Mikä on alg.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Alg.exe on laillinen tiedosto, vaikka haittaohjelma voi mahdollisesti korvata sen

Alg.exe Microsoft Windows käynnistystiedosto, joka on lyhenne sanoista Application Layer Gateway Service. Se on laillinen prosessi, joka mahdollistaa Windows Palomuurin ja kolmansien osapuolien litteiden yhdistää internettiin. Se on yleensä käynnissä tehtävien hallinnassa ja se voidaan lopettaa, tätä ei kuitenkaan suositella, jos tiedosto on laillinen. Alg.exe sijaitsee C:\Windows\System32 kansiossa ja sen koko on yleensä 45,000 bittiä.

YHTEENVETO
Nimi Alg.exe
Tyyppi Järjestelmän tiedosto
Pää vaarat haittaohjelma voi naamioida itsensä lailliseksi tiedostoksi
Oireet Useita tiedostoja käynnissä Tehtävien Hallinnassa; EI sijaitse C:\Windows\System32 kansiossa
Levitys Roskapostit, järjestelmän haavoittuvuudet, vaaralliset sivut, jne.
Poisto Vaaditaan VAIN, jos tiedosto on haittaohjelma – käytä FortectIntego ohjelmaa

Jos lopetat prosessin tehtävien hallinnasta, määrätyt ohjelmat voivat toimia huonosti tai lopettaa toimintansa. alg.exe käynnistystiedosto sallii sovellukset (kuten IM asiakkaat, RTSP, BitTorrent, SIP, sekä FTP) asiakkaan tietokoneella, käyttääkseen passiivisia TCP/ UDP portteja dynaamisesti, voidakseen kommunikoida palvelimen tunnettujen porttien kanssa. Tämä tiedosto sallii pääsyn määrättyihin sovelluksiin, jotta saadaan pääsy verkkoon palomuurin läpi.

Siitä huolimatta, koska se on käynnistystiedosto, se voidaan korvata, kopioida tai lla haittaohjelman luoma. Vaarallinen ohjelma on vaarallinen uhka yksityisyydelle ja verkkoturvallisuudelle ja sitä ei pidä ottaa kevyesti. Jos Alg.exe aiheuta mitään ongelmia, kun se on käynnissä, sinun kannattaa jättää se huomiotta ja antaa sen tehdä tehtävänsä.

Jos poistat alg.exe tiedoston, niin estät kommunikaatio portit tai, edistyneille käyttäjille, avaat useita portteja palomuuriin ja luot haavoittuvuuden järjestelmään. Tietokone on altis uhille.

Alg.exe on yhteydessä Application Level (tai Layer) Gateway Service palveluun ja NAT (Network Address Translation), ja sitä tarvitaan tuomaan palomuurin suoja verkolle.

Jos tehtävien hallinnassa on kuitenkin useita versioita käynnissä ja se EI sijaitse C:\Windows\System32 kansiossa, PC voi olla vaikeuksissa. Tämän lisäksi, etsi seuraavia oireita:

  • Lisääntynyt Prosessorin ja/tai Grafiikkaprosessorin käyttö, vaikka sovelluksia ei ole käynnissä;
  • Tuulettimen lisääntynyt toiminta – laite yrittää käsitellä laitteiston kovaa käyttöä;
  • Tietokone kaatuu tai jäätyy käytön aikana tai tavallisten prosessien aikana;
  • Useat BSoDs;
  • Lisääntynyt mainosten määrä selaimissa.

Tästä kaikesta huolimatta, jotkut troijalaiset madot tai keyloggerit eivät aiheuta oireita. Tämä on jälleen yksi syy, miksi kannattaa käyttää maineikasta turvaohjelmaa ja suorittaa säännöllisiä tarkistuksia.

Vaarallisten tiedostojen levitystavat

Ei ole mitään epäilystä, että vaarallisten ohjelmien ei pitäisi olla järjestelmässäsi. Ne voivat saastuttaa tiedostosi, hajottaa ohjelmat, käyttää järjestelmän resursseja hyväkseen tai varastaa arkaluontoisia tietojasi, kuten luottokorttitiedot tai käyttäjänimet ja salasanat. Siksi turvallisuusasiantuntijat varoittavat, että on tärkeää olla tarkkana, kun selataan nettiä ja asennetaan uusia sovelluksia tuntemattomista lähteistä.

Haittaohjelmaa levitetään yleensä roskapostien vaarallisilla liitteillä. Verkkourkinta sähköpostit bottiverkosta, jonka verkkorikolliset voivat vuokrata hyökätä kohdistettuihin tai satunnaisiin uhreihin. Sähköposteissa on yleensä sisään rakennettu skanneri, joka voi tunnistaa verkkourkinta sähköpostit ja liputtaa ne ennen kuin käyttäjä avaa ne. Valitettavasti on useita sähköposteja, jotka onnistuvat ohittamaan tällaisen suojauksen. Siksi sinun pitää olla todella varovainen, kun avaat sähköposteja tuntemattomista lähteistä.

Toinen menestyksekäs haittaohjelmien levitystapa on ohjelmien haavoittuvuudet. Haittaohjelmat voivat etsiä ohjelmien heikkoja lenkkejä ja päästä saastuneille koneille. Ohjelmien kehittäjät ovat tietoisia, että nämä ongelmat ovat olemassa ja, heti kun haavoittuvuus löydetään, se paikataan, tämä estää hakkereita käyttämästä sitä tulevaisuudessa. Siksi me suosittelemme päivittämään käyttöjärjestelmän, haittaohjelman poistajan sekä muut ohjelmat, heti kun päivityksen julkaistaan.

Poista Alg.exe, jos tiedosto on vaarallinen

Troijalaiset hevoset ja vastaavat vaaralliset ohjelmat ovat kohtalaisen monimutkaisia, eikä helppoja havaita, koska haittaohjelmat ovat nykyään monimutkaisempia ja voivat välttää tunnistuksen. Jos epäilet, että tiedosto voi olla vaarallinen, sinun ei kannata odottaa ja suorittaa Alg.exe viruksen poisto heti. Me suosittelemme FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmaa tämän tekemiseksi – tämä turvaohjelma voi päihittää kaikkein sitkeimmät haittaohjelmat.

Jotkut virukset voivat kuitenkin tunnistaa antivirus ohjelman ja estää sen normaalin toiminnan. Siksi me suosittelemme menemään Vikasietotilaan Verkolla ja suorittamaan tarkistuksen siellä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa