Mikä on msascuil.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Msascuil.exe — tiedosto, jonka kehittäjä on Microsoft Yritys

Msascuil.exe on turvallinen tiedosto, jonka kehittäjä on Microsoft Yritys, Windows 10 järjestelmälle. Tiedoston nimi tarkoittaa Microsoft antivirus security center user interface logo. Alustavasti tämä tiedosto julkaistiin Redstone 1 päivityksessä ja se käynnistyy aloituksessa. Sen tarkoitus on näyttää kuvaketta Windows antivirus ohjelmalle, joka tunnetaan myös nimellä Windows Defender Center.

Vaikka Msascuil.exe on laillinen käynnistystiedosto, niin sen vaarallinen versio voi liikkua verkkoavaruudessa. Pidä aina mielessäsi, että Microsoft tiedoston pitäisi olla C:\Program Files\Windows Defender kansiossa. Jos löydät sen satunnaisesta paikasta järjestelmässäsi, niin se voi olla haittaohjelma, joka on naamioitunut. 

Voit yleensä varmistaa Msascuil.exe tiedoston laillisuuden tarkistamalla tiedoston seuraavat ominaisuudet:

  1. Kansio jossa se sijaitsee;
  2. Tiedoston koko;
  3. Aukeaako se tavallisten ohjelmien tavoin.

Vaikka alkuperäinen haittaohjelma on yleensä C:\Windows or C:\Windows\System32 kansioissa, niin alkuperäinen tiedosto on C:\Program Files alakansiossa. Jos sinulla on epäilyksiä, niin ensimmäinen tarkistettava asia on sen sijainti. Jos se on vaarallinen ohjelma, niin voit poistaa Msascuil.exe tiedoston heti.

Jos olet yhä huolissasi Msascuil.exe tiedostosta, niin voit tarkistaa tiedoston koon. Yleensä se on 483,840 – 631,808 bittiä, riippuen Windows järjestelmästä. Sinun tulee myös tietää, että tämä ohjelma ei avaa näkyvää ikkunaa, kun sitä klikataan.

Siksi me suosittelemme seuraamaan alla olevan 3-askeleen ohjeiden seuraamista, jos huomaat epäilyttävää ohjelmaa tietokoneellasi tämän ohjelman toimesta. Voit aina suorittaa nopean Msascuil.exe poiston, jos olet varma, että se on haittaohjelma. Sen tekemiseen, käytä FortectIntego ohjelmaa, koska se tarkistaa kahdesti, onko tiedosto vaarallinen vai ei.

Sinun tulee kuitenkin tietää, että voi olla vaarallista poistaa Msascuil.exe ilman syytä. Microsoft tuki varoittaa, että tämä ohjelma on Windows Defender komponentti, joka on vastuussa järjestelmäsi suojaamisesta haittaohjelmilta ja muilta vaarallisilta tartunnoilta. Sen poistaminen voi asettaa myös PC:n vaaraan.

Malware and other PUPs can come together with free applications

Kuten me yllä mainitsimme, Msascuil.exe on turvallinen tiedosto Windows 10 käyttäjille. Tämä ohjelma voi kuitenkin olla naamioitunut haittaohjelma, jos Windows versio on vanhempi, kuten 8.1/8/7/Vista/XP. Useimmin se on voinut tulla järjestelmääsi ohjelman asennuksen aikana, kuten epäluotettava järjestelmän optimoija tai tiedoston muunnin. 

Kun asennat sovelluksia Suositulla tai Pika-asennuksella, niin et voi tunnistaa mitä potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia siihen on niputettu. Siksi sinun pitää aina valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja ei koskaan ohittaa askeleita asennuksen aikana.

Sinun pitää muistaa poistaa ennalta merkityt ruksit, jotka antavat luvan asentaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia. NoVirus.uk asiantuntijat sanovat kuitenkin, että voit aina käyttää ammattilaisten antivirus ohjelmaa, jossa on reaaliaikainen suoja ja pystyt estämään haittaohjelmien pääsy tietokoneelle. 

Poista Msascuil.exe virus 

Me haluamme muistuttaa, että varmistat onko Msascuil.exe vaarallinen ennen sen poistoa järjestelmästä. Pidä mielessäsi, että jos poistat tämän tiedoston ilman hyvää syytä, tietokoneesi haavoittuvuudet voidaan paljastaa verkkouhille. Sinun kannattaa suorittaa järjestelmän tarkistus ammattilaisten antivirus ohjelmalla.

Jos se löytää haittaohjelman, niin voit poistaa Msascuil.exe automaattisesti. Meidän parhaat antivirus ehdotukset ovat FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes. Ne ovat IT-asiantuntijoidemme testaamia ja tietokoneen käyttäjien suosittelemia. Se ottaa vain muutaman minuutin ennen kuin tietokoneesi on turvassa haittaohjelmilta, vakoiluohjelmilta tai muilta vaaroilta.

Tämän lisäksi, ÄLÄ yritä suorittaa Msascuil.exe yksin. Koska tämä tiedosto on kiinteästi linkitetty Windows järjestelmään, niin voit vahingoittaa järjestelmää, jos vahingossa poistat muita ohjelmia, jotka ovat tärkeitä järjestelmän kunnolliseen toimintaan. Luota siis aina turvaohjelmaan tai IT-asiantuntijan ammattimaiseen apuun.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa