Mikä on alg.exe? Kannattaako minun poistaa se?

alg.exe

Alg.exe on osa Apllication Layer Gateaway palvelua. Se on systeemin prosessi, jota käytetään netinkäytön sallimiseen monissa ohjelmissa, mukaanlukien operaatiosysteemi. Tyypillisesti, se ei ole suositeltu lopettamaan tätä tiedostoa task managerin kautta, jolloin menetät kaikki internet yhteydet kunnes seuraavaa uudelleenkäynnistystä tai kirjautumista Windowsiin.
Alg.exe käyttökelpoisuus hyväksyy menetelmiä (kuten IM client, RTSP, BitTorrent, SIP, ja FTP) suoraan tietokoneesta TCP/UDP portteihin kommunikoimalla niiden serveri portteihin. Tämä tiedosto antaa pääsyn moniin toimintoihin jotka päästää tiedostoja tietokoneen palomuurin läpi.

Mitä tapahtuu jos poistan alg.exen?
Jos poistat Alg.exen, sinä blokkaat keskustelu portit, tai, kokeneemmille käyttäjille, sinä avaat lukemattomia portteja palomuurin läpi systeemiin.
Tietokone tulee olemaan suojaamaton huijauksille.

Alg.exe on apulainen ohjelmille Application Level (tai Layer) Gateway Service ja NAT (Network Address Translation), ja sitä tarvitaan auttamaan palomuuria suojaamaan nettiä.

Alg.exe on systeemin tapahtumasarja, ja se on turvallinen tiedosto ja se ei aiheuta mitään haittaa.

VAROITUS!!!
Jotkin loiset, mukaan lukien BraveSentry, alkavat käyttää alg.exe nimeä piilottaakseen prosessinsa. Sinun kannattaa käynnistää Täysi skannaus ilmaiseksi Reimageilla tai Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirusin vakoojatiedoston scannerilla tai muilla arvostetuilla vakoojatiedoston poisto-ohjelmilla varmistaaksesi ettei loiset käytä alg.exe tiedostoa, jos et ole varma asiasta.

alg.exe on tyypillisesti sijoitettu ”C:\WINNT\SYSTEM32\” kansioon Windows 2000 käyttöjärjestelmällä ja ”C:\WINDOWS\SYSTEM32\” Windows XP:llä.
Jos tiedosto alg.exe käyttää muuta reittiä, se voi olla loinen, troijalainen, mato tai virus! Me vahvasti suosittelemme skannaamaan koneesi vakoojaohjelmien poistajalla välttääksesi myöhempiä taruntoja.

“SUOSITELTU TOIMENPIDE PC LEHDELTÄ: jos kolmannen luokan palomuuri varoittaa että ALG.exe haluaa pääsyn, varmista ettei sinulla ole kahta palomuuria. Jos on, poista ICF. Jos et käytä ICF tai ICS:ohjelmia ja sinua varoitetaan että ALG.exe yrittää päästä nettiin, älä salli sitä. Troijalainen tai mato voi yrittää käyttää sitä takaovena”[lähde]

alg.exe on käyttökelpoinen tiedosto, joka pahansuovassa infektiossa aloittaa loisen tai laukaisee joitain sen komponenteista. Suosituin loinen joka käyttää alg.exeä pahansuopiin tarkoituksiin on Brave Sentry. Jos sinulla on epäilyjä funktionaalisuudesta alg.exe tiedostosta, on suositeltavaa scannata koneesi jollain vakoojaohjelmien poistajalla.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa