Mikä on _HOWDO_text.bmp? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Gabriel E. Hall - -

Mitä sinun tulee tietää _HOWDO_text.bmp tiedostosta?

_HOWDO_text.bmp on kuvatiedosto joka on läheistä sukua ODIN lunnasohjelman virukselle. Tämä virus tunnetaan päivitettynä versiona Locky viruksesta, se on tehokas ja tuhoisa tietokone tartunta joka voi saastuttaa henkilökohtaiset tiedostosi salaamalla ne. _HOWDO_text.bmp, aivan kuten _HOWDO_text.html, on lunnasviesti jonka virus jättää saastuneelle koneelle ja se sisältää tietoa salauksen poiston vaihtoehdoista. Yleensä virus tallettaa tämän kuvatiedoston järjestelmään ja asettaa sen työpöydän taustakuvaksi. Kuvassa on tiedot jotka kaikki Locky versiot tarjoavat, se kertoo että tiedostot on salattu RSA-2048 ja AES-128 salauksella, antaa linkin Wikipedia artikkeleihin näistä salauksista ja sitten se kertoo, että ainoa tapa palauttaa salatut tiedostot on maksaa lunnaat ainutkertaisella ODIN maksusivulla. Sivulle päästään vain Tor selaimen kautta, joten lunnasviesti pyytä uhria asentamaan sen. Maksusivu kehottaa ostamaan Locky decryptor ohjelman, joka maksaa 3 Bitcoina eli 1860 USD. Se pyytää näin huimaa summaa Locky viruksen ilkeän maineen takia. Lunnasohjelma tutkijoiden mukaan tämä virus on melkein voittamaton ja salauksen poistoavainta ei voi saada mistään ilmaiseksi.

Jos olet löytänyt _HOWDO_text.bmp tiedoston tietokoneeltasi niin on hyvin todennäköistä, että PC:si on saastunut ODIN lunnasohjelma viruksella. Tämä tilanne on ilkeä mutta me emme suosittele maksamaan lunnaita, vaikka se tarkoittaa ette voi käyttää enää tiedostojasi. Jos päätät maksaa lunnaat niin sinun pitää ymmärtää, että tällä tavalla vain rohkaiset rikollisia jatkamaan ilkeitä toimiaan ja levittämään virusta yhä aktiivisemmin. Jos PC:si on tämän lunnasohjelman saastuttama niin poista _HOWDO_text.bmp sekä ODIN tiedostot haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage ja palauta tiedostosi varmuuskopioista. jos sinulla ei ole sellaisia niin voit käyttää tämän artikkelin palautusohjeita.

Kuinka did _HOWDO_text.bmp pääsi sinun PC:lle?

Haittaohjelma joka on sukua _HOWDO_text.bmp tiedostolle leviää yleensä normaaleilla lunnasohjelman levitystavoilla. Yleensä se pääsee järjestelmään kun troijalainen, exploit kitti tai käyttäjä lataa sen sinne. Viimeisin voi vaikuttaa epäilyttävältä mutta kun mietitään rikollisten taktiikoita haittaohjelmien levityksessä niin käyttäjä voi tulla helposti huijatuksi ja pakotetuksi avaamaan vaarallisen tiedoston, joka saavuttaa käyttäjän yleensä sähköpostilla. Verkkorikollisilla on tapa luoda saastunut Word tiedosto ja täyttää se vaarallisella skriptillä jotka aktivoidaan makroilla. Siksi on todella suositeltavaa, että et avaa sähköposteja tuntemattomilta ihmisiltä, lue lähettäjä aina tarkasti ja varmista ettei se ole tekaistu. Päivitä myös kaikki tietokone ohjelmat tasaisin välein tai ota käyttöön automaattiset päivitykset jotta voit välttää vaarallisten ohjelmien pääsyn tietokoneelle. Joskus ne käyttävät turvallisuusaukkoja järjestelmässä voidakseen asentua kaikessa hiljaisuudessa. Siksi on sanomattakin selvää, että tietokoneessa pitää olla haittaohjelman poistaja pitämässä sen turvassa.

Kuinka poistaa _HOWDO_text.bmp?

Vaikka voit vain poistaa kaikki _HOWDO_text.bmp tiedostot erikseen niin me suosittelemme myös poistamaan _HOWDO_text.bmp sekä ODIN lunnasohjelman haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage tai Malwarebytes Malwarebytes. Tämä virus on todellinen vihollinen tietokoneesi järjestelmälle ja se tulee poistaa niin pian kuin mahdollista. Ole hyvä ja älä koeta poistaa tätä haittaohjelmaa manuaalisesti koska voit jättää sen jäämiä järjestelmään ja alentaa sen suojauksen tasoa reilusti. Täyteen _HOWDO_text.bmp poistoon lue artikkeli loppuun.

Tuomio - Tiedoston tila
Vaarallinen tiedosto
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-_howdo_text-bmp.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa