Parhaat haittaohjelman poistajat vuonna 2017

Mitkä ovat parhaita haittaohjelman poistajat vuonna 2017?

Tutkimukset ovat näyttäneet, että verkkorikollisuus on kasvava ja aina muuttuva rikollisuuden muoto, joka on todellinen huolenaihe tänään. Vaikka tietoisuus verkkorikollisuudesta on parantunut, niin haittaohjelmien kehitys vaikuttaa olevan liian nopea, jotta kotikoneiden käyttäjät pysyisivät vauhdissa mukana. Jotta voit vähentää riskiä, että tulet haittaohjelman uhriksi, käyttäjä pitää toimia turvallisesti ja asentaa myös jatkuvasti päivittyvä haittaohjelman poistaja. Jos et tunne haittaohjelman poistajia, niin sinun tulee tietää, että anti-virus ohjelmista poiketen, tällainen ohjelma pystyy tunnistamaan ja poistamaan viruksia sekä vähemmän vaarallisia virtuaalisia loisia, kuten mainosohjelmat, selaimen kaappaajat ja vaaralliset järjestelmä työkalut. Lyhyesti sanottuna, se on ohjelma, joka tunnistaa useampia vaarallisia tai potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia.

There are many anti-malware programs available today – some of them offer real-time protection, while others function as on-demand scanners. It is important to understand that no program can do everything at once; consequently, it is normal that different programs detect different malware/spyware examples. In fact, computer security professionals state that using malware removal tool alongside antivirus is a highly recommended option. It goes without saying that each anti-malware program is slightly different and provides a different set of features, so it can be hard to choose one. Our team has prepared a list of the best malware removers of 2017, and you should definitely take a look at it if you are currently on the hunt for a malware removal tool. If you are looking for in-depth software reviews, you can find links to them below.

1. Malwarebytes 3.0

Malwarebytes on yksi tunnetuimmista ja kehutuimmista haittaohjelman poistajista. Ennen se tunnettiin nimellä Malwarebytes Anti-Malware, nyt se tunnetaan Malwarebytes 3.0 nimellä ja sen kehittäjät esittelevät sen anti-viruksen korvaajana. Sitä ei voida kieltää, että Premium Malwarebytes versio on seuraavan sukupolven tuote, joka tarjoaa suojan haittaohjelmilta, kuten lunnasohjelmat, exploit kitit, haittaohjelmat sekä suojan vaarallisia internet sivuja vastaan. Meidän on pakko sanoa, että ohjelma hidastaa tietokonetta kun se tekee tarkistuksen, mutta kun otetaan huomioon kuinka nopeasti se tarkistaa järjestelmän ja tiedostot, niin se ei ole suuri ongelma. Sen Premium versio tarjoaa reaaliaikaisen ja exploit suojan, estää pääsyn vaarallisille sivuille ja estää lunnasohjelmien hyökkäyksen. Voit koettaa Premium versiota 14 päivän ajan ilmaiseksi tai ostaa sen lisenssin hintaan $39.99 (voimassa yhden vuoden). Opi lisää Malwarebytes 3.0 ohjelmasta.

Malwarebytes 3.0 antimalware

2. Plumbytes Anti-Malware

Plumbytes Anti-Malware on loistava haittaohjelman poistaja ihmisille jotka eivät ole kokeneita tietokoneen käyttäjiä, koska se tarjoaa todella käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ilman useita säätöjä, jotka voivat olla joskus häiritseviä. Tämän lisäksi, Plumbyten monisäikeisen algoritmin ansiosta, ohjelma tarkistaa tietokoneen nopeasti. Anti-virus ohjelmista poiketen, Plumbytes tunnistaa ja poistaa haittaohjelmien lisäksi myös vakoiluohjelmia, sinun ei siis tarvitse kärsiä ongelmista joita virukset ja potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat tuottavat. Plumbytes ohjelmassa on useita upeita ominaisuuksia, se tunnistaa ja poistaa Troijalaiset, rootkitit ja madot. Se asettaa myös ”kaappauksen esto” suojan suojelemaan selaimiasi ja nettiselaamistasi. Lyhyesti sanottuna, Plumbytes tarjoaa kattavan suojan vakoilu- ja haittaohjelmia vastaan, sitä pidetään yhtenä parhaista haittaohjelman poistajista tällä hetkellä. Ohjelman lisenssi on kuuden kuukauden tilaus hintaan $49.99. Lue koko Plumbytes arvostelu…

Picture of Plumbytes

3. Webroot SecureAnywhere AntiVirus

Webroot SecureAnywhere Antivirus ohjelmaa voidaan kutsua pienimmäksi ja nopeimmaksi anti-virus ohjelmaksi, jolla on korkea haittaohjelmien tunnistus ja todella tehokas tarkistus, joka antaa sinulle mahdollisuuden tarkistaa tietokoneesi järjestelmän 20 sekunnissa. Webroot Antivirus ohjelmalla on pilvipohjaiset palvelimet jotka ovat täynnä ohjelmien tunnisteita ja ohjelma käyttää niitä tarkistamaan ovatko tietokoneella olevat tiedostot turvallisia vai ei. Jos tämä kevyt anti-virus tunnistaa oudon ohjelman, niin se lähettää tiedon siitä nopeasti palvelimilleen ja pitää ohjelmaa silmällä valvoen tekeekö se mitään epäilyttävää. Webroot AntiVirus tekee muutamia aktiviteetteja tietoihin perustuen joita se palvelimilta saa. Tämän lisäksi, Webroot pystyy poistamaan haittaohjelmia ja vakoiluohjelmia, samalle se turvaa nettiselaamisesi reaaliaikaisella verkkourkinta suojalla. Tämän kaiken lisäksi, se suojaa web kameraasi viruksilta. Webroot SecureAnyWhere Antivirus lisenssi maksaa $25.99 per vuosi. Lue koko Webroot AntiVirus arvostelu täältä.

Picture of Webroot AntiVirus

4. Zemana Anti-Malware

Zemana AntiMalware on uusi mutta tehokas haittaohjelman poistaja, joka voi tarkistaa tietokoneesi 5 minuutissa. Zemana ohjelman ilmainen versio sisältää vähemmän ominaisuuksia kuin premium, ilmainen versio tunnistaa haittaohjelmat ja poistaa ne, puhdistaa nettiselaimet ja taistelee rootkittejä ja bootkittejä vastaan, premium versio tarjoaa sen lisäksi reaaliaikaisen suojan, turvaa tietokoneen lunnasohjelmia vastaan, lisää zero-day haittaohjelma suojausta ja tarjoaa 24/7 teknisen tuen. Tämän haittaohjelman paras puoli on taatusti sen premium version edullinen $6.95 hinta per vuosi. Lue lisää Zemana AntiMalware ohjelmasta lisää täältä.

Screenshot of Zemana scan

5. OSHI Defender

OSHI Defender ei saa samanlaisia pisteitä kuin aiemmin mainitut ohjelmat, mutta se on silti kattava ohjelma. OSHI Defender takaa turvalliset online maksut, suojaa henkilökohtaisia tietoja ja käyttäjän digitaalista elämää. Ohjelma suojaa PC:tä tunkeilijoilta, haittaohjelmilta ja yrityksiltä loukata yksityisyyttäsi. OSHI Defender ohjelmalla, aivan kuten Webrootilla, on pilvipohjainen tarkistus, joka auttaa tietokoneen nopeaa tarkistusta. Sitä suositellaan käytettäväksi anti-viruksen rinnalla, koska vaikka se voi poistaa haittaohjelmia, niin se on enemmän yksityisyyden suoja ja se ei ehkä voi tunnistaa todella vanhoja tai uusia haittaohjelmia tai vakoiluohjelmia. OSHI Defenderin lisenssi on voimassa kuusi kuukautta ja se maksaa $39.99. Lue lisää OSHI Defender ohjelmasta…

OSHI Defender in action

BONUS: Korjaa vahingoittunut järjestelmä, optimoi se ja poista haittaohjelmat Reimage ohjelmalla

Reimage on kohtalaisen uusi työkalu, jota me pidämme todella hyödyllisenä. Se on huippuluokan PC:n korjaustyökalu, joka tarkistaa järjestelmän komponentit, turvallisuuden ja vakauden ongelmat. Tämä ohjelma raportoi teknisistä ongelmista jotka voivat estää tietokonetta toimimasta täydellä teholla, sitten se tunnistaa ja poistaa haittaohjelmia, kuten virukset, mainosohjelmat, Troijalaiset, rootkitit, vakoiluohjelmat ja madot. Lopuksi, Reimage tarjoaa käyttäjälle tietoa tietokoneen vakaudesta. Tässä ohjelmassa on toinen hyödyllinen ominaisuus, se käyttää komponentteja sen online tietokannasta (jossa on yli 25 miljoonaa tiedostoja) korvatakseen saastuneet Windows tiedostot(Järjestelmä tiedostot, DLL tiedostot, Registeri avaimet ja vastaavat). Reimagen yhden vuoden lisenssi maksaa $69.95. Lisää tietoa upeista Reimagen ominaisuuksista löydät tästä Reimage arvostelusta.

Reimage scan

Kirjoittajasta
Lue muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa