään päivittäin. Jos et ole koskaan ennen kuullut ’niputuksesta’ niin olet todella onnekas koska et ole törmännyt tähän petolliseen markkinointitekniikkaan ja sinua ei ole huijattu asentamaan ei toivottuja sovelluksia tietokoneellesi. Kun puhutaan Ask Työkalupalkista, usean vuoden ajan sen kehittäjät ovat tukeneet Oraclea koska se ruksaa työkalupalkin valmiiksi uusissa java asennuksissa ja tärkeissä päivityksissä. Tämän seurauksena, ihmiset jotka asentavat tällaisia ohjelmia kiirellä ja klikkaavat vain ’Seuraava¨painiketta koko ajan löytävät luultavasti Ask Työkalupalkin asennettuna, search.tb.ask.com sivun ensisijaisena hakupalvelun tarjoajana. Ihmiset kapinoivat jatkuvasti ’niputusta’ vastaan ja vaativat sen kieltämistä, erityisesti kun puhutaan laillisista ja suosituista ohjelmista kuin Oraclen Java. Sen sijaan, että he lopettaisivat liittämästä kolmansien osapuolien sovelluksia Java asennukseen ja päivityksiin, Oracle korvaa Ask:n Yahoo:lla!

Tämä uutinen ilmoitettiin osakkeenomistajien kokouksessa Keskiviikkona. Toimitusjohtaja Marissa Mayer kertoi uudesta markkinointistrategiasta, jonka pitäsi tuoda Yahoo! hakupalvelu markkinoille. Monia yksityiskohtia ei kuitenkaan ole vielä kerrottu ja ei ole varmaa paljonko Yahoo maksaa Oraclelelle mahdollisuudesta saada uusia käyttäjiä. Tosiasiat ovat kuitenkin tosiasioita, Oracle alkaa promotoimaan Yahoo! hakukonetta Java asennusten ja päivitysten kautta tästä kuusta alkaen. Asiantuntijoiden mukaan edes tällainen taktiikka ei auta Yahoo! hakukonetta selättämään tämän hetken jättiläisiä, mukaanlukien Google ja Bing.

Turvallisuusasiantuntijat koettavat kieltää ’niputuksen’, se ei kuitenkaan tule olemaan helppo tehtävä. He varoittavat ihmisiä päivittäin, että sadat potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, mainosohjelmat, selaimen kaappaajat ja muut verkkouhat piileskelevät ilmaisohjelmissa, kuten Java, Flash Player, Media Player sekä muissa suosituissa asennuksissa ja päivityksissä. On saatu selville, että samaa markkinointistrategiaa käytetään levittämään Delta-homes.com [Delta-homes.com], Omiga Plus, [Omiga Plus], mystartsearch.com [mystartsearch.com] sekä vastaavia selaimen kaappaajia. Vaikka kriitikot nimeävät ’niputuksen’ ja sen promotoinnin “epäilyttäväksi” ja “halveksuttavaksi” taktiikaksi, vaikuttaa siltä että hakukoneiden kehittäjät ovat päättäneet tehdä mitä tahansa saadakseen lisää tuloja. Pidä mielessäsi, että vaikka asetat hakukoneen vapaaehtoisesti tai asetetaan ensisijaiseksi tahtoasi vastaan, kehittäjät luovat tuloja mainostuksesta, vakoilusta, sivustoilla vierailuista ja vastaavista asioista kaikesta huolimatta.

Jos siis haluat pitää tietokoneesi turvassa ja estää ärsyttävät aloitussivun ja hakupalvelun muokkaukset Ask, Yahoo tai muun sivun toimesta, sinun pitää aina asentaa ilmaisohjelmat niin varovasti kuin mahdollista. Muista analysoida jokainen askel tarkasti ja poista ruksi joka sanoo: “Aseta Yahoo kotisivuksi ja hakukoneeksi Chrome ja Internet Explorer selaimilla, plus aseta Yahoo uuden välilehden sivuksi Chrome selaimella.” Tietenkin jos mieluiten käytät Yahoo! ti jopa Ask hakua niin se on täysin vapaaehtoista. Kuitenkin aina kun näet ilmoituksen asentaa sovelluksia toisen ilmaisohjelman kautta niin sinun pitää käsitellä sitä varoituksena ja lopettaa asennus. Tämä on turvallisuusasiantuntijoiden neuvo j he todellakin haluavat pitää tietokoneesi turvassa!

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Haluaa opettaa käyttäjiä estämään viruksia...

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lue muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa