Mikä on _HOWDO_text.html? Kannattaako minun poistaa se?

Miksi _HOWDO_text.html tiedoston tietokoneellani?

Jos näet _HOWDO_text.html tiedoston tietokoneesi työpöydällä niin sinulla on luultavasti vakava verkkouhka. Tämä tiedosto kuuluu yhdelle kaikkein vaarallisimmalle lunnasohjelmalle — ODIN virukselle ja se ilmaantuu tietokoneelle kun virus on suorittanut tiedostojen salauksen. Kun otetaan pari askelta taakse niin meidän pitää puhua hieman mikä lunnasohjelma on. Kaikkein yleisimmillä sanoilla kertoen, se on vaarallinen ohjelma joka tunkeutuu tietokoneille Troijalaisten, exploit kittien tai roskapostien avulla. Ohjelma on suunniteltu tarkistamaan järjestelmä ja ulkoiset laitteet jotka tietokoneeseen on kytketty eri tiedostojen varalta, ja kun se löytää ne niin se salaa ne todella edistyneellä salauksella. Viruksen luojat käyttävät lukittuja tiedostoja kiristämään niiden omistajia ja vaativat heitä maksamaan suuria summia rahaa näiden tiedostojen takaisin saamiseksi. Nämä vaatimukset ja muut tiedostojen palautusohjeet on kerrottu dokumentissa jonka virus luo saastuneen tietokoneen työpöydälle ja jokaiseen saastutettuun kansioon. Tästä syystä näitä tiedostoja pidetään myös lunnasviesteinä.

_HOWDO_text.html tiedoston lisäksi, Odin virus yleensä jättää kaksi muutakin tiedostoa — _5_HOWDO_text.html ja _HOWDO_text.bmp. Näissä dokumenteissa rikolliset antavat uhreilleen lyhyen selityksen mitä on tapahtunut heidän tietokoneelleen ja miten he voivat korjata sen. Uhreja pyydetään maksamaan satoja Euroja nimettömälle BitCoin tilille. He antavat myös tunnistenumeron ja sähköpostin väitettyyn tukipalveluun. Vaikka nämä lunnasviestit itsessään eivät ole saastuttavia (ODIN käynnistystiedosto on vastuussa tiedostojen salauksesta) niin ne kertovat vakavasta ongelmasta. Vaikka sinun kannattaa poistaa _HOWDO_text.html PC:ltä niin sinun pitää varmistaa, että poistat myös itse viruksen. Muussa tapauksessa jopa tämä vaarattomalta vaikuttava tiedosto voi auttaa virusta heräämään uudelleen ja saastuttamaan tulevia tiedostoja. Varmistaaksesi, että järjestelmäsi on täysin puhdas niin käynnistä maineikas anti-virus ohjelma, kuten FortectIntego tarkistamaan järjestelmäsi.

Kuinka hakkerit levittävät tätä tiedostoa?

_HOWDO_text.html luodaan automaattisesti kun ODIN virus saastuttaa ja salaa tietokoneen. Tämä tiedosto ei liiku itsekseen. Jotta se voi ilmaantua tietokoneelle sinulla pitää olla ODIN lunnasohjelma. Kuten me olemme maininneet, voit ladata tämän viruksen vahingossa tietokoneellasi Troijalaisen saastuttaman ohjelman tai tiedoston mukana. Virus voi tulla myös roskapostin liitteenä ja naamioida itsensä Word, PDF tiedostoksi tai Dropbox linkiksi. Sinun ei missään nimessä kannata ladata tuntemattomia ohjelmia tai tiedostoja. Vaikka hankit ohjelman luotettavasta lähteestä niin sinun kannattaa tarkistaa se anti-virus ohjelmalla varmuuden vuoksi. Et voi koskaan olla liian varovainen.

Poista_HOWDO_text.html sekä ODIN lunnasohjelma:

Jos näet jo _HOWDO_text.html tiedoston tietokoneellasi niin älä mene paniikkiin. Irrota laitteesi verkosta heti ja käynnistä sen Vikasietotilassa. Kun tietokone käynnistyy niin tarkista se anti-virus ohjelmalla heti. Jos tarkistus ei käynnisty niin voi olla, että sinun pitää poistaa tartunta manuaalisesti. Seuraa ohjeita jotka me julkaisimme ODIN poisto-ohjeissa. Kun anti-virus ohjelman esto on poissa niin tarkista tietokoneesi.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa