Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista UmbreCrypt virus (Helpot Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mitä sinun tulee tietää UmbreCrypt viruksesta?

Ensimmäiseksi, älä panikoi vaikka tietokoneesi on saastunut UmbreCrypt viruksella. Vaikka se on todella vaarallinen haittaohjelma niin on yhä mahdollista, että saat tiedostosi takaisin. Tämä virus toimii samalla tavalla kuin muut lunnasohjelmat jotka vaativat maksua salauksen poistamiseksi, kuten Locky virus, Cryptowall, CTB Locker ja useat muut. Suurimpana erona on, että kun olet tekemisissä UmbreCrypt lunnasohjelman kanssa niin tiedostojen lukituksen poistaminen on mahdollista ilman lunnaan maksamista. Voit myös poistaa tämän huijariohjelman itse jotta pääset eroon alkuperäisestä uhasta.

Sinun pitää olla varuillasi, sillä heti kun UmbreCrypt pääsee tietokoneelle niin se alkaa tekemään haitallisia aktiviteetteja ja voi aiheuttaa paljon ongelmia. Kaikki tavat joilla tämä ohjelma hyökkää järjestelmääsi ovat suunniteltu luomaan nopeaa ja helppoa voittoa tämän ohjelman kehittäjille. Kun se on järjestelmässä, UmbreCrypt virus tarkistaa sen erilaisten video, audio, teksti tiedostojen ja kansioiden varalta. Tiedostopäätteet joihin tämä virus voi vaikuttaa, ovat .dim, .diy, .dna, .dov, .dpb, .dsb, .fbc, .fbf, .fbk, .fbu, .fbw, .fh , .fhf, .flka, .flkb, .fpsx, .ftmb, .ful, .fwbackup, .fza, .fzb, .gb1, .gb2, .gbp, .ghs, .ibk, .icbu, .icf, .inprogress, .ipd, .iv2i, .jbk, .jdc, .kb2, .lcb, .llx, .mbf, .mbk, .mbw, .mdinfo sekä vastaavat. Nämä dokumentit on salattu AES algorytmillä, joka on symmetrinen salaustapa, se tarkoittaa että tiedostojen salaus voidaan poistaa samalla avaimella jolla ne salataan. Lunnasohjelmat kuitenkin salaavat itse salauksen poistoavaimen, he tekevät tämän RSA salauksella, joten on periaatteessa mahdotonta uhrien poistaa salausta itse. Kun tiedostot on salattu niin uhri saa ilmoituksen jossa pyydetään ottamaan yhteyttä tämän lunnaohjelman kehittäjiin. Kun rikollisiin otetaan yhteyttä niin vasta sitten lunnaan summa saadaan selville. Uhrille annetaan maksimissaa 3 päivää aikaa ottaa yhteyttä viruksen kehittäjiin.

Ei ole väliä kuinka epätoivoinen tilanne on, me emme suosittele lunnaan maksamista. Koska virus ei tarjoa turvattua palvelinyhteyttä, he eivät ehkä myöskään voi lähettää sinulle salauksen poistoavainta. Siksi me suosittelemme koettamaan salauksen poistamista erityisesti valmistetulla salauksen poistoavaimella, ennen kuin voit tehdä tämän niin sinun pitää poistaa UmbreCrypt virus järjestelmästäsi. Voit tehdä sen jollain haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego.

UmbreCrypt Ransomware screenshot example

Kuinka tietokoneeni voi saada tämän viruksen?

Koska UmbreCrypt poisto ja tiedostojen palautus on pitkä ja vaikea prosessi niin on parempi suojella itseäsi etukäteen. Löytyy joitain asioita joita sinun pitää välttää voidaksesi välttää tämän viruksen. Ensimmäiseksi, tämä lunnasohjelma on HydraCrypt lunnasohjelma ryhmän yhteistyökumppani. Siksi se leviää samalla tavalla kuin muut tämän perheen virukset, exploit kittien avulla. Tämä tarkoittaa sitä, että jos haluat olla turvassa tämän kaltaisilta haittaohjelmilta, sinun kannattaa välttää tuntemattomia sivustoja, jotka voiva olla täynnä saastunutta materiaalia. Sinun kannattaa olla myös varuillasi, että tämän viruksen saaminen on kohtalaisen helppoa. Sinun pitää vain klikata ilmoitusta ja se uudelleenohjaa sinut kolmannen osapuolen sivulle jossa järjestelmäsi voidaan saastuttaa. Tietokoneen turvallisuusasiantuntijat väittävät, että tämä viru voi levitä etähallinan avulla. Toisin sanoen, Umbrecrypt lunnasohjelma voi levitä suoraan. Vaikka nämä väitteet eivät ole täysin vahvistettuja niin käyttäjien tulee kiinnittää huomiota tämän tartunnan välttämiseen.

Kuinka minun kannattaa poistaa UmbreCrypt virus?

Ei ole tavatonta kuulla ihmisten sanovan, että UmbreCrypt poisto voi olla todella hankala tehtävä. Sen poistaminen ei ole yhtä helppoa kuin joidenkin harmittomampien ohjelmien, mutta SE ON mahdollista. Sinun tulee kuitenkin varata siihen aikaa ja seurata alla annettuja ohjeita. Pidä mielessäsi, että ohjeet vaativat joitain tietokonetaitoja, joten jos et pidä itseäsi tarpeeksi pätevänä niin sinun kannattaa ottaa yhteyttä tukitiimiimme, joka auttaa sinua poistamaan UmbreCrypt viruksen. Tämän viruksen askel-askeleelta manuaaliset ja automaattiset poisto-ohjeet on tarjottu alla. Viimeinen asia joka sinun pitää tietää, että ohjeet on suunniteltu viruksen poistamista varten. Jos haluat poistaa tiedostojesi salauksen, sinun kannattaa käyttää ohjelmaa, kuten Photorec, Kaspersky virus-fighting utilities tai R-Studio. Ei kuitenkaan ole mitään takeita, että nämä ohjelmat antavat tiedostosi takaisin sinulle.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen UmbreCrypt viruksen Poisto-ohje:

Poista UmbreCrypt käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto UmbreCrypt

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita UmbreCrypt poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista UmbreCrypt käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen UmbreCrypt pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että UmbreCrypt on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi UmbreCrypt ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-umbrecrypt-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta UmbreCrypt virus