Mikä on _HOWDO_text.bmp? Kannattaako minun poistaa se?

Mitä sinun tulee tietää _HOWDO_text.bmp tiedostosta?

_HOWDO_text.bmp on kuvatiedosto joka on läheistä sukua ODIN lunnasohjelman virukselle. Tämä virus tunnetaan päivitettynä versiona Locky viruksesta, se on tehokas ja tuhoisa tietokone tartunta joka voi saastuttaa henkilökohtaiset tiedostosi salaamalla ne. _HOWDO_text.bmp, aivan kuten _HOWDO_text.html, on lunnasviesti jonka virus jättää saastuneelle koneelle ja se sisältää tietoa salauksen poiston vaihtoehdoista. Yleensä virus tallettaa tämän kuvatiedoston järjestelmään ja asettaa sen työpöydän taustakuvaksi. Kuvassa on tiedot jotka kaikki Locky versiot tarjoavat, se kertoo että tiedostot on salattu RSA-2048 ja AES-128 salauksella, antaa linkin Wikipedia artikkeleihin näistä salauksista ja sitten se kertoo, että ainoa tapa palauttaa salatut tiedostot on maksaa lunnaat ainutkertaisella ODIN maksusivulla. Sivulle päästään vain Tor selaimen kautta, joten lunnasviesti pyytä uhria asentamaan sen. Maksusivu kehottaa ostamaan Locky decryptor ohjelman, joka maksaa 3 Bitcoina eli 1860 USD. Se pyytää näin huimaa summaa Locky viruksen ilkeän maineen takia. Lunnasohjelma tutkijoiden mukaan tämä virus on melkein voittamaton ja salauksen poistoavainta ei voi saada mistään ilmaiseksi.

Jos olet löytänyt _HOWDO_text.bmp tiedoston tietokoneeltasi niin on hyvin todennäköistä, että PC:si on saastunut ODIN lunnasohjelma viruksella. Tämä tilanne on ilkeä mutta me emme suosittele maksamaan lunnaita, vaikka se tarkoittaa ette voi käyttää enää tiedostojasi. Jos päätät maksaa lunnaat niin sinun pitää ymmärtää, että tällä tavalla vain rohkaiset rikollisia jatkamaan ilkeitä toimiaan ja levittämään virusta yhä aktiivisemmin. Jos PC:si on tämän lunnasohjelman saastuttama niin poista _HOWDO_text.bmp sekä ODIN tiedostot haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego ja palauta tiedostosi varmuuskopioista. jos sinulla ei ole sellaisia niin voit käyttää tämän artikkelin palautusohjeita.

Kuinka did _HOWDO_text.bmp pääsi sinun PC:lle?

Haittaohjelma joka on sukua _HOWDO_text.bmp tiedostolle leviää yleensä normaaleilla lunnasohjelman levitystavoilla. Yleensä se pääsee järjestelmään kun troijalainen, exploit kitti tai käyttäjä lataa sen sinne. Viimeisin voi vaikuttaa epäilyttävältä mutta kun mietitään rikollisten taktiikoita haittaohjelmien levityksessä niin käyttäjä voi tulla helposti huijatuksi ja pakotetuksi avaamaan vaarallisen tiedoston, joka saavuttaa käyttäjän yleensä sähköpostilla. Verkkorikollisilla on tapa luoda saastunut Word tiedosto ja täyttää se vaarallisella skriptillä jotka aktivoidaan makroilla. Siksi on todella suositeltavaa, että et avaa sähköposteja tuntemattomilta ihmisiltä, lue lähettäjä aina tarkasti ja varmista ettei se ole tekaistu. Päivitä myös kaikki tietokone ohjelmat tasaisin välein tai ota käyttöön automaattiset päivitykset jotta voit välttää vaarallisten ohjelmien pääsyn tietokoneelle. Joskus ne käyttävät turvallisuusaukkoja järjestelmässä voidakseen asentua kaikessa hiljaisuudessa. Siksi on sanomattakin selvää, että tietokoneessa pitää olla haittaohjelman poistaja pitämässä sen turvassa.

Kuinka poistaa _HOWDO_text.bmp?

Vaikka voit vain poistaa kaikki _HOWDO_text.bmp tiedostot erikseen niin me suosittelemme myös poistamaan _HOWDO_text.bmp sekä ODIN lunnasohjelman haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner. Tämä virus on todellinen vihollinen tietokoneesi järjestelmälle ja se tulee poistaa niin pian kuin mahdollista. Ole hyvä ja älä koeta poistaa tätä haittaohjelmaa manuaalisesti koska voit jättää sen jäämiä järjestelmään ja alentaa sen suojauksen tasoa reilusti. Täyteen _HOWDO_text.bmp poistoon lue artikkeli loppuun.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa