Mikä on hkcmd.exe? Kannattaako minun poistaa se?

hkcmd.exe

hkcmd.exe on aito käyttöjärjestelmän prosessi, joka liittyy Hotkey Command Moduleen, joka on  Intel Graphics Controllers:n ohjelma. Normaalisti se sijaitsee kansiossa: “C:\WINNT\System32” ( Windows NT/2000 ) tai “C:\WINDOWS\System32\” (Windows XP). Se auttaa niitä käyttäjiä, jotka eivät halua käyttää aikaansa hiiren liikuttamiseen vaan tykkäävät käyttää näppäimistöä heidän tietokoneensa hallintaan. Joten, se ei ole tärkeä Windowsin prosessi ja sen voi turvallisesti lopettaa halutessaan. Kuitenkaan sen jälkeen et pysty käyttämään pikanäppäimiä liittyen Intel Hotkey Command Moduleen.
VAARA!

Virusten tekijät käyttävät aitojen tiedostojen nimiä, jotta ne voisivat piiloutua uhrin käyttöjärjestelmään. hkmcd.exe tiedoston on huomattu liittyvät haittaohjelmaan nimeltä Pahatia. Jos sinulla ei ole Intel:n näytönohjainta asennettu tietokoneellesi, tarkoittaa silloin hkmcd.exe:n löytyminen yleensä sitä, että järjestelmäsi on saastunut. Tarkkaile tiedoston sijaintia ja suorita systeemin täysi tarkistus virusturvalla varmistaaksesi tietokoneesi puhtauden.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-hkcmd-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa