Mikä on hkcmd.exe? Kannattaako minun poistaa se?

hkcmd.exe

hkcmd.exe on aito käyttöjärjestelmän prosessi, joka liittyy Hotkey Command Moduleen, joka on  Intel Graphics Controllers:n ohjelma. Normaalisti se sijaitsee kansiossa: “C:\WINNT\System32” ( Windows NT/2000 ) tai “C:\WINDOWS\System32\” (Windows XP). Se auttaa niitä käyttäjiä, jotka eivät halua käyttää aikaansa hiiren liikuttamiseen vaan tykkäävät käyttää näppäimistöä heidän tietokoneensa hallintaan. Joten, se ei ole tärkeä Windowsin prosessi ja sen voi turvallisesti lopettaa halutessaan. Kuitenkaan sen jälkeen et pysty käyttämään pikanäppäimiä liittyen Intel Hotkey Command Moduleen.
VAARA!

Virusten tekijät käyttävät aitojen tiedostojen nimiä, jotta ne voisivat piiloutua uhrin käyttöjärjestelmään. hkmcd.exe tiedoston on huomattu liittyvät haittaohjelmaan nimeltä Pahatia. Jos sinulla ei ole Intel:n näytönohjainta asennettu tietokoneellesi, tarkoittaa silloin hkmcd.exe:n löytyminen yleensä sitä, että järjestelmäsi on saastunut. Tarkkaile tiedoston sijaintia ja suorita systeemin täysi tarkistus virusturvalla varmistaaksesi tietokoneesi puhtauden.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Reimage Cleaner, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Reimage Cleaner on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-hkcmd-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa