Mikä on hkcmd.exe? Kannattaako minun poistaa se?

hkcmd.exe on aito käyttöjärjestelmän prosessi, joka liittyy Hotkey Command Moduleen, joka on  Intel Graphics Controllers:n ohjelma. Normaalisti se sijaitsee kansiossa: “C:\WINNT\System32” ( Windows NT/2000 ) tai “C:\WINDOWS\System32\” (Windows XP). Se auttaa niitä käyttäjiä, jotka eivät halua käyttää aikaansa hiiren liikuttamiseen vaan tykkäävät käyttää näppäimistöä heidän tietokoneensa hallintaan. Joten, se ei ole tärkeä Windowsin prosessi ja sen voi turvallisesti lopettaa halutessaan. Kuitenkaan sen jälkeen et pysty käyttämään pikanäppäimiä liittyen Intel Hotkey Command Moduleen.
VAARA!

Virusten tekijät käyttävät aitojen tiedostojen nimiä, jotta ne voisivat piiloutua uhrin käyttöjärjestelmään. hkmcd.exe tiedoston on huomattu liittyvät haittaohjelmaan nimeltä Pahatia. Jos sinulla ei ole Intel:n näytönohjainta asennettu tietokoneellesi, tarkoittaa silloin hkmcd.exe:n löytyminen yleensä sitä, että järjestelmäsi on saastunut. Tarkkaile tiedoston sijaintia ja suorita systeemin täysi tarkistus virusturvalla varmistaaksesi tietokoneesi puhtauden.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa