Vakavuus luokka:  
  (94/100)

ABOUT FILES! Ransomware. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mikä ’ABOUT FILES!’?

’ABOUT FILES!’ on vakava ilmoitus joka voi ilmaantua tietokoneesi näytölle täysin tyhjästä. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä se on ilmaantunut vain Windows käyttöjärjestelmissä mutta ei ole mitään takuita siitä, että se ei voisi myös kaapata Mac OS X käyttöjärjestelmän ja muita käyttöjärjestelmiä. Jos tällainen varoitus on juuri ilmaantunut tietokoneellesi, ensimmäinen asia joks sinun pitää tehdä on koettaa avata jokin tiedosto. Se voi olla video, valokuva, tärkeä dokumentti tai vastaava tiedosto. Jos et pääse yhteenkään niistä käsiksi niin se tarkoittaa, että tietokoneesi on vakavan crypto-lunnasohjelman saastuttama ja se on jo onnistunut salaamaan tiedostosi. Yleensä tämä virus tarkistaa järjestelmän ja salaa ennalta määrätyt tiedostot heti kun se on päässyt sisälle. Se näyttää tämän lisäksi valtavaa varoitusviestiä joka pyytää lunnaan maksamista salauksen poistoavaimen saamiseksi. Tämä salauksen poistoavain on valitettavasti melkein ainoa asia joka sinua voi auttaa. Voit kokeilla ohjelmia, kute R-Studio tai Photorec Mutta ei ole mitään takuita että ne toimisivat sinulle. Tässä kohtaa sinun kannattaa mietiä tiedostojesi varmuuskopioita.

Sinun kannattaa kuitenkin silti jättää vaatimus huomiotta jonka ’ABOUT FILES!’ ilmoitus antaa koska ei ole tkuuta siitä, että sen omistajat antavat sinulle salauksen poistoavaimen jonka tarvitset. Kaikki salatut tiedostot voivat olla sinulle tärkeitä sillä tämä on ’ABOUT FILES!’ lunnasohjelman tavoite mutta voi olla, että saat hyödyttömän avaimen joka ei auta salauksen poistossa. Yleensä, ’ABOUT FILES!’ virus vaatii maksamaan 3 bitcoinia joka vastaa summaa $700. Tämä summa pitää maksaa 72 tunnin sisällä. Jos luulet PC:si olevan jo tämä uhan saastuttama niin sinun kannattaa suorittaa järjestelmän tarkistus Reimage ohjelmalla. Jos tämä uhka on saastuttanut Mac OS X tietokoneesi niin käytä Webroot SecureAnywhere AntiVirus ohjelmaa, joka toimii Windows ja Mac OS X järjestelmissä.

Kuinka ’ABOUT FILES!’ voi saastuttaa tietokoneeni?

On hyvin tiedossa että jotkin lunnasohjelmat, kuten Cryptolocker, CTB Locker, CoinVault tai Cryptowall, leviävät Troijalaisten avulla. Ne on yleensä piilotettu roskapostiin ja niiden vaarallisiin liitteisiin jotka on lisätty tällaisiin viesteihin jotta voidaan huijata käyttäjät lataamaan viruksia suoraan tietokoneilleen. Jotta voit pysyä turvassa niin sinun kannattaa jättää huomiotta kaikki tuntemattomat lähettäjät ja sähköpostit jotka näet postilaatikossasi. Joskus kuitenkin ABOUT FILES!’ lunnasohjelmaa levitetään troijalaisten, kuten Ajuxery sekä Shanabim avulla, joten sinulla pitää aina olla päivitetty haittaohjelman poistaja tietokoneellasi. Muussa tapauksessa voit huomata kaikkien tärkeiden tiedostojesi oleva salattuna ja ainoa tapa jolla saat ne takaisin on ostaa Bitcoineja ja maksaa lunnaat. Ole hyvä ja harkitse luotettavien varmuuskopioiden käyttämistä jotaa voit välttää lunnasohjelmien vaikutuksen. jos epäilet, että ’ABOUT FILES!’ lunnasohjelma on jo saastuttanut tietokoneesi niin sinun pitää käyttää näitä ohjeita:

Kuinka poistaa ’ABOUT FILES!’ virus?

Jos katselet valtavaa varoitusviestiä joka väittää tiedostojesi oleva salattuja lunnasohjelman toimesta ja että sinun pitää maksaa lunnas niiden palauttamiseksi. Me suosittelemme näitä sovelluksia: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Mac OS X käyttäjien valinta on Webroot SecureAnywhere AntiVirus.

Jos haluat saada tiedostosi takaisin niin sinun kannattaa käyttää niiden varmuuskopioita, jos sinulla ei ole niitä niin koeta käyttää yhtä näistä palautusohjelmista, kuten R-Studio tai Photorec. Tämän lisäksi, Kaspersky Lab on myös kehittänyt työkalun tiedostojen salauksen poistoon, joten kannattaa myös kokeilla Kaspesky Ransomware Decryptor ohjelmaa. Ole hyvä ja ÄLÄ maksa sakkoa koska tämä ei takaa että saat avaimen joka vaaditaan tiedostojesi salauksen poistamiseksi

Me todella suosittelemme välttämään tartuntoja kuten ABOUT FILES! lunnasohjelma. Voit käyttää tähän edellä mainittuja ohjelmia. Älä myöskään unohda tiedostojesi immunniteettia ja varmuuskopiointia. Voit käyttää tähän Ulkoisia kovalevyjä, CD:tä, DVD:tä tai luottaa online varmuuskopioihin, kuten Google Drive, Dropbox, Flickr sekä muut ratkaisut. Lisätietoja varmuuskopioista löydät tästä artikkelista: Miksi tarvitsen varmuuskopioita ja mitä vaihtoehtoja minulla on niiden tekemiseen?

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-about-files-ransomware.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä