Wikibuy arvostelu

Wikibuy arvostelu: laillinen selaimen lisäosa, joka säästää rahaa

Wikibuy on ilmainen Google Chrome laajennus, joka toimii selaimen apulaisena. Se auttaa käyttäjiä säästämään rahaa hintavertailuilla, parhailla tarjouksilla ja alennuskupongeilla. Tästä laajennuksesta on kuitenkin keskusteltu verkkoyhteisössä useiden tekaistujen ostoavustajien, mahdollisten yksityisyyden ja kehittäjän luotettavuus ongelmien takia.

Ennen kuin aloitamme Wikibuy arvostelun, me voimme taata sen olevan täysin laillinen ja turvallinen käyttää. Kuten muilla selaimen laajennuksilla ja ohjelmilla, tällä lisäosalla on hyvät ja huonot puolet, joista me keskustelemme myöhemmin.

Screenshot of Wikibuy homepage

Kun olet ladannut Wikibuy selaimen laajennuksen, sinua pyydetään luomaan kuvake. Voit tehdä sen antamalla tietosi kaavakkeeseen tai käyttää Facebook tai Google tiliä. Kun se on tehty, niin käyttäjä voi käyttää lisäosan ominaisuuksia hyväkseen:

  • Rahan säästäminen – Wikibuy laajennus näyttää myyjät, joilla on tuotteita mitä etsit ja antaa hintavertailuja. Siksi voit valita tuotteen, jonka hinta on kaikkein edullisin.
  • Wikibuy Checkouts – Chrome laajennus tarjoaa nopeampaa ostoprosessia, käyttämällä heidän maksujärjestelmään voit ohittaa kaavakkeiden täytön ja piilottaa maksutietosi myyjiltä.
  • Tilauksen seuranta – he tarjoavat paketin seurannan, joten näet missä ostoksesi on ja milloin voit odottaa toimitusta.
  • Rahat takaisin takuu – Jos tilauksesi katoaa, niin voit saada rahasi takaisin. Wikibuy tarjoaa 100% rahat takaisin takuun.
  • Uskollisuus palkkiot – käyttäjä sää palkkiota, kun hän käyttää sovellusta ostamiseen, ne voidaan muuntaa oikeiksi alennuksiksi.

Wikibuy laillinen sovellus näyttää parantavan ostokokemusta. Se on kuitenkin vielä uusi tuote ja yritys koettaa saavuttaa mainetta sekä luotettavuutta. Sovelluksella on kuitenkin noin miljoona käyttäjää; kaikki eivät kuitenkaan ole tyytyväisiä ja päättävät poistaa Wikibuy sovelluksen ja tehdä oman tutkimuksensa.

Jos sinulla on kuitenkin ongelmia Wikibuy poistossa, mene artikkelin loppuun ja seuraa siellä olevia ohjeita.

Teoria Wikibuy huijauksesta ja muista negatiivisista arvosteluista

Kaikista sovelluksen eduista ja positiivisista palautteista huolimatta, sillä on myös negatiivisia arvosteluita. Suosituimpana huonona puolena on, ettei se näytä oikeasti edullisinta tuotetta, saa provisiota käyttäjän ostosta, pitkä palautusaika ja tietojen seuranta. 

Käyttäjät usein kysyvät, onko Wikibuy huijaus vai ei. Nykyään löytyy monta lisäosaa ja selaimen laajennusta, jotka teeskentelevät olevansa laillisia. Niitä käytetään kuitenkin keräämään käyttäjien henkilökohtaisia tietoja, kuten luottokorttitietoja. Tämä lisäosa on kuitenkin laillinen ja se ei varasta mitään tietoja.

Oman tutkimuksen tekeminen voi säästä sinulle jopa rahaa

Käyttäjät kertovat, että Wikibuy ei anna aina alhaisinta hintaa. Tästä tosiasiasta huolimatta, se antaa alhaisimman Amazon hinnan; on siis yhä mahdollista löytää tuote toiselta sivulta, joka on edullisempi, jos teet oman verkkotutkimuksen.

viruset.no tutkija kuitenkin varoittavat, että todella alhainen hinta on merkki jostain pahasta. Ennen haluamasi tuotteen ostoa, sinun pitää tarkistaa tiedot verkkokaupasta ja lukea käyttäjien arvostelut. On aina mahdollista päätyä verkkourkinta sivulle.

Kehittäjät voivat saada provision käyttäjän ostoista

Käyttäjät olettavat, että Wikibuy lisäosa ei tarjoa oikeasti edullisinta hintaa saadakseen provisiota. Provision saaminen on täysin normaalia liiketoimintaa. Lisäosa on saatavilla ilmaiseksi, ja kehittäjien pitää myös saada tuloja.

Todellisesti alhaisimman hinnan tarjoaminen ei ole kovinkaan reilua. Siksi käyttäjät eivät ehkä pidä tätä lisäosaa luotettavana.

Pidempi toimitusaika

Foorumeilla käyttäjät kertovat myös, että Wikibuy tuotteilla on myös pidempi toimitusaika kuin tuotteilla, jotka ostetaan Amazon tai eBay verkkokaupasta. Ihmiset raportoivat, että kahden päivän toimituksen sijaan, aika voi olla neljä päivää tai jopa viikko.

Tiedostojen seuranta ja jakaminen

Lopuksi, tiedostojen seuranta ja jakaminen on ongelma, joka estää käyttäjiä asentamasta Wikibuy sovelluksen. Kehittäjät tarjoavat yksityiskohtaisen Yksityisyyden Suojan, joka kertoo henkilökohtaisten ja ei henkilökohtaisten tietojen jakamisesta. Niitä tarvitaan mainosten näyttämiseen ja tilausten toimitukseen.

Kun otetaan kaikki tosiasiat huomioon, niin kaikki tiedot voidaan jakaa yhteistyökumppanien kanssa. Siksi voit nähdä kolmansien osapuolien mainoksia, jotka perustuvat klikkauksiin, ostettuihin tuotteisiin tai hakusanoihin.

The picture of Wikibuy

Yhteensopivuus minkään muun selaimen, kuin Google Chromen, kanssa on mahdotonta

On valitettavaa, että Wikibuy Firefox, Safari tai Internet Explorer versioita ei ole olemassa. Jos menet kotisivulle yhdellä näistä selaimista, sinulta pyydetään sähköpostiosoitetta hakemus sivulla.

Siksi et voi asentaa mitään selaimen laajennusta ja käyttää sen ominaisuuksia, kun teet ostoksia verkossa. On kuitenkin aina mahdollista vaihtaa Google Chrome selaimeen, asentaa tämä lisäosa ja saada parhaita tarjouksia

Varoitus: jos löydät jonkin lisäosan tai sovelluksen, joka väittää olevansa yhteensopiva muun selaimen kanssa tai tarjoaa mobiilisovelluksen lataamista, se voi olla tekaistu. Sinun kannattaa tarkistaa kehittäjät kotisivu (www.wikibuy.com) ennen kuin lataat sovelluksen tuntemattomasta sovelluskaupasta.

Jos sinun kuitenkin huijattiin ja asensit tekaistun lisäosan tai sovelluksen, tarkista järjestelmä automaattisesti maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego ja voit poistaa Wikibuy lisäosan automaattisesti.

Ostoavustajan asennus

Image of Wikibuy installation

Wikibuy sovellus on saatavilla Chrome verkkokaupassa sekä virallisella wikibuy.com sivulla. Siksi käyttäjät voivat ladata sen manuaalisesti ilman ongelmia. Laajennus vaatii vain yhden luvat – muutosten tekeminen vierailemillasi sivuilla. Tätä aktiviteettia vaaditaan, jotta voidaan näyttää tarjouksia tai hintavertailuja vierailemillasi verkkokaupoilla.

On kuitenkin mahdollista, että löydät Wikibuy sovelluksen tarjottuna ilmaisohjelman paketeissa. Ohjelmien niputus on laillinen markkinointistrategia. Sinun pitää kuitenkin olla varuillasi, kun asennat ohjelmia ja tarkistaa kaikki ylimääräiset sovellukset, joita et halua tai tarvitse.

Siksi Wikibuy vahinkoasennusta Chrome selaimelle ei voida pitää viruksena. Kuten me olemme maininneet, se on turvallinen sovellus, joka ei voi aiheuttaa vaaraa tietokoneellesi.

Kehittäjät ovat myös luoneet Wikibuy iOS version, joka on saatavilla iTunes kaupasta. Sovelluksesta ei kuitenkaan ole vielä Android versiota.

Tämän lisäksi, verkkorikolliset voivat käyttää sovelluksen nimeä ja luoda tekaistuja versioita sovelluksesta. Siksi voit löytää tekaistun Wiki Buy laajennuksen Chrome selaimelta, sekä Safari, Mozilla Firefox tai muilta selaimilta, tai Android käyttöjärjestelmältä.

Yleensä tekaistuja laajennuksia on saatavilla kolmansien osapuolien kaupoissa. Siksi sinun kannattaa pysyä niistä erossa, sillä ne voivat ottaa selaimesi haltuunsa ja aiheuttaa selainongelmia, sekä ongelmia yksityisyydessä.

Poista Wikibuy Google Chrome selaimelta

Jos haluat poistaa Wikibuyn selaimeltasi, voit tehdä sen helposti:

  1. Avaa Google Chrome.
  2. Klikkaa Settings.
  3. Mene More tools -> Extensions.
  4. Etsi Wikibuy ja klikkaa Trash kuvaketta oikealla.
  5. Ilmaantuvassa pop-upissa, klikkaa Remove vaihtoehtoa, ja se on siinä – laajennus on poistettu onnistuneesti.

Jos olet kuitenkin asentanut tekaistun version tästä ohjelmasta, niin sinun pitää huolehtia tietokoneesi turvallisuudesta. Me suosittelemme käyttämään haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, tekaistun Wikibuy poistoon. Järjestelmän tarkistus turvaohjelmalla puhdistaa PC:n muutamassa minuutissa.

Tarjous
Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Haluaa opettaa käyttäjiä estämään viruksia...

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Arvostelut muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa