Poista Snapchat virus (päivitetty touko 2018) - Poisto-opas

Snapchat viruksen Poisto-ohje

Mikä on Snapchat virus?

Snapchat virus haittaohjelmien ryhmä, joka toimii multimedia viestipalvelussa

Snapchat virus kuva

Snapchat virus – on nimi, joka kuvaa vaarallisia ohjelmia ja aktiviteetteja suositussa sovelluksessa. Haittaohjelma voi näyttää mainoksia, toimittaa vaarallisia tai verkkourkinta linkkejä, pyytää asentamaan tuntemattomia sovelluksia Android tai iPhone laitteille. Se voi myös yrittää varastaa Snapchat tai muita salasanoja ja kirjautumistietoja.

Yhteenveto
Nimi Snapchat virus
Tyyppi Haittaohjelma
Kohdejärjestelmä iOS, Android
Oireet Kasvava määrä mainoksia, pop-uppeja ja julisteita; uudelleenohjauksia verkkourkinta tai muille kyseenalaisille sivuille; vastaanotettuja/lähetettyjä epäilyttäviä linkkejä Snapchat palvelussa; tuntemattomia ihmisiä lisätty Snapchat kaverilistalle
Levitystapa Kolmansien osapuolien sovelluskaupat, vaaralliset mainokset, saastuneet sivustot
Vaarat Varastetut kirjautumistiedot ja salasanat; saastuneet muut tilit; mobiilihaittaohjelmien asennus
Snapchat viruksen poistamiseksi, asenna FortectIntego ja suorita täysi järjestelmän tarkistus

Snapchat haittaohjelma liittyy läheisesti iPhone ja Android viruksiin. Tämä verkkouhka voi levitä tekaistuna Snapchat sovelluksena kolmansien osapuolien sivuilla tai sovelluksena, joka parantaa alkuperäisen sovelluksen toimivuutta, antaa esimerkiksi ottaa kuvankaappauksia nimettömänä. Kaikki nämä sovellukset voivat näyttää tuhansia mainoksia, ohjata vaarallisille sivuille tai kerätä arkaluontoisia tietoja.

Vaaralliset mainokset potentiaalisesti vaarallisilla tai turvattomilla sivuilla, voivat tartuttaa Snapchat viruksen. Käyttäjät raportoivat, että määrätyt aikuissivut näyttävät aggressiivisia pop-uppeja, joita ei voida väittää. Ne käynnistävät Snapchat sovelluksen ja pyytävät olemaan ystäviä tuntemattomien ihmisten kanssa. Tällä tavalla tilisi voidaan hakkeroida, muuttaa botiksi tai käyttää levittämään vaarallisia linkkejä ystävillesi.

Joissain tapauksissa, Snapchat virus voi suorittaa myös näitä aktiviteetteja:

 • lukea ja lähettää viestejä,
 • äänittää tai tehdä puheluita,
 • varastaa ystävälistan,
 • saada pääsyn sosiaalisen median tietoihin,
 • lukita saastuneen laitteen.

Jos huomasit epäilyttäviä aktiviteetteja tililläsi, sinua pyydetään kirjautumaan, aina kun avaat sovelluksen tai kärsit epäilyttävistä mainoksista, sinun kannattaa vaihtaa tilisi salasana heti ja siirtyä Snapchat viruksen poistoon.

Poistaaksesi Snapchat viruksen kokonaan, sinun pitää tarkistaa laitteesi ammattilaisten haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego. Tämän lisäksi, sinun pitää puhdistaa selaimesi välimuisti ja historia. Lisätietojen saamiseksi viruksen poistosta iPhone ja Android puhelimilta, tarkista artikkelin alla olevat ohjeet.

Vaaralliset linkit leviävät Snapchat sovelluksessa saastuneiden tilien kautta

Foorumit ovat täynnä huolestuneita Snapchat käyttäjiä, jotka vastaanottivat omituisen linkin ystäviltään tai heidän kerrottiin lähettävän vaarallista linkkiä itse:

Recently there’s been a snapchat virus link thingy going round. I opened mine when a friend sent it because o hadn’t heard there’s a virus going round. I typed my email and password in, but my iPad warned me that it was dodgey website so I didn’t continue.

LosVirus.es asiantuntijat kertovat, että Snapchat huijauksen ilmaantuminen oli odotettavissa. Samanlaiset huijaukset ovat levinneet sosiaalisissa verkostoissa ja tunnetaan nimillä Facebook Message, Twitter tai Instagram virus. Ei ole yllätys, että hyökkääjät ottivat kohteekseen jatkuvasti kasvavan sovelluksen, jota käyttää enimmäkseen nuoret ihmiset. Siksi he lankeavat huijaukseen helpommin.

Useimpia näistä huijaussivuista käytetään hankkimaan käyttäjien kirjautumistiedot, joita voidaan käyttää pääsemään käsiksi muihin tileihin. Vaaralliset Snapchat linkit voivat ohjata myös mielipidekysely huijaukseen, tekaistuihin arvontoihin ja muille petollisille sivuille:

Got a message from a friend on snapchat who i rarely speak to saying ’you are in this video’ with a buff.ly link. Clicked the link and it’s one of those ’you have won a new iPhone 7’ sites. Immediately closed the link and so far it seems nothing has been sent from my snapchat to other people.

Käyttäjien kuvailemat aktiviteetit muistuttavat versiota Facebook viruksesta, joka lähettää vaarallisia linkkejä Messenger käyttäjille. Heti kun Snapchat virus saastuttaa käyttäjän tilin, se alkaa automaattisesti lähettämään linkkejä uhrien ystävälistalle. Siksi sinun pitää olla varovainen vastaanotettujen linkkien varalta.

Me todella suosittelemme kysymään ystävältä, jos outo linkki on oikeasti hänen lähettämä ja turvallinen avata. Linkin klikkaamisen ei pitäisi saastuttaa laitettasi Snapchat haittaohjelmalla. Yleensä se vaatii määrätyn sovelluksen, lisäosan asennusta tai henkilökohtaisten tietojen antamista. Sinun ei kannata koskaan tehdä sitä!

Snapchat haittaohjelman kuvaSnapchat virus on ryhmä vaarallisia aktiviteetteja, jotka leviävät sosiaalisessa sovelluksessa.

Snapchat kärsi tiedostovarkaudesta, sekä verkkourkinta yrityksistä

Yksi ensimmäisistä vaarallisista aktiviteeteista Snapchat käyttäjille tapahtui 2013. Silloin ryhmä hakkereita varasti ja julkaisi noin 4,6 miljoona käyttäjänimeä ja puhelinnumeroa. Kun pidetään mielessä se tosiasia, että useat ihmiset käyttävät samoja tietoja kaikilla tileillä, hyökkääjät voivat saada pääsyn Facebook, Twitter, sähköposti tai muille tileille.

Vuonna 2016, hyökkääjien kohteena oli Snapchat työntekijä. Rikolliset loivat laillisen näköisen sähköpostin ja teeskentelivät olevansa yrityksen toimitusjohtaja. Uhri joka avasi verkkourkinta sähköpostin ei tunnistanut huijausta ja lähetti palkkatiedot.

Vuoden 2018 alussa, jälleen yksi tietomurto raportoitiin. Verkkourkintasivu klkviral[.]org julkaisi 55,851 Snapchat käyttäjän käyttäjänimen ja salasanan. Hyökkääjät saivat tiedot lähettämällä linkin käyttäjille saastuneen tilin kautta. Uudelleenohjaussivut matkivat Snapchatin kirjautumissivua.

Vihjeitä Snapchat viruksen välttämiseen

Artikkelissa me mainitsimme lyhyesti, että voit saada Snapchat haittaohjelma tartunnan, kun lataat tekaistuja sovelluksia, vierailet saastuneilla sivuilla, klikkaat saastuneita mainoksia tai linkkejä. Kuten jo tiedät, nämä aktiviteetit voivat asettaa laitteesi tai yksityisyytesi vaaraan. Sinun kannattaa siis seurata näitä turvaohjeita:

 • Lataa Snapchat Google Play Storesta tai Apple Storesta.
 • Asenna päivitykset viralliselta sivulta.
 • Älä asenna sovellusta, joka tarjoaa toimintoja, joita alkuperäinen Snapchat ei tue.
 • Älä lisää tuntemattomia ihmisiä ystävälistallesi.
 • Vältä vierailemasta aikuisviihde-, peli-, uhkapeli- tai muilla riskisivuilla.
 • Install mobile antivirus and update it regularly.

Me haluamme muistuttaa, että kolmansien osapuolien sovelluskaupat tai päivitys/lataus pop-upit ovat yleensä vaarallisia. Siksi sinun ei kannata luottaa niihin, tai klikata niitä.

Poista Snapchat virus iPhone ja Android laitteilta

Me todella suosittelemme suorittamaan Snapchat haittaohjelman poiston mainekkaalla ja mobiiliystävällisellä haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego. Android tai iPhone puhelimen tarkistaminen auttaa paikallistamaan kaikki verkkouhat, jotka laitteella voivat olla.

Tämän lisäksi, iPhone (tai iPad) käyttäjät voivat koettaa löytää ja poistaa vaaralliset sovellukset manuaalisesti. Jos kärsit mainoksista ja uudelleenohjauksista, niin sinun kannattaa myös puhdistaa selaushistoriasi ja verkkosivujen tiedot:

 1. Avaa Settings ja etsi Safari.
 2. Valitse Clear History ja Website Data.
 3. Napauta Clear History ja Data.

Jos nämä tavat eivät auttaneet poistamaan Snapchat haittaohjelmaa, sinun kannattaa sammuttaa ja käynnistää Apple laitteesi uudelleen.

Android käyttäjät voivat myös poistaa Snapchat viruksen laitteelta, poistamalla kyseenalaiset sovellukset itse:

 1. Paina virtapainiketta avataksesi virtavalikon.
 2. Paina ja pidä Virta pois painiketta avataksesi Safe Mode vaihtoehdon.
 3. Kun Safe Mode tilassa, avaa Settings valikko ja valitse Apps.
 4. Etsi vaaralliset sovellukset ja napauta niitä avataksesi App info valikon.
 5. Klikkaa Uninstall painiketta.
 6. Käynnistä laitteesi uudelleen.

Jos Uninstall painike ei ole aktiivinen, sinun pitaa poistaa Apps valikosta ja mennä Settings > Security > Device Administrators. Näet listan sovelluksista, joilla on järjestelmänvalvojan oikeudet, joten sinun pitää poistaa ruksi vaarallisen sovelluksen kohdalta. Mene sitten takaisin Apps valikkoon ja poista sovellus.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä