Paras anti-malware ohjelma 2017

Vuonna 2016, verkkoturvallisuus yhteisö on kohdannut useita haasteita. Esimerkiksi, heidän puolivuosittaisessa uhkien analyysissä Kasperskyn haittaohjelmatutkijat ovat raportoineet noin 172 miljoonaa vaarallista online hyökkäystä yksin vuoden 2016 toisella neljänneksellä. Yhteensä 191 maata on ollut jollain tavalla vaikutettu online rikollisuudesta kun kotikäyttäjät, yritykset ja organisaatiot kärsivät seuraamuksista. On valitettavasti sinisilmäistä odottaa positiivisia muutoksia vuonna 2017. Päinvastoin, asiantuntijat odottavat yhä nopeampaa kasvua verkkouhissa ja niiden vaikutusalueessa . Lääkelaitosten järjestelmien kaappaaminen vaikuttaa oleva vallitseva trendi tänä vuonna ja ne ovat vasta alkamassa . Hakkerit tulevat taatusti löytämään uusia tapoja hyötyä nykyisestä tilanteesta koska melkein kaikki sosiaaliset järjestelmämme ovat, tavalla tai toisella, yhteydessä Verkkoon.

On vain luonnollista, että organisaatiot ja yksityiset yritykset joutuvat työskentelemään kovemmin ja käyttämään enemmän aikaa ja resursseja tietokantojen ja asiakkaiden turvallisuuteen. Vaikka se on pienemmässä mittakaavassa, niin kotikäyttäjät joutuvat tekemään saman. Sinun kannattaa pitää mielessäsi, että on yksin sinun päätettävissä turvata henkilökohtaiset tiedostot ja tietokoneesi järjestelmä haittaohjelmilta. Me ymmärrämme, että parhaan tavan löytäminen laitteesi suojaamiseen voi olla ylivoimainen haaste, erityisesti kun turvaohjelmien valikoima on niin laaja . Siksi me olemme valmistelleet tämän kattavan katsauksen haittaohjelmien poistajista, joka auttaa sinua tekemään oikean valinnan. Kaikki sovellukset ovat asiantuntijoidemme testaamia ja ne ovat turvallisia ladata ja käyttää. Löydät linkin yksityiskohtaisempaan haittaohjelman poistajan kuvaukseen ja lataukseen jokaisen arvostelun lopussa.

1. Malwarebytes 3.0

Malwarebytes 3.0 on haittaohjelman poistaja josta useat teistä ovat varmasti kuulleet. Malwarebytes on erityisen arvostettu sen tehokkaan skannerin takia, mutta Premium Malwarebytes 3.0 versio tarjoaa paljon enemmän. Ohjelman kehittäjät väittävät, että ohjelman viimeisin versio asettaa uuden standardin haittaohjelman poistoon, tarjoaa jopa neljä kertaa nopeamman tarkistuksen ja seuraavan sukupolven järjestelmän suojauksen. Ohjelman päätavoite on käsitellä useita haittaohjelmia sekä paljon edistyneempiä uhkia, jotka tietokoneelle voivat hyökätä. Tämän lisäksi, Premium versio on täynnä erilaisia ominaisuuksia jotka estävät käyttäjää vierailemasta vaarallisilla ja potentiaalisesti haitallisilla sivuille, poistavat rootkittejä ja korjaavat vahingoittuneita tiedostoja. Se on kaiken kaikkiaan loistava haittaohjelman poistaja, jonka voit ostaa hintan $39.99. Premium on voimassa vuoden sen aktivoinnista. Voit lukea lisää Malwarebytes 3.0 ohjelmasta tässä artikkelissa.

Malwarebytes anti-malware image

2. Plumbytes Anti-Malware

Plumbytes on jälleen yksi haittaohjelman poistaja, joka on kohtalaisen uusi mutta se on jo saavuttanut suosiota verkkoturvallisuus yhteisössä. Eikä syytä. Ohjelma kattaa useimmat tietokoneturvallisuuden osiot tietokoneen turvallisuudessa: Estää haittaohjelma hyökkäykset ja poistaa loiset jotka ovat jo järjestelmässä, estää vaarallisten ohjelmien asennuksen ja palauttaa järjestelmän vakauden haittaohjelman hyökkäyksen jälkeen. Nämä kätevät ominaisuudet on kiedottu minimaaliseen ja kattavaan käyttöliittymän (UI) suunnitteluun, joka antaa ohjelman helpon hallinnan. On reilua sanoa, että Plumbytes Anti-Malware sopii hyvin kokemattomille tietokoneen käyttäjille. Tämän lisäksi, jos sinulle tulee jotain ongelmia ohjelman kassa, niin Plumbytes Technical Tukikeskuksen teknikot ovat valmiina auttamaan sinua 24/7. Edistynyt haittaohjelma suoja ja kellon ympäri toimiva tekninen tuki maksaa $49,99 vuodessa. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää tästä ohjelmasta, niin klikkaa tästä Plumbytes Anti-Malware 2016 arvosteluun.

Plumbytes anti-malware image

3. Bitdefender Total Security 2017

Bitdefender on taatusti yksi parhaista haittaohjelman poistajista markkinoilla. Ohjelma on yhteensopiva Windows, Mac OS ja Android käyttöjärjestelmien kanssa ja se tukee 5:ttä laitetta kerralla. Ohjelman kehittäjät pitävät hyvän tasapainon hienostuneet virusten poistotyökalun ja yksinkertaisen haittaohjelman poistajan välillä, se sopii tavallisille kotikäyttäjille. Toinen hyvä asia tässä ohjelmassa on, että se ei rasita järjestelmää kovinkaan paljoa. Tämä auttaa akun kestoa kun sitä käytetään kannettavilla laitteilla, se säästää myös nopeutta ja suorittaa prosesseja ilman keskeytyksiä. Kun puhutaan ohjelman huonoista puolista, niin meidän on pakko mainita, että se on kohtalaisen kallis hinnalla $89,99 per vuosi. Tästä huolimatta, Bitdefenderin virallisella sivulla voit löytää usein erilaisia tarjouksia ja alennuksia, sivuston tarkistaminen usein auttaa sinua saamaan hienostuneen haittaohjelma suojan paljon halvemmalla. Lisätietoja Bitdefender ominaisuuksista löydät täältä.

Bitdefender anti-malware image

4. Zemana AntiMalware

Zemana on haittaohjelma työkalu, joka on erityisesti suunniteltu Windows käyttöjärjestelmille. Vaikka sen kaikki ominaisuudet eivät pärjää joillekin mainituille haittaohjelman poiston jättiläisille, niin Zemana tarjoaa silti tarpeeksi kattavan puolustuksen useita tietokone uhkia vastaan. Vaikka ohjelma on kevyt muihin haittaohjelman poistajiin verrattuna, niin se pystyy silti tarjoamaan reaaliaikaisen suojan , puhdistamaan selaimen potentiaalisesti ei toivotuilta liitteiltä, laajennuksilta tai työkalupalkeilta. Zemana auttaa järjestelmää myös palautumaan rootkit poiston jälkeen, joka on ominaisuus jota kaikki haittaohjelman poistajat eivät tarjoa. Jos etsit jotain kekseliästä haittaohjelma suojaa, niin me suosittelemme kokeilemaan Zemana AntiMalware ohjelmaa. Tämän lisäksi, vuoden Premium tilaus maksaa vain $6.96, joka on taatusti edullinen hinta tietokoneen suojasta. Meidän sivultamme tulet löytämään tarkemman arvostelun Zemana AntiMalware ohjelmasta jos olet kiinnostunut.

Zemana anti-malware image

5. Emsisoft Anti-Malware

Voit tuntea Emsisoftin yrityksenä, joka taistelee aktiivisesti lunnasohjelmia vastaan. Mutta Emsisoft kehittäjien tiimi ei keskity vain näihin viruksiin vaan he toimivat myös erilaisten haittaohjelma suojien parissa. Yksi näistä työkaluista on Emsisoft Anti-Malware Windows OS järjestelmälle. Ohjelma on varusteltu kaksikoneisella skannerilla, joka mahdollistaa järjestelmän tutkimisen tarkasti alle minuutissa. Tämän lisäksi, tämä haittaohjelma työkalu takaa myös suojaan nettiselaamisen aikana ja tarkistaa automaattisesti ladatut tiedostot vaarallisen sisällön varalta. Virallisella Emsisoft sivustolla, tämän monipuolisen ohjelman hinta alkaa $39.95 vuoden tilauksesta. Emsisoft Anti-Malware sovelluksessa on useita ominaisuuksia joita me emme ole maininneet, voi lukea niistä lisää klikkaamalla tätä linkkiä.

Picture representing Emsisoft Anti-Malware software

Bonus: Reimage monitoiminen työkalu tietokoneen suojaamiseen ja korjaukseen

Useimmissa haittaohjelman poistajissa on omat vahvat puolet joihin kehittäjät keskittyvät. Joten, taatakseen parhaan järjestelmän turvan, käyttäjiä kehotetaan usein hankkimaan useampi ohjelma. On vain luonnollista, että tällaisen tietokoneen suojan kustannukset ovat kohtalaisen korkeat. Tämän lisäksi, voit myös menettää järjestelmän muistia kun sinulla on kaikki nämä sovellukset. Onneksi tähän on ratkaisu, all-in-one ohjelma, joka yhdistää parhaat haittaohjelman poistajien ominaisuudet. Me puhumme Reimage ohjelmasta. Sinun ei kannata yhdistää tätä huippuluokan työkalua menneisyyden negatiivisiin arvosteluihin. Yritys on täysin uudestisyntynyt ja tekee yhteistyötä tunnettujen yritysten, kuten Avira AntiVir, kanssa. Mutta se ei ole ainoastaan tehokas haittaohjelma skanneri josta Reimage voi olla ylpeä. Se saa kehuja myös sen järjestelmän korjauksestaan. Se palauttaa saastuneet tai poistetut järjestelmä tiedostot, järjestää Windows rekisterin ja parantaa tietokoneen suorituskykyä. Lisää hinnoista ja tämän ohjelman muista ominaisuuksista on tässä Reimage arvostelussa.

Reimage anti-malware

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Asiantuntija taistelussa haittaohjelmia, viruksia ja vakoiluohjelmia vastaan.

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lue muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa