Reimage vs Plumbytes

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - www -

Tänään me arvostelemme kaksi haittaohjelman poistajaa jotka saavuttavat suosiota nopeasti tietokoneen käyttäjien keskuudessa. Ensimmäinen on Reimage ja toinen on Plumbytes Anti-Malware. Nämä kaksi ohjelmaa on todettu luotettaviksi ja tehokkaiksi haittaohjelman poistajiksi, vaikka nämä ohjelmat ovat melko samanlaisia niin niissä on joitain eroja joista me haluamme keskustella. Nämä eroavaisuudet tekevät ohjelmista ainutlaatuiset ja hyödylliset eri tavalla.

Uusimmat versiot: Plumbytes Anti-Malware 1.0.1.9; Reimage Repair 1.5.3.9.
Ilmaiset versiot: Plumbytes Anti-Malware Free; Reimage Express.
Maksetut versiot: Plumbytes Anti-Malware 2016; Reimage Repair 2016.

Asennus: Näiden ohjelmien asennus on helppoa. Sinun pitää vain ladata asennusohjelma, klikata sitä kaksi kertaa, käynnistää asennus ja valita haluamasi kieli. Ohjelman asennus kestää vain muutaman minuutin ja ne molemmat suorittavat täyden järjestelmän tarkistuksen kun ne on asennettu.

Reimage and Plumbytes

Järjestelmävaatimukset: Tämän artikkelin kirjoitushetkellä, Plumbytes tarjoaa version Windows 10 (32 tai 64 bit), Windows 8 (32 tai 64 bit), Windows 7 (32 tai 64 bit), Windows Vista (jossa SP2, 32 bit vain) sekä Windows XP (jossa SP3, 32 bit vain) käyttäjille. Ohjelma vaatii 60 MB vapaata levytilaa ja 512 MB RAM muistia. Kun taas Reimage on yhteensopiva Windows 8 (32 tai 64 bit), Windows 7 (32 tai 64 bit), Windows Vista (32 tai 64 bit), sekä Windows XP (32 bit). Se vaatii 1GHz 32 (x86) tai 64bit (x64) prosessorin tai Yksi- tai Moniytimisen sekä 512 MB muistia, se vaatii myös 40 GB kovalevyn jossa on 15 GB tilaa.

Skannerit: Nyt meidän on pakko sanoa, että Plumbytes ja Reimage ohjelmissa on täysin erilainen skannerin algorytmi. Molemmat ohjelmat tarkistavat järjestelmän vakoilu- ja haittaohjelmien varalta, Reimagessa on paljon enemmän ominaisuuksia. Sitä voidaan pitää 2-in-1 ohjelmana. Se toimii myös järjestelmän optimoijana, joka voi korjata Windows virheitä. Tässä ohjelmassa on myös upea toiminto joka auttaa peruuttamaan virusten tekemät viat, se voi korvata saastuneet tai poistetut tiedostot puhtailla joita se ottaa koko ajan päivittyvästä tietokannasta. Reimagen skanneri toimii kolmessa vaiheessa, laitteisto, turvallisuus ja vakausongelmat. Virusten löytämiseksi, ohjelmassa on integroitu Avira Antivir ominaisuus. Koska tämä ohjelma tarkistaa enemmän järjestelmän alueita kuin Plumbytes niin sen tarkistus myös kestää kauemmin. Plumbytes tarkistaa järjestelmän uhkien varalta joten se suorittaa tarkistuksen huomattavasti nopeammin.

Haittaohjelmien poisto: Molemmat ohjelmat löytävät tehokkaasti vaaralliset ja ei vaaralliset sekä potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat ilmaiseksi, mutta uhkien poistamiseksi ja kaikkien ominaisuuksien nauttimiseksi käyttäjän pitää ostaa Reimagen tai Plumbytesin maksullinen versio. Reimagen lisenssi vuodeksi maksaa 61,95 Euroa ja Plumbytesin lisenssi maksaa 34,99 Euroa ja siinä on kuuden kuukauden tilaus. Kuten voit huomata niin hinnat vaihtelevat ja niin vaihtelevat myös ohjelmien toiminnot. Toisessa ohjelmassa voit pyytää rahojasi takaisin 60 päivän kuluttua ostosta ja toisessa ohjelmassa 30 päivän sisällä. Tämän lisäksi, jos Plumbytes tai Reimage ei korjaa määrättyä ongelmaa niin voit ottaa yhteyttä heidän asiakastukeen ja saada heiltä apua koska molemmat ohjelmat voivat löytää ja poistaa lunnasohjelmia, Troijalaisia, mainosohjelmia, selaimen kaappaajia ja muita viruksia, jopa kaikkein uusimpia koska näiden ohjelmien tietokantaa päivitetään joka päivä. Jos haluat haittaohjelman poistajan joka löytää kaikki tietokoneuhat niin muista ladata ja asentaa sen päivitykset niin pian kuin mahdollista!

Loppusanat. Meidän tiimimme on sitä mieltä, että molemmat ohjelmat ovat tehokkaita ja kilpailukykyisiä ohjelmia, jos et kuitenkaan etsi PC optimoijaa ja hinta on yksi kriteereistäsi tietokoneen turvallisuusohjelmalle niin sinun kannattaa valita Plumbytes. Muussa tapauksessa me uskomme, että Reimage on loistava haittaohjelman poistaja ja loistava PC optimoija joka ei vain löydä ja korjaa tietokoneen ongelmia vaan poistaa myös haittaohjelmia ja korvaa saastuneet Windows tiedostot puhtailla.

Lisää Reimage vs vastaan muut haittaohjelman poistajat löydät tästä Reimage arvostelusta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa