Virukset esittelee ReviewedbyPro - uusi sivusto haittaohjelmia vastaan taisteluun

Keskus Verkkoturvauutisille sekä Arvosteluille

Uusi sivusto verkkorikollisuutta vastaan julkaistiin tämän vuoden Syyskuussa. Vieraile Reviewedbypro.com sivulla – paikka jossa intohimoiset turvallisuusasiantuntijat jakavat tietojaan kaikkein tehokkaimmista haittaohjelma ratkaisuista.

Kun miljoonia uusia viruksia julkaistaan joka viikko (jopa miljoona per päivä!), maineikas turvatyökalu on todella harkitsemisen arvoinen. Ilman sitä voit tuomita itsesi saamaan tartunnan ensimmäisenä nettiselaus päivänä, pilaamaan laitteesi, ja saada yksityiset tietosi varastetuksi!

Verkkouhat ovat monipuolisia tekemisissään. Mikä tahansa niiden maali on, niin sinä tulet vahingoittumaan prosessin aikana. Esimerkiksi, lunnasohjelma luodaan huijaamaan rahaa sinulta, salaamalla kaikki tiedostosi ja vaatimalla lunnaita salauksen poistoavaimesta.

Troijalaiset voivat luikerrella järjestelmään turvallisen näköisinä tiedostoina ja antaa hakkerille tietokoneesi hallinta. Jopa mainosohjelma voi aiheuttaa paljon harmia, hukuttamalla selaimesi ärsyttäviin pop-uppeihin, tekstiin sisällytettyihin mainoksiin ja julisteisiin, jolloin jopa laitteen käytöstä tulee mahdotonta.

Kunnollisen Verkkoturvallisuusohjelman Löytäminen

ReviewedbyPro voi auttaa sinua navigoimaan turvasovellusten maailmassa. Arvostelut, jotka siellä julkaistaan, auttavat sinua valitsemaan parhaan turvatyökalun tarpeidesi mukaan.

Sieltä löytyy myös osiot, jotka on omistettu lataamaan, asentamaan sekä käyttämään ohjelmaa, joissa on askel-askeleelta ohjeet. Parhaan päätöksen tekemiseksi, löydät myös vertailutaulukot, joissa pääominaisuuksia vertaillaan.

Koska Reviewed by Pro uskoo vahvasti käyttäjän yksityisyyteen, niin se tarjoaa myös useita VPN (Virtual Private Network) arvosteluita. VPN antaa sinun selata turvallisesti julkisen WiFi verkon kanssa ja estää verkkovaarat, kun koetat tehdä töitä kahvilassa tai ravintolassa.

Koska siellä on useita VPN arvosteluita ja vertailutaulukoita, niin voit vertailla hintoja, ominaisuuksia sekä vastaavia tietoja.

Jos olet jo valinnut haluamasi ohjelman, niin voit tarkistaa ReviewedbyPro.com uutiset osion oppiaksesi viimeisimmistä haittaohjelma hyökkäyksistä ja kuinka voit suojautua niitä vastaan.

Loppupäätelmä ReviewedbyPro sivusta

Jos sinulla on kysyttävää turvallisuudesta, yksityisyydestä, tai vastaavasta aiheesta, niin voit jakaa huolesi sivuston asiantuntijoiden kanssa. Heillä on KYSY osio sivun oikeassa yläkulmassa, jossa voit julkaista kysymyksesi.

Tämän lisäksi, voit lukea aikaisemmin esitetyt kysymykset ja jakaa ideasi kommenteissa. Pidä myös mielessäsi, että voidaksesi kommentoida, sinun pitää olla sivuston rekisteröity käyttäjä. Älä siis odota enempää ja vieraile sivulla, joka on niiden ihmisten luoma, jotka todella välittävät sinun turvallisuudesta sekä yksityisyydestä.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Ugnius Kiguolis on haittaohjelma-analyysi ammattilainen, joka on myös virukset.fi perustaja ja omistaja. Tällä

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lue muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa