Parhaat haittaohjelmien poistotyökalut 2017

Mitkä ovat parhaat haittaohjelmien poistotyökalut 2017?

Nykyisessä maailmassa, verkkorikollisuuden laajuuus on suorastaan eeppinen. Haittaohjelmat ovat taatusti pääasiallinen työkalu jota verkkorikolliset käyttävät ottaessaan uhrien tietokoneet laittomasti haltuunsa, jokaisen tietokoneen käyttäjän pitäisi tehdä muutamia toimia voidakseen pysäyttää vaaralliset hyökkäykset ajoissa.

Vaikka verkkorikollisuuden tietoisuus on myös tärkeää, niin ollaan realistisia, ottaa paljon aikaa lukea kaikki uutiset viimeisimmistä haittaohjelmien levitystapojen trendeistä ja jekuista joita huijarit käyttävät. Tämän lisäksi, useat ihmiset pitävät tällaisia otsikoita kyllästyttävinä ja tarkoitettuna tietokone intoilijoille.

Siksi paras ratkaisu on asentaa luotettava haittaohjelman poistaja, joka voit pitää tietokoneesi turvassa kun selaat Internetiä.

Ei kuitenkaan ole salaisuus, että parhaat haittaohjelman poistajat ovat maksullisia ohjelmia ja vain osassa niitä on koeversio. Mitä jos sinulla ei ole tai et ole halukas maksamaan turvallisuusohjelmasta? Tämä on tietenkin ymmärrettävää, vaikka maksulliset ohjelmat ovat tunnetusti tehokkaampia taistelussa haittaohjelmia vastaan.

Löytyy kuitenkin useita hyödyllisiä ja käyttökelpoisia ilmaisia haittaohjelman poistajia, jotka voivat auttaa sinua korjaamaan tietokoneesi jos olet vahingossa asentanut jonkin haittaohjelman sille. Alla me annamme listan parhaista haittaohjelman poistajista, jotka voivat puhdistaa tietokoneesi haittaohjelmista ilmaiseksi.

Best free malware removal tools of 2017

VIHJE: Ole hyvä ja ole varovainen kun asennat ilmaisia ohjelmia. Lataa ohjelmia vain luotettavista Internet lähteistä ja valitse Kustomoitu/Edistynyt asennustapa niiden asennukseen jotta voit poistaa kaikki ylimääräiset ohjelmat, työkalupalkit ja muut sovellukset joita et ehkä halua asentaa.

1. Avira Free Antivirus

Avira Free Antivirus tunnetaan sen erinomaisesta haittaohjelmien tunnistuksesta. Ilmainen versio tarjoaa suojan haittaohjelmilta, kuten virukset, Troijalaiset ja vakoiluohjelmat. Ohjelma perustuu Suojapilveen, joka on järjestelmä joka analysoi epäilyttävät tunnisteet nimettömästi pilvessä.

Vaikka ilmainen versio tarkistaa järjestelmän hitaammin kuin Pro versio, niin ohjelmassa on reilusti hyödyllisiä ominaisuuksia. Sen hyvin kustomoitavalla tarkistuksella, valikoimalla ilmaisia lisäosia, se on yksi parhaista ilmaisista haittaohjelman poistajista joka on taatusti huomion arvoinen.

Avira Free Antivirus

2. Malwarebytes Free 3.0

Malwarebytes on helposti tunnistettava nimi heille, jotka tuntevat aiheen nimeltä verkkoturvallisuus. Tämä yritys on valmistanut tuotteita kotiin ja yrityksiin jo vuosien ajan. Sen uusin tuote, Malwarebytes 3.0, on täysin uusi haittaohjelman poistaja, joka tarjoaa ilmaisen version ihmisille jotka eivät halua maksaa turvallisuusohjelmasta.

Ohjelma ehdottaa 14-päivän koeversiota Malwarebytes Premium ohjelmasta ja palaa ilmaiseen versioon sen jälkeen. Ilmainen versio toimii haitta- ja vakoiluohjelman poistajana, joka tarkoittaa sen voivan tunnistaa ja poistaa erilaisia haittaohjelmia.

Tämän lisäksi, Malwarebytes 3.0 Ilmaisessa versiossa on anti-rootkit ominaisuus, joka auttaa poistamaan rootkittejä ja korjaamaan saastuneita tiedostoja. Löydät lisää tietoja Malwarebytes ohjelmasta täältä.

Malwarebytes Free 3.0

3. Emsisoft Emergency Kit

Vaikka Emsisoft tarjoaa ilmaisen 30-päivän koeversion Emsisoft Haittaohjelman poistajasta, niin kuukauden suoja ei vain ole tarpeeksi. Jos haluat ilmaisen haittaohjelman poistajan, niin sinun kannattaa miettiä Emsisoft Emergency Kitin asentamista. Tämä kitti voidaan luokitella ohjelmaksi, jota voidaan käyttää ilman asennusta tarkistamaan ja poistamaan tietokone tartunnat.

Tämän ohjelman edistynyt ominaisuus on sen liikkuvuus, voit siirtää sen USB tikulle ja käyttää sitä eri tietokoneille. Kitissä on Emsisoft Emergency Kit Skanneri, joka tarjoaa graafisen käyttöliittymän ja Emsisoft Commandline Skannerin, jota hallitaan Komentorivin avulla.

Tämä kitti voi tunnistaa ja poistaa virukset, madot, troijalaiset, numerovalitsimet, keyloggerit ja useat muut vakoilu-/haittaohjelmat. Tämän ohjelman huono puoli on, että se ei tarjoa reaaliaikaista suojaa ja toimii kohtalaisen hitaasti muihin työkaluihin verrattuna.

Emsisoft Emergency Kit

4. Panda Free Antivirus

Panda Free Antivirus on taatusti yksi parhaista ilmaisista turvallisuustyökaluista tällä hetkellä. Tämä kevyt ohjelma on helppokäyttöinen ja tehokas. Panda Antivirus ilmainen versio tarjoaa maksimaalisen suojan viimeisimpiä haittaohjelmia vastaan, päivittää itseään automaattisesti ja se ei sekoita käyttäjää monimutkaisilla asetuksilla.

Tästä huolimatta, Panda Free Antivirus ei voi kehua nopeudellaan koska se ottaa aikaa ennen kuin ohjelma tarkistaa koko järjestelmän uhkien varalta. Kun pidetään mielessä, että tämä ohjelma tarjoaa reaaliaikaisen suoja haitta- ja vakoiluohjelmia vastaan, turvaa USB ajurit saastumiselta ja tarjoaa Rescue Kitin puhdistamaan PC:si kriittisissä tilanteissa, se on taatusti tuote jota kannattaa harkita kun etsit ilmaista haittaohjelman poistajaa.

Tämän lisäksi, Panda Security tarjoaa ilmaisen koeversion sen maksullisesta ohjelmasta jos haluat verrata ilmaista ja maksullista tuotetta.

Panda Free Antivirus

5. Spybot Search and Destroy

Spybot Ilmainen versio on upea vaihtoehto heille, jotka etsivät ilmaista haittaohjelman poistajaa ja heille jotka etsivät ylimääräistä ja ilmaista suojaa. Sen skanneri voi tunnistaa rootkitit, vakoiluohjelmat ja haittaohjelmat, vaikka se on kohtalaisen hidas ohjelma, niin se on taatusti hyödyllinen työkalu joka voi toimia useimpien anti-virusten rinnalla.

Ohjelma tarjoaa myös paneelin edistyneemmille PC käyttäjille, joka antaa tarkistaa määrättyjä autostart sijainteja, tarkistaa yksittäisiä tiedostoja tai kansioita vaikka ne olisivat paikallisilla asemilla tai verkkojaossa. Tämän kaiken lisäksi, Spybot Search & Destroy tarkistaa tiedostot whitelistiin perustuen, joka auttaa päättämään ovatko ne turvallisia vai ei.

Lopuksi, tämä ilmainen tuote ehdottaa myös ilmaista tukea, voit siis aina saada apua Spybot tiimiltä sähköpostin kautta. Lue lisää tästä tuotteesta Spybot arvostelussa.

SpyBot Search and Destroy

6. Microsoft Security Essentials/Windows Defender

Microsoft tarjoaa ilmaisen turvallisuusohjelman jokaiselle Windows käyttäjälle. Menneisyydessä, Microsoft Security Essentials ohjelmaa käytettiin suojelemaan Windows Vista ja Windows 7 tietokoneita viruksia ja vakoiluohjelmia vastaan ja Windows 8 järjestelmässä se on korvattu Windows Defender ohjelmalla, joka tarjoaa sisäänrakennetun suojan viruksia, haittaohjelmia ja vakoiluohjelmia vastaan.

Windows Defender tarjoaa reaaliaikaisen, pilvipohjaisen suoja ja boottiaika suojan. Kaikki nämä ominaisuudet auttavat luomaan turvallisemman ympäristö jokaiselle Windows käyttäjälle. Se on valitettavaa, mutta Windows Defenderin käyttö muiden haittaohjelmien rinnalla voi olla epäkäytännöllistä ja se voi aiheuttaa hidastumisia ja vastaavia ongelmia.

Nämä turvallisuustyökalut eivät saa hyviä arvosanoja haittaohjelman tunnistuksessa, joten vaikka ne voisivat suojata sinua tunnetuilta uhilta, niin sinun ei kannata odottaa niiltä liikaa.

Microsoft Security Essentials/Windows Defender

Etkö halua tuhlata rahaa? Asenna all-in-one ohjelma

Kun markkinoilla on niin monta anti-virus, haittaohjelman poisto, tietokoneen optimointi ja rekisterejä puhdistavia ohjelmia, niin voi olla vaikeaa löytää se oikea. Löytyy kuitenkin ohjelmia jotka voivat tehdä useita tehtäviä kerralla ja Reimage on juuri sellainen tuote.

Vaikka menneisyydessä on ollut useita negatiivisia arvosteluja Reimagen markkinoinnista Internetissä, niin yritys on muuttunut ja nyt se on yksi parhaista tuotteista joka rakentaa luottamusta ja maineitta käyttäjiensä keskuudessa. Me pidämme Reimagea todella hyödyllisenä koska se yhdistää haittaohjelman poistajan, tietokoneen optimoijan ja palautustyökalun.

Ohjelmassa on sisäänrakennettu Avira AntiVir tarkistus teknologia, joka takaa todella korkean haittaohjelmien tunnistuksen. Tämän kaiken lisäksi, Reimage voi korjata Windows virheet, parantaa tietokoneen nopeutta ja korvata saastuneet Windows järjestelmä tiedostot taatakseen kunnollisen PC toiminnan. Vaikka tämä tuote on maksullinen, niin me ehdotamme lukemaan lisää siitä tässä arvostelussa.

Reimage Repair

Kirjoittajasta
Lue muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa